Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

fiestass7

MK7
Member
Jun 16, 2011
254
0
16
36
Πύργος
Μοντέλο
MK7
giannis7, τι ακριβως θόρυβο ειχες που το άκουγες όταν εβγαζες φλας κ εστριβες; ένα έντονο "κλακ" και αν είναι μεγάλη στροφή κ στρίβεις να κάνει κ δεύτερο κ τρίτο "κλακ" ?
 

giannis7

New member
Nov 17, 2013
57
0
0
Ναι φιλαρακι....και σα να εβρισκε καπου εσωτερικα στο τιμονι οταν κατεβαζα η ανεβαζα φλας....τελικα βρηκα απο τρακαρισμενο fiesta καπακι, θα το βαψω (γιατι εχει πολλα σημαδια) κ θα το βαλω να δουμε..
 

fiestass7

MK7
Member
Jun 16, 2011
254
0
16
36
Πύργος
Μοντέλο
MK7
το άκουσα κ εγώ αυτό πριν καμία εβδομάδα.. θα το τσεκαρω κ εγώ.. ευχαριστω..
 

sirMao

Member
Nov 17, 2013
220
0
0
40
σε μένα ακούγετε ένας θόρυβος κατά την περιστροφή του τιμονιού και στη ford μου είπαν οτι θέλει γρασάρισμα στο ρουλεμάν του. μετά από κανα μήνα αρχισε να το κάνει πάλι. όμως όσα φιέστα ξέρω το κάνουν όλα
 

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
43
www.youtube.com
VASSOS said:
δε ξερω βρε φιλε!ελυσα αμορτισερ,top mount,ελατηριο,ψαλιδι,φρενα, μπαλακι, ημιμπαρο,ψαλιδι μεχρι και βασεις μηχανης!τιποτα!!!και ολα ξεκινησαν απο ενα πεζοδρομιο που ανεβηκα για να παρκαρω,εννοητε με τροπο!
Τα έλισσες και από τις δυο μεριές??
 

temeteron

New member
Jan 17, 2013
81
0
0
Νίκαια
temeteron said:
Καλησπέρα,
στην προσπάθεια μου να κατέβω μία ράμπα, βρηκε το fiestaki μου σε ενα κομμάτι μπάρας μεταλικής από κάτω , κάπου στην δεξιά ρόδα και στο σασί..από τότε μου κάνει ένα βαρύ "γκούπ" 'οποτε στρίβω το τιμόνι αριστερά ή δεξια σε χαμηλές ταχύτητες ή εν κινήση, σαν να ξεβιδώθηκε το τιμόνι...έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι προτού πάω συνεργείο και μου αραδιάσουν ένα κάρο παπατζιλίκια?

πήγα χθες για ευθυγράμμιση , και κοίταξε ο μάστορας τον θόρυβο αυτον και τελικά είχε λασκάρει ο σταυρός του τιμονιού, δεν ξέρω τι είναι αυτο , αλλά διορθώθηκε το πρόβλμά μου
:)
 

afant0nis

Rookie
Apr 3, 2011
22
0
0
παιδια να γνωριζεται στα φιεστα του 2011 και πριν υπαρχει προβλημα στο σταυρο του τιμονιου και δεν γρασαρετεοπως πρεπει και χτυπαει καθως το στριβεις μετα απο τρεις υποκριτικες φορες στην αντιπροσωπεια σε διαστημα 3 χρονων που μου εβαζαν γρασσο σημερα που πηγα για την τεταρτη θυμηθηκαν οτι θελει αλλαγη με εγκυκλιο απο τα κεντρικα της φορντ στο εργοστασιο που εχει φτειαχτει το αμαξι αλλα δυστηχως εχει ληξει η 2 χρονια εγγυηση και πρεπει να το πληρωσω!189Ε παρακαλω!δεν ξερω μην με ακουνε ακομα μεσα στα αυτια τους και δεν ξερω αν μετα την αλλαγη του σταυρου την αλλη εβδομαδα(που εχουν παραγγειλει χωρις βεβαια να πληρωσω)με θελουν να ξαναπαω για σερβις εκει!αλλα επειδη (συγχωρηστε με για την κουβεντα μου)ειναι αλητες μπορει να βγαλουν απο κανα μεταχειρισμενο η τρακαρισμενο και να μου το κοτσαρουν σαν καινουργιο!παντως που θελω να καταληξω!προβλημα στο τιμονι υπαρχει μην σας δουλευουν θελει αλλαγη ο σταυρος του τιμονιου και μαλιστα δωρεαν με εγκυκλιο απο το εργοστασιο λογω ελλειπης λυπανσης!
 

marios7kal

Pro Member
Jul 28, 2011
342
0
0
32
Αθήνα
ξερεις ποια μοντελα του 11 εχουν το προβλημα? απο καποιο μηνα και μετα?
βλεπω οτι εισαι απο πατρα, στον λαζανα το πηγες??
εμενα παντως που ειναι 6/11 δεν μου εχει παρουσιασει κατι!!
 

leftko

Member
Dec 23, 2012
193
0
16
32
ωπα,αυτο ειναι σοβαρο.
εννοεις ολα τα fiesta πριν το 2011?
 

afant0nis

Rookie
Apr 3, 2011
22
0
0
Για λογους ευθιξιας δεν θελω να πω που το πηγα.οταν θα διυθετηθει το θεμα μου τοτε θα σου πω που το πηγα.το δικό μου είναι 2/11.ειναι ανάλογα και σε πιο εργοστάσιο έχει φτιαχτεί το αμάξι. Εμένα έχει φτιαχτεί Στο niehel στην Γερμανία.μπορει σε αυτό το εργοστάσιο να υπήρχε πρόβλημα. Το που έχει φτιαχτεί το αμάξι το βλέπεις στο Φορντ ετις με τον κωδικό πλαισίου.ο θόρυβος να ξέρετε ακούγετε από το λαιμό του τιμονιού ακριβώς πάνω από τα πετάλια.για να διαπιστώσετε αν υπάρχει θέμα σταματήστε σε τραχεία άσφαλτο και γυρίστε το τιμόνι αριστερά δεξιά δίνοντας προσοχή στο αυτό το Σημείο που συνδέονται ο λαιμός του τιμονιού με το σύστημα διεύθυνσης πάνω από τα πετάλια. Αν υπάρχει κάποιο τρίξιμο υπάρχει θεμα.
 

marios7kal

Pro Member
Jul 28, 2011
342
0
0
32
Αθήνα
ευχαριστω για τις πληροφοριες!! θα το τσεκαρω παλι με μεγαλυτερη ακριβεια στο σημειο που λες για καθε ενδεχομενο!
 

dreamchaser9

Rookie
Jan 9, 2013
22
0
0
fiesta paragwghs 2011 sth germania. ston prwto mhna kanei thoruvo sto timoni sto epitopou kuriws. prwth episkepsh sthn antiproswpeia grasarisma-ftiaxnei g ligo k meta ksanarxizei, deuterh episkepsh allagh kremagieras-ksanaftiaxnei gia ligo k meta ksanarxizei trith episkepsh mazi me to prwto service allagh stavrou-eftiakse oristika. to kseroun to provlhma to kanoun arketa fiesta malista sth deuterh episkepsh mou mou edeiksan ena kainourio to neo montelo ennow pou eixan ekei k to ekane ki auto... h odhgeia pou exoun apo th ford einai grasarisma mia duo fores ki an den ftiaxei allagh kremagieras (?) k stavrou...
 
Μπορει να γραφει απο κανενα κινητο...

Είχε πολύ γέλιο η αλλαγή κρεμαγιέρας!! Σίγουρα θα ήθελαν να την κρατήσουν για κανένα άλλο!!
Αν έχει εγγύηση αλλάξτε το αλλιώς μην "πανικοβάλεστε" . Μόνο ενοχλητικό θόρυβο κάνει . Το ίδιο κουσούρι έχουν και τα μκ6. Με γρασσάρισμα μου μπορείτε να κάνετε και εσείς ο ήχος φεύγει.
 

afant0nis

Rookie
Apr 3, 2011
22
0
0
Σορυ για την αργοπορια της απαντησης!τελικα η αλλαγη εγινε βεβαια χωρις να πληρωσω!το προβλημα υπαρχει στην κολονα τιμονιου!απο την στιγμη που εγινε η αλλαγη λες και αγορασα καινουργιο αμαξι!πιο ελαφρυ το τιμονι σε σταση,στις μεγαλυτερες ταχυτητες βαρυ και στυβαρο και γενικα γυρναει χωρις καν να το ακουω οταν βρισκομαι σε σταση!στην αρχη πηγα να φαω φολα απο την αντιπρωσοπεια(ΛΑΖΑΝΑΣ ΠΑΤΡΑ)αλλα το ξανασκεφτηκαν και καταλαβαν το λαθος τους και  εξυπηρετηθηκα με τον καλυτερο τροπο!
 

Boulek

Rookie
Aug 15, 2014
30
0
6
Εμένα σε αντίστοιχο πρόβλημα μου είπαν ότι χρειάζεται αλλαγή το στο εσωτερικό της κολόνας κάποιος σύνδεσμος που στην λειτουργία του μοιάζει με σινεμπλόκ. Γιατί έχει αρχίσει και με ενοχλεί και νιώθω κάποιες φορές σαν μικρό τριγμό σε κάποια φρεναρίσματα από πολλά χιλιόμετρα που είναι από την κολόνα του τιμονιού και αυτά..
 

graf

Member
Mar 24, 2012
115
0
0
στο σερβις των 2 χρονων τους ειπα για το θορυβο στο τιμονι μαλον ρουλεμαν τιμονιου . το αφησα μια μερα και παραγγελθηκε αξονας τιμονιου απο γερμανια.10-15 μερες.αντε να δουμε τι αλλο θα βγαλει.
 

saltofx_v

New member
Mar 20, 2012
86
0
0
Thessaloniki
www.facebook.com
δυστυχως μετα απο 5,5 χρονια αρχισε και μενα να κανει τον γνωστο ηχο........απο εκει που πηρα το αυτοκινητο η εταιρια εχει βαρεσει πτωχευση..εγγυηση δεν υπαρχει και με απλο γρασαρισμα απλα ελαττωθηκε το φαινομενο αλλα δεν εξαλειφθηκε.γνωριζει κανεις αν μπορω να παω σε αλλη αντιπροσωπεια και να απαιτησω δωρεαν αλλαγη σταυρου?ποσο κοστιζει σαν ανταλλακτικο ξερουμε?
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread