Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
45
ΑΘΗΝΑ
Επειδή είμαι λίγο άσχετος, ο Gemini θεωρείται καλής μάρκας συναγερμός όταν δίνεται μαζί?
 

nontas1966

Rookie
Jul 7, 2016
16
0
1
kostg said:
8 χρόνια; Η εργοστασιακή εγγύηση είναι 5 χρόνια πάντως. Οι αισθητήρες και τα φιμέ πίσω είναι με παραγγελία από το εργοστάσιο. Αν κάνεις παραγγελία όμως, θα περιμένεις 3-4 μήνες μέχρι να έρθει το αυτοκίνητό σου, αλλιώς στα ετοιμοπαράδοτα μάλλον θα είναι aftermarket αισθητήρες και φιμέ ζελατίνες. Συναγερμό καλύτερα aftermarket, ο εργοστασιακός δε λέει και πολλά, ρώτα όμως τι μάρκα θα είναι, γιατί υπάρχουν πολλές διαφορετικές ποιότητες, με canbus ή χωρίς κλπ...
  5 χρονια ειναι αλλα κανει δωρο επεκταση +3 . Οι αισθητηρες after market θα ειναι... Επειδη ειμαι ασχετος στο θεμα συναγρμου θες να μου εξηγησεις τι ειναι το canbus και τι θα μου προτεινες να ζητησω?
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Όταν ο συναγερμός σου είναι canbus, συνεργάζεται με το εργοστασιακό κλειδί του αυτοκινήτου για την ενεργοποίηση-απενεργοποίησή του, ανοιγοκλείνει τα παράθυρα και γενικά συνεργάζεται με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου. Επίσης δεν μπαίνει "χοντρό" χέρι στις καλωδιώσεις του οχήματος, καθώς το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι τάση από τη μπαταρία και σήμα από το canbus. Άλλου τύπου συναγερμοί χρειάζονται πολύ περισσότερα καλώδια για να λειτουργήσουν.
 

nontas1966

Rookie
Jul 7, 2016
16
0
1
kostg said:
Όταν ο συναγερμός σου είναι canbus, συνεργάζεται με το εργοστασιακό κλειδί του αυτοκινήτου για την ενεργοποίηση-απενεργοποίησή του, ανοιγοκλείνει τα παράθυρα και γενικά συνεργάζεται με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου. Επίσης δεν μπαίνει "χοντρό" χέρι στις καλωδιώσεις του οχήματος, καθώς το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι τάση από τη μπαταρία και σήμα από το canbus. Άλλου τύπου συναγερμοί χρειάζονται πολύ περισσότερα καλώδια για να λειτουργήσουν.
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες kostg....ο συναγερμος που μου κανει δωρο ειναι  canbus τελικα! Το παρηγγειλα!
 

walkman7

New member
Jul 22, 2011
84
0
0
Καλησπέρα παιδιά...έχετε άποψη για την Cargate στη Μεταμόρφωση?Αξίζει να πάω για το σέρβις?
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Δε γνωρίζω κάτι, δυστυχώς...
Αν τελικά πας όμως, μπορείς να μας πεις αν θέλεις την άποψη που θα διαμορφώσεις.
 

aliento

Newbie
Σεπτ. 21, 2017
1
0
0
Καλησπερα παιδια...θα ηθελα τη βοηθεια σας...θα ηθελα να μου προτεινεται ενα καλο κ αξιοπιστο συνερηειο στη θεσσαλονικη, εκτος της ford βροχιδη-χατζη...δεν με νοιαζει αν θα ειναι εξουσιοδοτημενο ή οχι...αρκει να ειναι γνωστης καλος...εχετε κατι να προτεινεται παιδια;
Ευχαριστω εκ τον προτερων για το χρονο σας!
 

george

Rookie
Jan 26, 2017
27
1
3
καλημερα σας.θα μπορουσε καποιο μελος να μου προτεινει σοβαρο μηχανικο κοντα στην περιοχη της μεταμορφωσης?ευχαριστω εκ των προτερων.
 

theoanag

Member
May 23, 2018
114
49
28
F1POWER SERVICE Ιφιγενειας με κλειστα ματια, εχει και site, και facebook μπορεις να δεις.ειναι για τα δυσκολα service ολοι κανουν δεν εχω σχεση πελατης ειμαι, αλλα ειναι ψαγμενος και πολυ καλος.
 

pt1986

Pro Member
Jul 5, 2013
446
3
18
37
Όταν το πήγαινα σε αντιπροσωπεία δεν είχα θέμα η πρόβλημα ποτέ,αλλά δεν μου άρεσε που δεν με αφήνανε να δω την διαδικασία του service,που ξέρω εγω άμα αλλάξανε λάδια η φίλτρα,πάντα όταν το αφήνω για μέρες στο συνεργείο βγάζω φωτογραφία τα χιλιόμετρα και αφήνω λίγη βενζίνη μέσα.
 

panos_stp

New member
May 11, 2020
71
13
8
http://www.cte.gr/
Πήγα στο εν λόγο συνεργείο στην μετάμορφωση. Βρίσκεται στην Τατοΐου σε κεντρικό σημείο απέναντι από τα praktiker.
Σαν δουλειά μου φάνηκαν να ξέρουν τι κάνουν. Εξυπηρετικοί και σωστοί. Χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και είδαν το όχημα δεξιά αριστερά. Θα δείξει τις επόμενες μέρες πως θα δω το αμαξι.
Ετσι ενημωρητικα αλλάχτηκαν, λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας, αντίψυκτικό υγρό, υγρά φρένων, τακάκια στα μπροστά δισκόφρενα, καθαρισμός και έλεγχος ταμπουρων και ο μοχλός των υαλοκαθαριστηρων(όχι γνήσιος) σύνολο 300€. Θεωρώ αρκετά καλά.

Στάλθηκε από το motorola one vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

Ηλίας

MK7
Member
Mar 28, 2014
167
0
16
Μοντέλο
MK7
Πολλά μου φαίνονται τα 3 κατοστάρικα φίλε. Ποιό μοντέλο έχεις ; Πάνω από 85€ ανταλλακτικά συν το μοχλό των υαλοκαθαριστήρων που δεν ξέρω πόσο κάνει ( αλλά πόσο να στοιχίζει ; ) δεν τα βγάζω. Τα υπόλοιπα ;

Eίναι κριτήριο για σας το συνεργείο να έχει την εξουσιοδότηση της μαμα εταιρείας ; Αν την είχε κάποτε και τώρα όχι ;
 

panos_stp

New member
May 11, 2020
71
13
8
Ο μοχλός αν θυμάμαι καλά είχε ένα 60€.
Για τα άλλα πιστεύω είναι καλά.
Δεν με νοιάζει να έχει σφραγίδα εξουσιοδοτημενου.
Με νοιάζει να ξέρουν το αμαξι και έχουν λύσεις στα προβλήματα.

The dreamers may die, but the dreams live on

 

Giorgos74

Member
Jan 15, 2017
128
3
18
49
Γερακας
Να πω και εγω τις προσωπικες μου εντυπωσεις μου απο 2-3 εξατμισαδες.

Δρακος - Αρκετα εξυπηρετικος κα συζητησημος.Για μικροδουλιτσες ειναι καλος και φτηνος.Δηλαδη να σου τοποθετησει κανα μεσαιο,να σου κολλησει κανα τελικο,μεχρι εκει ομως.

Παπαδοπουλος - θα σου εξηγησει 2-3 πραγματακια,ειναι γνωστης του αθληματος,απλα δεν αναλαμβανει να τοποθετει ξενα πραγματα αν δεν τα εχει φτιαξει αυτος.(του ειχα παει το χταποδι και δεν αναλαμβανε γιατι δεν ηταν δικο του)

Μαυροειδακος - Το παληκαρι μεσα ειναι πολυ εξυπηρετικος και συζητησιμος.Εκει τοποθετησα ολη την εξατμιση μου.Παρολο που δεν ειναι ασχοληθει με fiesta mk6 ποτε στο παρελθον το παλεψε και εκανε οτι μπορουσε.Αρκετα φθηνος σε σχεδη με αλλους και πολυ καλη δουλεια!

σκριβανος - εχει το στυλακι του τα ξερω ολα και δεν ακουω καμια αλλη γνωμη.αυτο σε πολλους δεν αρεσει,εχουν μια ιδεα για το πως θελουν την εξατμιση τους και τελος.Ο σκριβανος πιστευω θα επιβληθει στον πελατη και θα προσπαθησει να περασει το δικο του.

Exhaust center - αρκτα ακριβος και υφος καρδυναλιου.οταν ειχα παει να βαλω το χταποδι μου λεει ο τυπος για να στο κουμπωσω μονο πανω θελω 100ε.Καλα του λεω γεια σου.

τσουκαλας στην ηλιουπολη - ακριβουτσικος και απο δουλεια ετσι και ετσι..(εδω περιμενω σχολια απο kostg και scorpion ) που ειχαν παει καποια στιγμη

Νινο αγια παρασκευη - Αν δεν εχει δουλεια θα κατσει να σου πει μια κουβεντα να το δει απεξω απεξω.θα προτεινει κατι αλλα μεχρι εκει.επισης δεν αναλαμβανει τοποθετησεις ξενων χταποδιων.μονο τα δικα του και επωνυμα.

Αν μου ερθει καποιος αλλος θα συμπληρωσω
μαυροειδακος ναι συμφωνω και επαυξανω!! καλη δουλεια καλες τιμες και πολυ φιλικη εξυπηρετηση!
 

geokats

Staff member
Member
Oct 23, 2019
199
154
43
39
ΛΑΜΙΑ
www.flickr.com
Μοντέλο
MK8
WEBSITE
https://www.youtube.com/user/sonataflower
LOCATION
Thessaloniki
Στα της δικής μου εμπειρείας από τα 2 αυτοκίνητα, Μήτσου του παλαίμαχου (Mitsubishi Lancer '99) και του Μπούλη... Μακριά από τον επίσημο έμπορο στη Λαμία της Mitsubishi (Γαϊτανάς), μακριά από τον επίσημο έμπορο της Ford (Ντουλάκης). Ο Μπούλης έκανε το πρώτο σέρβις και μάλλον το τελευταίο στο Ντουλάκη όπου με το θέμα με τα τακάκια δεν κατάφερε να βρει τι είναι + το μαστοράκι που είναι για πάρα πολύ ξύλο, χαλάρωσε την κολώνα τιμονιού. Μακριά λοιπόν όσοι Λαμιώτες το διαβάζουν. Μαύρο στο Ντουλάκη, κι αν το δει ας μου ζητήσει και το λόγο. Πρέπει να μπαίνει και μια σειρά σε όσους κοιτάζουν απλά να τα αρπάξουν. Το θέμα με τα τακάκια το έλυσε ο Βροχίδης στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης όπου πλέον μιας και μένω Θεσσαλονίκη λέω να τον εμπιστευτώ στο επόμενο σέρβις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Nos7 and mk6car

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread