Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
0
άρης
Πραγματικά το μωβακι βγήκε πολύ ωραίο! Κι εγώ μέχρι να το δω είχα τους ενδοιασμούς μου, αλλα τελικά είναι φοβερές! Και μια διόρθωση στο αδελφάκι μου: τις τριψαμε με σκοτς μπραιτ!!
 

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
καλησπέρα παιδιά ...δεν ήξερα που να το ποστάρω και γράφω εδώ... αν είναι λάθος ας μεταφερθεί .

τελικά σκέφτομαι να μην βάψω τις δαγκάνες αλλα να βάλω καπάκια κόκκινα με μπρέμπο αυτοκόλλητο επάνω ... έχει κανένας κάποιο link η ξέρει κανένα μαγαζί που να πουλάει ?

Ευχαριστώ.
 

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
33
Peiraeus
καλυτερα βαψτες....Φαινεται πιο ομορφο... ;) Εγω ξερω το μαγαζι που σου ελεγα για τα καλυματα οτι εχει και τετοια και τα πουλαει καπου στα 20 ευρω...
 

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
StuparArt said:
Και με τα ταμπούρα πίσω τι θα κάνεις??

δεν μπορώ να κάνω τίποτα δυστυχώς.... 600 euro για να βάλω δίσκους δεν παίζουν .... !
 

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
43
www.youtube.com
Καλύτερα μη κάνεις τίποτα μέχρι να μαζέψεις λεφτά για δίσκους πίσω!

Έχεις κάνει πολλά πράγματα στο αμάξι σου και το έχεις φτάσει σε ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα (όπου και αυτό είναι θέμα γούστου). Από δω και πέρα θέλει μελετημένες κινήσεις γιατί μπορείς πολύ εύκολα να το παραφορτώσεις με αΐδιες και να καταστρέψεις αισθητικά ότι έχεις κάνει μέχρι τώρα.
Από εδώ και πέρα το αμάξι σου χρειάζεται βελτιώσεις που δυστυχώς κοστίζουν παραπάνω. Για αυτό μάζεψε λεφτά και προχώρα στα ουσιώδη φίλε Πάνο.

Φιλικά τα λέω.. ok234
 

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
0
άρης
Θα συμφωνισω με τον Νικολα!! Τα πακια που λες κανουν μπαμ απο μακρια οτι ειναι μουφα!! αν θες εχω κι εγω να σου δοσω σε μαυρο χρωμα να τα δοκιμασεις, αλλα εμενα δεν θα μου αρεσει!! τα καπακια αυτα εχουν 10 ευρω σε μαγαζι! αν θες πες μου!
 

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
συμφωνώ και με εσένα νίκο και με εσένα ανδρέα αλλα δυστυχώς δεν παίζουν λεφτά και ακόμα και να έπαιζαν λίγα παραπάνω υπάρχουν άλλες υποχρεώσεις αυτή την στιγμή ... τώρα στο θέμα μας ... ίσος είναι υπερβολή τα καπάκια αλλα φαίνονται ωραία ...σίγουρα δεν θα αφήσω τις δαγκάνες ασημι ...τουλάχιστον θα τις βάψω . αλλα από την άλλη να βλέπω κόκκινες δαγκάνες που προσπαθείς να τις δεις πίσω από την ζάντα είναι λίγο περίεργο ...

τώρα τι να πω ξέρω γω .... τι προτιμάτε να τις βάψω να βάλω καπάκια η να τις αφήσω όπως είναι ?

Πάντως καλά τα λέτε.
 

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
0
άρης
Για μενα αστες οπως ειναι! η αλλιως βρες ενα χρωμα που σου αρεσει και καντες! αν παλι εχεις κολλησει να δεις πως ειναι με ψυτοκαπακα δαγκανας, τοτε να δου δοσω τα δικα μου να τα δοκιμασεις να σου φυγει η καψα! εγω τα ειχα παρει για το σμαρτ να κανω χαβαλε, αλλα δεν τεριαξε να τα βαλω!!
 

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
8
23
38
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
Πανούλη θα συμφωνήσω με τον Νίκο και τον Αντρέα,αν είναι να κάνεις κάτι,κάντο σωστά,άποψή μου είναι αυτή

Εγώ όταν βλέπω κάτι τέτοιο το έκραζα και έλεγα ότι δεν θα το κάνω ποτέ,όντως δεν το έκανα
κάνε και εσύ το ίδιο
 

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
ok δεν βάζω καπάκια , θα τις βάψω όμως γιατί δεν μου αρέσουν με tpt όπως είναι τώρα.
 

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
34
Λαμία
Πανο κ εγω συμφωνω με τα παιδια, μν βαλεις καπακια.... αλλα και να τις βαψεις τι χρωμα θα ειναι? δεν θα φαινεται καλο με τα ταμπουρα πισω εκτος κ αν τις βαψεις μαυρες!!!
 

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
33
Peiraeus
Εγω γι αυτο δεν τις εχω βαψει ακομα....Περιμενω να μαζεψω κανα φραγκο να βαλω και τα πισω και μετα.... ;) Εμενα γνωμη μου ειναι να μαζεψεις κανα χρημα παραπανω και κανεις κατι σε κανα διμηνο τριμηνο...Εγω προσωπικα αυτο κοιταω...Προσπαθω να εχω αποκλιση 2-3 μηνες απο καθε μοντα για να το βαρεθω και εκει που το βαριεμαι πεταω κατι πανω και ξανα..........δεν το λεω μην φαω ban... :p
 

Swordman

MK7
Member
Nov 7, 2011
234
0
16
44
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
Μοντέλο
MK7
Βλέπω βαμμένες δαγκάνες ειδικά σε κόκκινο χρώμα σε διάφορα αυτοκίνητα, και είναι λερωμένες από τα λάδια των φρένων σε συνδυασμό με τις βρομιές και σκόνες του δρόμου και χτυπάει πολύ άσχημα στο μάτι. Σε αντίθεση με όταν είναι άβαφη που δε χτυπάει στο μάτι. Αφήστε που με τη 16άρα ζάντα που έχει το sport κρύβεται η δαγκάνα πίσω από την ακτίνα και δε φαίνεται και πολύ το "σώμα" της:  :mad:

BlobServer


Άρα και το βάψιμο της δαγκάνας είναι ουτοπία. β :(
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Κοίταξε, κι εγώ μαζί σου, άλλωστε δεν έχουμε την κόκκινη ferrari για να κάνουμε ασορτί κόκκινες δαγκάνες  ;)
 

Panos_MK7

New member
Mar 16, 2012
70
0
0
41
ΑΘΗΝΑ
εγω τις εχω βαψει εδω και 2,5 χρονια μαυρες τις δαγκανες και τα ταμπουρα μαυρα επισης με ειδικη βαφη για δισκοφρενα υψηλης θερμοκρασιας. παρομοιες με αυτες με καθαριστικο σπρευ και μετα με πινελο βαψιμο..μαυρα ολα σε συνδυασμο με λευκη ζαντα.
..στα + οτι δεν λερωνονται εμφανισιακα καθολου και τα ταμπουρα ειναι πολυ πιο διακριτικα..σε σχεση με οταν ηταν αβαφα πολυ πιο ομορφα
..για μενα το κοκκινο βαψιμο ειναι εδω και καιρο αντιαισθητικο..

http://www.mysonax.gr/autoshop/manufacturer.php?id_manufacturer=5
 

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
33
Peiraeus
Αν δεν κανω λαθος ο σωστος τροπος για να βαφτει μια δαγκανα ειναι να βγει πανω απο το αμαξι να τριφτει καταλληλα και να περαστει με ειδικο σπρευ για υψηλες θερμοκρασιες....Ισως ο αντρεας(antreas19) να μπορεσει να μας διαφωτισει λιγο...Ενος φιλου μου σε ενα mazda 2 εβαψαν τις δαγκανες με απλο σπρευ και τωρα φαινεται να πορτοκαλιζει και δευτερον αυτο που αναφερθηκε παραπανω και γενικα εχει γινει μια αηδια...
 

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2020
Εγώ θα διαφωνίσω...αν θες να βάψεις τις δαγκάνες σε ένα χρώμα που σου αρέσει γιατί να μην το κάνεις? επειδή θα λερώνονται? εμένα που είναι μωβ τώρα πια και λερώνονται σχετικά εύκολα δεν φαίνεται καθόλου στο μάτι!! κι έτσι όπως πλένω το αμάξι ρίχνω μια με το σφουγγάρι και στην δαγκάνα και όλα κομπλέ!! δεν είναι κάτι τραγικό!! 5 λεπτά παραπάνω δουλειά!!
όσο για την βαφή με κάλυψες voutsοπαιδο ;D
 

Panos_MK7

New member
Mar 16, 2012
70
0
0
41
ΑΘΗΝΑ
εγω ξεμονταρα τελειως τις δαγκανες τις πηρα στο χερι τις ψιλο ετριψα..καλυψα καποια σημεια για να μην λερωθουν και αφου τις περασα με καθαριστικο σπρευ τις εβαψα 2 χερια με πινελο αλα ντα βιντσι  ;D..τα ταμπουρα οπως ηταν πανω στο αμαξι τα περασα 2 φορες..
 

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
0
άρης
Δημητρη δεν πορτοκαλιζει απο το σπρέι που ηταν απλο! το κανει αυτο γιατι τωρα με το χρωμα φάνηκε καλυτερα η επιφανεια της δαγκανας !
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread