Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

angel s

Pro Member
Apr 30, 2013
894
0
16
33
Athens
Απο την στιγμή που εχεις πάρει απόφαση να τις βαψεις καλο ειναι για μενα να κανεις το δεύτερο ώστε να γινει ολοκληρωμένη δουλειά δλδ να τις βγάλεις και βάψιμο..οσο για το κόστος που ειπες ειναι λιγο τσιμπημένο αμα μπορεις κανε μια έρευνα σε 2-3 να ρωτησεις..το σπρέι υψηλής θερμοκρασίας ισχύει λαι στις 2 περιπτώσεις...
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
19
www.fiestamaniacs.gr
Προσωπικά ακολούθησα τη διαδιακασία που περιγράφει ο Stuparart παραπάνω. Είχα τις δαγκάνες στα χέρια μου, τις έβαψα δύο χέρια με σπρέυ υψηλών θερμοκρασιών (το βρίσκεις και στα praktiker) και στο τέλος ένα χέρι βερνίκι υψηλών θερμοκρασιών. Εδώ και χρόνια δεν έχω κανένα πρόβλημα και ας έχω αλλάξει τακάκια μία φορά από τότε. Δεν σπάει εύκολα το χρώμα (εκτός και αν το σπάσεις εσύ με κατσαβίδι κλπ) γιατί το σταθεροποιεί το βερνίκι. Ακόμα και χτύπημα σε ζάντα έχω φτιάξει με το ίδιο τρόπο μόνος μου και δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα.
Αν δεν έχεις θέμα εγγύησης, πήγαινε και συνεννοήσου με κάποιο συνοικιακό συνεργείο που ασχολείται με φρένα να σου βγάλει τις δαγκάνες και να το φτιάξεις με σπρέυ (100 ευρώ για ηλεκτροστατική είναι πολλά πιστεύω, αλλά η ηλεκτροστατική κοστίζει έτσι κι αλλιώς ενώ το σπρέυ όχι τόσο).
 

mitsaras13

Member
Jun 22, 2011
115
0
0
41
Σε τι μαγαζί πρεπει να ρωτησω, εχει κανεις καποιο να προτεινει γιατι απ οτι ειδα οι περισσοτεροι εδω το χουν κανει μονοι τους .
 

mitsaras13

Member
Jun 22, 2011
115
0
0
41
Ιάκωβε απλό βαψιματάκι με σπρέυ υψηλων θερμοκρασιών όπως είναι πάνω στο αυτοκίνητο δηλάδη ή  να τις βγάλω και μετά βάψιμο με σπρέυ; Ρωτάω γιατί οπού να ναι θα το πάω για τακάκια κι οπότε έλεγα πως είναι καλή ευκαιρία να το συνδυάσω με βάψιμο στις δαγκάνες (αν μπορεί βέβαια να μου κρατήσει το αμάξι μια μέρα μέσα στο συνεργείο). Ξέρετε κανένα αλλο μαγαζί που να μπορώ να ρωτήσω;
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
19
www.fiestamaniacs.gr
Για να βαφτούν πάνω στο αυτοκίνητο χρειάζεται πολύ καλή μόνωση στους θόλους του αυτοκινήτου, στα λαστιχάκια από τις δαγκάνες και τους οδηγούς που κινούνται τα τακάκια και στις δισκόπλακες-άκρα. Επίσης καλό θα ήταν να καλύψεις και τα φτερά μην πάει κανένα χρώμα εκεί και άντε να το βγάλεις μετά...
 

akiz90

MK7
Pro Member
Jul 15, 2014
459
7
18
33
Athens
Μοντέλο
MK7
kostg said:
Επίσης καλό θα ήταν να καλύψεις και τα φτερά μην πάει κανένα χρώμα εκεί και άντε να το βγάλεις μετά...

Εγώ που τις είχα βάψει πάνω στο αυτοκίνητο είχα καλύψει φτερά-πόρτα αλλά και πάλι θέλει προσοχή. Το είχα κάνει σε κλειστό χώρο αλλά και πάλι βρήκα καναδυό μπλε τελίτσες πάνω στο αμάξωμα τις οποίες άφησα να στεγνώσουν και τις έβγαλα με το νύχι. Είναι ύπουλο το σπρέι ειδικά σε λευκό fiesta προσοχή μεγάλη.
 

thodoris

Pro Member
Jun 18, 2010
616
0
0
36
ΚΑΒΑΛΑ
Μια μικρή ανανέωση  αφού πρώτα περάστηκαν από ψιλή αμμοβολή για να καθαρίσουν
 

KARBY

Pro Member
Feb 12, 2015
318
3
18
Παντα βαψιμο εξω απο το αυτοκινητο να γινει σωστη δουλεια και να πεσει σωστα το χρωμα.
Με ηλεκτροστατικη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ .
Για τον λογο οτι το μαντεμι που ειναι οι περισσοτερες δαγκανες ειναι πολυ πορωδες και χρειαζεται αρκετη ποσοτητα χρωματος για να ειναι ομορφη η δουλεια μας.
Η ηλεκτροστατικη αφ ενος χρειαζεται περισσοτερο φορτιο ρευματος για το μαντεμι πραγμα που δεν το κανει κανεις γιατι ξερυθμιζεται το μπανιο που Βαφονται ,και αφ εταιρου η στρωση χρωματος που καθεται ειναι εξαιρετικα λεπτη με αποτελεσμα να ΜΗΝ φαινεται τοσο τελειο οσο με το πολλα χερια σπρευ.
ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΠΡΕΥ.
ΜΗΝ το παρακανετε ομως γιατι μετα απο θερμοκρασιες δεν θα πηγαινουν και πολυ καλα.
Θα εγκλωβιζεται η θερμοτητα στα τακακια η ταμπουρα αντιστοιχα .
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ.
 

thodoris

Pro Member
Jun 18, 2010
616
0
0
36
ΚΑΒΑΛΑ
Να είσαι καλά Ιάκωβε..το καθάρισμα και γυάλισμα του αυτοκινήτου έμεινε και έτοιμος για το ταξιδάκι..
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread