Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
34
Λαμία
Xαχα, μεγαλη ιστορια... Ειναι ο Καραριζος ο οποιος ειναι στα δικαστηρια με την Ford και του εχει ξηλωσει τα σηματα... Αλλα και οταν ηταν ακομη στο δικτυο της εταιρειας στην Λαρισα πηγαινα, γιατι ειναι λιγο GTP εδω... Μεγα σφαλμα που πηρα και το αμαξι απο αυτον...
 

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
43
Βόλος
γιατί στην Λάρισα τι είναι νομίζεις.........
επίσης GTP
ένα θα σου πω. να το κάνεις σέρβις μόνο αν είσαι πάνω από το κεφάλι τους....
 

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
34
Λαμία
Σε ΟΛΑ τα σερβις ειμαι διπλα στο αυτοκινητο και κοιταζω... Σε σχεση με τον Καραριζο αυτοι στον Αναστασιου ειναι κορυφη... Το κατεχουν, απ οτι ειδα παντα... Ολα ειχαν γινει τσακ μπαμ και με μεγαλη προσοχη... Παντως ανεβαινει πολυς λαος στον Αναστασιου για σερβις
 

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
43
Βόλος
δεν ξέρω. πάντως κατέστρεψαν τον ουρανό από το mondeo του ξάδερφού μου και όταν έβγαλαν το παρμπρίζ (αφού το έσπασαν από μ@λ@κι@ τους) ξέχασαν να βάλουν το νεροχύτη μετά με αποτέλεσμα στην 1η βροχή το αυτοκίνητο είχε 2κουβαδες νερό μέσα....

ξέρω ξέρω offtopics
 

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
32
Περιστερι
Διαβαζωντας εδω καποια παραπονα για τις αντιπροσωπιες στη Λαμια και στη Λαρισα http://www.fiestamaniacs.gr/forum/http://fiestamaniacs.gr/phpbb5/viewtopic.php?t=25.msg71181;topicseen#new σκεφτηκα να γραψω και γω για τη συμπεριφορα που απεσπασα σε οσες αντιπροσωπειες εχω επισκεφτει..

Κατ'αρχας μακρια απ'αυτον που εχει τη Ford στη Θρακη (Χατζηαναγνωστου σε Κομοτηνη, Αλεξ/πολη και Ξανθη). Στα Κομοτηνεικα Fiesta οι αισθητηρες περαν του οτι ειναι αβαφοι, ειναι τοποθετημενοι οπου να' ναι. Επιπλεον, οταν εκανα ερευνα για το που να παω το αυτοκινητο μου για το πρωτο service, πηγα στον προαναφερθεντα στην Κομοτηνη και τον ρωτησα τι εργασιες θα χρειαστει να γινουν στο πρωτο σερβις. Μου λεει ενας τυπος εκει μεσα "φερτο εδω και θα δουμε τι χρειαζεται". Οχι και τοσο ικανοποιημενος απο την απαντηση του, τον ρωταω ποσο θα κοστισει.. Μου λεει 150 € ??? b209
Μετα παιρνω τηλεφωνο στη "Γραμμη- Ξανθη" (δε νομιζω να χρειαζεται να αναφερω σε ποια πολη ειναι giggle). Εκει μια κυρια ευγενεστατη με ενημερωσε ακριβως για ποιες εργασιες θα γινουν πανω στο αυτοκινητο και το ακριβες κοστος (95 € κατοπιν εκπτωσεως. Κανονικα θα κοστιζε 110).. Εν τελει πηγα στη Ξανθη κι ετσι, εγινε και καλη δουλεια (πολυ καλος ο μηχανικος) και εκανα και την ημερησια εκδρομουλα μου ok234...

Τωρα εχει ανοιξει και ο Στεργιαδης στην Ξανθη, οποτε ισως περασω κι απο κει μια βολτα το Μαρτιο (αν τη βρω πρωτα την αντιπροσωπεια γιατι δεν ειναι και πανω ακριβως στο δρομο, μου φαινεται :D)

Αρκετες φορες εχω επισκεφτει και τον Σφακιανακη στο Περιστερι.. Μια περυσι το Δεκεμβρη για μια ευθυγραμμιση (στην οποια εκαναν αρκετα καλη δουλεια ενω πληρωσα και 60 € απο 75 που ηταν η αρχικη τιμη) κι ολες τις υπολοιπες για τυχον ανταλλακτικα που μπορει να χρειαστηκαν.. Ολα ωραια και καλα αλλα νομιζω οτι η ταχυτητα εξυπηρετησης χρηζει μιας καποιας βελτιωσης...

ΒΕΛΜΑΡ στη Βαρυμπομπη: Ουτε απ'εξω! Το 2006 ο πατερας μου ειχε κλεισει εκει ραντεβου για σερβις στο Focus του. Μια ωρα ειχε περασει κι ακομα δεν τον ειχαν εξυπηρετησει!! Τελικα εφυγε... Θα μου πειτε εχουν περασει 5,6 χρονια
αλλα ακομα και σημερα δεν ακουω καλα λογια...
 

walkman7

New member
Jul 22, 2011
84
0
0
Χτές μου τηλεφώνησαν απο την αντιπροσωπεία στα Ιωάννινα και μου είπαν οτι επειδή έχει κλείσει η αντιπροσωπεία και κατ' επέκταση  και το συνεργείο στην περιοχή μου,κάθε φορά που θα πηγαίνω  στα Ιωάννινα για το προγραμματισμένο απο την εταιρία σέρβις θα μου κάνουν έκπτωση 15 ευρώ(και καλά για τα καύσιμα) και τα λάδια θα είναι δωρεάν.Τώρα θα δείξει στο πρώτο σέρβις αν ισχύει κάτι τέτοιο.Δυστυχώς ήμουν στη δουλεία εκείνη τη στιγμή και δεν έδωσα μεγάλη σημασία αν και δεν εμπιστεύομαι αυτές τις προσφορές.Απο την συγκεκριμμένη αντιπροσωπεία (AUTOLINEA Ford)  πήρα το αυτοκίνητο και  μπορώ να πώ οτι ήταν εξυπηρετικότατοι  και ευγενέστατοι.Τουλάχιστον έτσι συμπεριφέρθηκαν σε εμένα. 
 

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
32
Περιστερι
Δεν ειναι ασχημη σαν προσφορα!! Εγω τελικα, φετος δευτερο σερβις εκανα στον Χατζηαναγνωστου στην Κομοτηνη.. 130 € πληρωσα αλλα δεν μπορω να πω οτι εμεινα και ιδιαιτερα ευχαριστημενος... Θελω να πω, μου καναν τα προβλεπομενα αλλα δεν μου εσφιξαν πορτες και χειροφρενο! :( Του χρονου θα παω στον Κακλαμανο... ;)
 

arkas

Hero Member
Nov 2, 2010
2,000
0
0
45
θεσσαλονικη
www.facebook.com
Λογω δουλειας εχω την ατυχια να συναναστρεφομαι με πολλες αντιπροσωπειες-συνεργεια οι περισσοτερες GTP με κορυφη αυτη της λαρισσας η οποια μου ειχε δωσει και την θρυλικη απαντηση οταν ετριζε η ζωνη μου οτι το τριξιμο αυτο ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των fiesta!
Aυτη που ξεχωρισα σε επαγγελματισμο κι εξυπηρετηση ειναι η ford βροχιδης - χατζης στη θεσσαλονικη
 

black thunder

New member
Jul 25, 2011
93
0
6
39
ειναι μυστικο
παιδια οπου και να πατε ενα ειναι το μυστικο..να ειστε απο πανω.μονο ετσι θα ειστε σιγουροι για τη δουλεια του καθε μηχανικου.
κι εγω στο σφακιανακη το πηγα και για τα δυο σερβις..δε λεω προσεξαν πολυυυ αλλα εδωσα και κατι μαχες για να ειμαι απο πανω που δεν ειχαν προηγουμενο!!! τουλαχιστον με μαθανε και οποτε πηγαινω ναι μεν κανουν το σταυρο τους, εγω ομως ξερω πως θα φυγω ευχαριστημενος απο εκει μεσα.εχω βρει και συγκεκριμενο μηχανικο που αναλαμβανει το αμαξι οποτε οκ!!!
 

turbomaniac

Original poster
Hero Member
May 10, 2010
3,937
82
48
44
Ιωάννινα
black thunder said:
παιδια οπου και να πατε ενα ειναι το μυστικο..να ειστε απο πανω.μονο ετσι θα ειστε σιγουροι για τη δουλεια του καθε μηχανικου.
κι εγω στο σφακιανακη το πηγα και για τα δυο σερβις..δε λεω προσεξαν πολυυυ αλλα εδωσα και κατι μαχες για να ειμαι απο πανω που δεν ειχαν προηγουμενο!!! τουλαχιστον με μαθανε και οποτε πηγαινω ναι μεν κανουν το σταυρο τους, εγω ομως ξερω πως θα φυγω ευχαριστημενος απο εκει μεσα.εχω βρει και συγκεκριμενο μηχανικο που αναλαμβανει το αμαξι οποτε οκ!!!

Η αλήθεια είναι οτι πραγματικά είναι πολύ μεγάλο σπασιμο νέυρων να είναι ο πελάτης πάνω απο τον μηχανικό και να του λεει την κάθε βλακεία που του ρχεται.

Για μενα το συνεργείο πρέπει να ναι σαν ιατρείο. Πεντακάθαρο, με τα εργαλεία όλα στις θέσεις του, το δυνατόν  χωρίς πελατες να "τρίβονται" στα πόδια των μηχανικών. Πρέπει σε καθε συνεργείο μεγάλο ή αντιπροσσωπεία να υπάρχει ένας μηχανικός-δημοσιοσχεσίτης που θα ασχολείται μόνο με τους πελάτες (δοκιμές στον δρόμο, κουβεντα, κλπ). Εκείνος θα γραφει τι εργασίες που πρεπει να γίνουν σε καθε αμάξι ύστερα απο συμφωνία στην τιμή με τον πελάτη, θα παραδίνει το αμάξι απο τον πελατη στους μηχανικούς με όλες τις υποδείξεις τις δικές του και του πελάτη και οι μηχανικοί θα το φτιάχνουν και θα το παραδίδουν στον μηχανικό υποδοχής ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ανταλλακτικά μέσα στο αμάξι (ακόμα και την παραμικρή βίδα). Υστερα ο μηχανικός υποδοχής θα το παραδίδει στον πελάτη επιλύοντας όλες του τις απορίες και λέγοντας του την τελική τιμή. Ο Πελατης θα μπορει να βλέπει τους μηχανικούς όταν δουλεύουν, αλλα χωρίς να τους μιλάει. Οτι παρατηρήσεις έχει ο πελατης θα τις λεει στον μηχανικό δημοσιοσχεσίτη και όχι σε αυτόν που φτιαχνει το αμάξι και αυτος θα επιλύει τις απορίες..
 

lisbi

New member
Jan 28, 2011
50
0
0
40
Καλλιθέα
Εγω πάω εδω και 3χρονια στον καρανικολα στο car center και είμαι πολυ ευχαριστημενος
 

javaj

New member
Jun 28, 2011
67
0
0
40
www.flickr.com
Σαν μηχανικός στεναχωριέμαι όταν διαβάζω  ότι πρέπει να είσαι πάνω από το κεφάλι του για να κάνει την δουλειά του και ότι πρέπει να σου επιστρέφει τα παλιά ανταλλακτικά κτλ.
Βέβαια γίνονται πολλά σε κάποια συνεργεία και αν την πατήσεις είσαι επιφυλακτικός ή και καχύποπτος.

Για μένα το πάν είναι η εμπιστοσύνη μεταξύ πελάτη - συνεργείου και θα μπορούσα να γράψω πολλά για αυτό. Βέβαια μέσα στα τελευταία 2 χρόνια έχω δεί και έχω ακούσει πολλά για πελάτες που ήταν χρόνια "φίλοι" με τον μηχανικό και έφυγαν απο το συνεργείο για διαφορά 10-20 ευρώ σε λογαριασμούς 200+ ευρώ.  Πράγματα απαράδεκτα, αλλά η εποχή μας έκανε σκληρούς και #1 είναι τα χρήματά μας πλέον.
Είμαι από 12χρονών στο συνεργείο και πιστέψτε με οι σχέσεις πελάτη-μηχανικού κάποτε ήταν παραπάνω από φιλικές (δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα).
Τώρα είναι σαν supermarket, έχει παίξει ρόλο και το ότι τα αυτοκίνητα τώρα δεν χρειάζονται ρύθμιση και μαστοριά...
 
Από το 2000 κ μετά κάπου την είδανε γιατροί οι μηχανικοί κ άρχισαν να χρεώνουν ότι θέλουν.
Τώρα έχουν αρχίσει κ φτιάχνουν λίγο τα πράγματα γιατί έριξαν αρκετά τις τιμές στα συνεργεία κ ψάχνουν κόσμο! 
 

bluefiesta

Newbie
Jul 18, 2012
2
0
0
καλησπέρα, θα ήθελα να με βοηθήσετε είμαι νέα στο forum, έχω ένα Fiesta του 2004 θέλει σέρβις και ιμάντες χρονισμού. Στις αντιπροσωπείες το συνολικό κόστος είναι πολύ υψηλό. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συνεργείο αξιόπιστο και οικονομικό?
ευχαριστώ
 

arisaltis

New member
Jan 13, 2011
63
0
6
33
peristeri
Μοντέλο
MK6
εγω ενα χρονο παω στην ford kaklamanos και ειμαι πολυ ευχαρηστημενος διοτι οι τιμες ειναι πολυ καλυτερες απο μια χ-ψ αντιπροσωπεια της ford
 

cRis

Member
Jun 16, 2013
260
0
16
Στο πλαίσιο αναζήτησης αυτοκινήτου είδα κ άκουσα πολλά..
By far το καλύτερο το άκουσα σε πολύ γνωστή αντιπροσωπεία του Νότου..

Πως το fiesta αυτό δεν είναι f/l κ οτι είναι το μκ8... Κ όταν του είπα "αποκλείεται" παντού γράφεται για f/l.. (περιοδικά-δοκιμές)
Μόνο που δεν έκατσε να ορκιστεί πως το αμάξι έχει διαφορετικό πάτωμα κ οροφή απο το 7..
Κ πως όποτε θέλω να πάμε κάτω στο σέρβις να μου το σηκώσει (το φιέστα) να το δω κ μόνος μου..
Άντε μετά αδερφέ να πάρεις αμάξι απ αυτόν..
Δηλαδή κ να θες...

Πολύ ψευτιά πάντως εκεί έξω...

Είτε σε αγορά, είτε σε συντήρηση..
 

arkas

Hero Member
Nov 2, 2010
2,000
0
0
45
θεσσαλονικη
www.facebook.com
καλα εννοειτε ο καθενας οτι του κατεβει λεει και το χειροτερο ειναι οτι υποτιμουν τη νοημοσυνη σου πιστευοντας οτι εσυ και ο καθενας υποψηφιος πελατης ΔΕΝ εχει διαβασει-μιλησει-ψαξει για το αυτοκινητο και σου λενε αρλουμπες με κορυφαιους τους τεχνικους που χαιρεσαι να τους ακους
 

cRis

Member
Jun 16, 2013
260
0
16
Αυτό που λες φίλε Αρκά..

Είναι που υποτιμούν τη νοημοσύνη σου...

Το 2ο καλύτερο το άκουσα απ τον ίδιο "βελτιωτή" πωλητή που το έκανε 230 αλλά ήταν ασταθές..
όταν του είπα πως θα προτιμούσα να είχε 6αρι κιβώτιο..

Απάντησε τι να το κάνει το 6άρι.. Με τη 5η, μου λέει, φτάνει 205-210..
Αν του έβαζε κ 6η.. Να το πάει στα 250 τελική???? Δεν το χρειάζεται το Φιέστα.. Είπε.

Όπα ρε επιστήμονα...

Γιατί η Ford, στο 6άρι της δεν θα κόντενε τις σχέσεις του..
Θα έπαιρνε το 5αρι κ απλώς θα κότσαρε μια ακόμη ταχύτητα.
Γιατί οι μηχανικοί της Φορντ είναι τόσο έξυπνοι, όσο αυτός μάλλον...

Πάντως πέρα απο τη πλάκα..

Αν είχε κ 6αρι αυτό το φιέστα.. Θα ήταν ό,τι καλύτερο...
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread