Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Αυτό το πάθαινα και εγώ με την ίδια έκδοση λογισμικού του iphone!! μέχρι που έβαλα οθόνη και ησύχασε το κεφάλι μου  :)

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
Άλλαξες την πηγή μάριε; εγώ πάντως που  δεν εχω κάνει κάποιο update στο σύστημα, μου  δουλεύει μια  χαρά! Απλά κάποιες φορές τρώει ένα σκαλωμα κ δεν συνδέεται αυτόματα αλλά χειροκίνητα! κινητό εχω το LG optimus black

pri3st

Hero Member
Rookie
Απίθανη η βλάβη αλλά τελικά όλα παίζουν. Δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να φταίει...Πάντως εγώ με iphone 5.0.1 όλα καλά...Τώρα για να μη σβήνουν τα φώτα της πηγής μάλλον η πηγή φταίει γιατί το bluetooth το μόνο που κάνει είναι ένα pairing αρχικά (τα bluetooth από 1.2 και μετά, κοινώς όλα τα τηλέφωνα μετά το 2008) και μετά μεταφέρει ήχο όταν το τηλέφωνο αρχίσει να δουλεύει σε κλήση...

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
Επισης οταν εισαι σε κληση με bluetoothκαι σβησεις το αμαξι δεν απενεργοποιητε το ηχοσυστημα-bluetooth(οπως θα εκανε κανονικα εαν επαιζε μουσικη) για να μην σου διακοψει την κληση...

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Πολύ έξυπνο τελικά αυτό το fiesta  ::)  Εμένα το jvc μου σβήνει το bluetooth στην ψύχρα :p

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
Αφου εσενα κωστη το jvc περνεο κατευθειαν τροφοδοσια και οταν κλεινεις το διακοπτη τις μιζας λογικα κλεινει και το jvc...

pri3st

Hero Member
Rookie
nos7 said:
Επισης οταν εισαι σε κληση με bluetoothκαι σβησεις το αμαξι δεν απενεργοποιητε το ηχοσυστημα-bluetooth(οπως θα εκανε κανονικα εαν επαιζε μουσικη) για να μην σου διακοψει την κληση...

ναι για κληση μέχρι 1 ώρας!όπως κάνει και όταν έχεις σβήσει τη μηχανή και βάζεις ράδιο (λέει 1 hour mode στην οθόνη),ουσιαστικά σε προστατεύει από το να μείνεις από μπαταρία

roulaki

Rookie
May 20, 2011
11
0
1
38
Πάτρα
Λοιπόν, από χθες το ραδιόφωνο δε λέει να ανοίξει με τίποτα. Εμφανίζει μόνο το ford audio και κολλάει σε αυτό. Η εγγύηση για πόσο χρονικό διάστημα από την αγορά του αυτοκινήτου καλύπτει είτε την αναβάθμιση ή οτιδήποτε άλλο;

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
ειναι για 2 χρονια απο την αγορα του αμαξιου εκτος και εαν εχεις κανει επεκταση εγγυησης που ειναι στα 5 Χρονια!!!

lefteris

Pro Member
Oct 15, 2011
406
0
0
43
Αθήνα
Φαντάζομαι οτι το πρόβλημα έχει κοινές ρίζες με το "σκάλωμα" που τρώει το ραδιόφωνο όταν το έχεις ήδη ανοιχτό και βάζεις μπρός (σβήνει>ανάβει>μήνυμα ford audio και μένει εκεί μέχρι να σβήσεις τον κινητήρα και να ξαναβάλεις μπρός).Δέν συμβαίνει πάντα,άλλα όταν αποφασίζει να μουλαρώσει,είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό και θέλει 3~4 προσπάθειες.
Ηλεκτρονικά είναι παιδιά,οπότε στα δύσκολα βγάζουμε τον πόλο της μπαταρίας και συνήθως ο λάζαρος ανασταίνεται...

ggs

Member
May 14, 2012
245
0
0
45
Στο δικο μου παντως εχω παρατηρησει οτι το κανει κυριως οταν εχει ζεστη ή οταν χτυπαει στο σημειο του ραδιοcd ο ηλιος :eek:

kkalog

New member
Oct 18, 2011
87
0
0
lefteris said:
Φαντάζομαι οτι το πρόβλημα έχει κοινές ρίζες με το "σκάλωμα" που τρώει το ραδιόφωνο όταν το έχεις ήδη ανοιχτό και βάζεις μπρός (σβήνει>ανάβει>μήνυμα ford audio και μένει εκεί μέχρι να σβήσεις τον κινητήρα και να ξαναβάλεις μπρός).Δέν συμβαίνει πάντα,άλλα όταν αποφασίζει να μουλαρώσει,είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό και θέλει 3~4 προσπάθειες.
Ηλεκτρονικά είναι παιδιά,οπότε στα δύσκολα βγάζουμε τον πόλο της μπαταρίας και συνήθως ο λάζαρος ανασταίνεται...

Ναι κι εμένα ακριβώς το ίδιο κάνει.Το μόνο σίγουρο οτι το συστημα ψυχαγωγίας τρώει σκαλώματα άγρια που και που.

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
εμενα εφαγε ενα σκαλωμα χθες.... βαζω μπροστα, ανοιγω το ραδιο και δουλευε μονο το τουιτερ του οδηγου.... τιποτα αλλο...  εσβησα το αυτοκινητο και ξαναεβαλα μπροστα κ ολα κομπλε!

Spyros1988

Newbie
Oct 29, 2011
8
0
0
Καλησπερα παιδια! Και εμενα που και που ετρωγε κατι σκαλωματα το usb αλλα οταν το εβγαζα και το ξαναεβαζα ή εκλεινα και ανοιγα το ηχοσυστημα εστρωνε... Ομως εδω και μια εβδομαδα ειχε κολλησει στο τελευταιο track που επαιζε και δεν ξεκολλαγε με τιποτα το γ@....! :p Ευτυχως διαβασα εδω οτι υπαρχει μια αναβαθμιση απο την FORD την οποια την περασα στο stickακι μου και απο εκει στο caro μου και εφτιαξε!!!!!
Πανευκολα και γρηγορα!!!
                                            Ευχαριστω guys!!!!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
moican said:
εμενα εφαγε ενα σκαλωμα χθες.... βαζω μπροστα, ανοιγω το ραδιο και δουλευε μονο το τουιτερ του οδηγου.... τιποτα αλλο...  εσβησα το αυτοκινητο και ξαναεβαλα μπροστα κ ολα κομπλε!

Περίεργη βλάβη... Μόνο το τουίτερ; ???

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread