Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
τι να πω...? μου χε κανει κ κατι αλλο το αμαξι(αλλα ειμαι οφφ τοπικ). το βαζω μπροστα και μενει αναμμενο το λαμπακι του εσπ στο καντραν ενω στο κουμπι δεν ειχε αναψει τιποτα... παταγα,ξαναπαταγα το κουμπι, τιποτα.... νέκρα.... σβηνω και ξαναβαζω μπροστα κ ολα κομπλε!

serpro

Rookie
May 22, 2012
14
0
0
Καλημερα παιδια,εδω και 2 εβδομαδες καθε φορα που ανοιγω το ραδιοφωνο και παταω τον σταθμο που εχω στη μνημη στον αριθμο 3 αλλαζει μονο συχνοτητα..δλδ απο 88,9 που ειναι το αποθηκευμενο πηγαινει στο 97,1..και ενω γινεται αυτο μου βγαζει κατι αριθμους 6 ψηφιων στην οθονη οι οποιοι δεν ξερω τι ειναι..εχετε καμια ιδεα τι ειναι???(το αμαξι ειναι 8 μηνων του κουτιου)

serpro

Rookie
May 22, 2012
14
0
0
Ναι μονο στο 3 μου το κανει,τα υπολοιπα ειναι μια χαρα,τα εχω δοκιμασει.

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
Τοτε στον αριθμο 3 αποθηκευσε ενα τυχαιο σταθμο και μετα τον σταθμο που ειχες παλι...τρωνε κολληματα και ξεκολλανε μονο εαν τπυ ξαναβαλεις τον σταθμο...

saltofx_v

New member
Mar 20, 2012
86
0
0
Thessaloniki
www.facebook.com
Απο χθες εχω ενα περιεργο προβλημα με το ηχοσυστημα.αναβω κανονικα το αμαξι και το ηχοσυστημα δεν λειτουργει καθολου..εχει μονο το σημα της "ford audio" στην οθονη και δεν ανοιγει.το μονο που λειτουργει απο ολο το μενου ειναι το bluetooth του τηλεφωνου που συνδεεται κανονικα με το αμαξι....
επισης οταν το αναψα και το εσβησα το αμαξι καποια στιγμη επαιξε για λιγο και μετα κολλησε ξανα....ολα αυτα χθες..σημερα το πρωι που πηγα να βαλω μπρος το αμαξι παλι δεν ανοιγε καθολου και στην οθονη εγραφε μονο το σημα "ford audio"

καθε βοηθεια δεκτη...υπαρχει περιπτωση να φταιει η μπαταρια?

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
βγαλε τον αρνητικο πολο για να κανει ενα reset! αν δεις οτι συνεχιζεται τραβα στη ford!

Karasarinis

Newbie
Oct 2, 2012
8
0
1
Καλωσπερα και απο εμενα. Εχω ενα προβλημα με την ipod λειτουργια μεσω της usb θυρας. Θυμαμαι πριν λιγο καιρο που ειχα συνδεσει το καλωδιο της apple στη usb με το iphone 4 κι ενα ipod μου εδειχνε κανονικα στην οθονη τους τιτλους τραγουδιων κι επαιζε κανονικα. Εδω και μια εβδομαδα δειχνει οτι παιζει αλλα δν εχω ηχο. Απο bluetooth ολα κομπλε. Τι μπορει να εγινε;

Να συμπληρωσω οτι το πηγα αντιπροσωπεια για το πρωτο σερβις και τους το ειπα. Το κοιταξανε και εκεινοι και μου εκαναν αναβαθμιση αλλα τπτ. Μου ειπαν να κοιταξω το bitrate στα κομματια να ειναι μεχρι 128 και αν ειναι τοσο να το ξαναπαω. Βεβαια τοσο ειναι το bitrate αλλα και να μην ηταν δεν θα επαιζε κανονικα απο bluetooth πιστευω.

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
moican said:
βγαλε τον αρνητικο πολο για να κανει ενα reset! αν δεις οτι συνεχιζεται τραβα στη ford!

Οταν κανει reset, μετα θελει εναν κωδικο? Θυμαμαι στο Focus ΙΙ που ειχα, μια φορα που ειχα αποσυνδεσει τον πολο, μετα ηθελε ενα κωδικο..

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
Focusman said:
Οταν κανει reset, μετα θελει εναν κωδικο? Θυμαμαι στο Focus ΙΙ που ειχα, μια φορα που ειχα αποσυνδεσει τον πολο, μετα ηθελε ενα κωδικο..
Ναι θέλει,η Ford όπου άρχιζε να βάζει στα αυτοκίνητά της από το 96 και μετά πηγές εργοστασιακές,όταν έβγαζες τον πόλο,ήθελε κωδικό μετά για να ενεργοποιηθεί το ηχοσύστημα

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
Iακωβε εγω οταν βγαζω τον πολο τις μπαταριας (που το εχω κανει και για μια εβδομαδα συνεχομενα) μετα δεν μου ζηταει κωδικο....γενικα στα ΜΚ7 δεν νομιζω οτι θελει κωδικο μετα την αφαιρεση του πολου της μπαταριας...

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
Μονο το ηχοσυστημα στα μκ6 ειχε αυτη την καινοτομια(μιας και ηταν απο τα καλα doh αμα το εκλεβαν μετα να μην λειτουργει).Στα 7αρια δεν εχω διαβασει πουθενα να θελει κωδικο.

GTboy

Member
May 13, 2012
109
0
16
Athens
επιβεβαιωνω και γω τα παραπανω..αφου τις προαλλες αφαιρεσα τον πολο για κατι''μερεμετια''που εκανα..και κωδικος δεν μου ζητηθηκε μετα την τοποθετηση του..δεν ξερω βεβαια αν παιζει ρολο που ηταν πολυ συντομο το διαστημα που εμεινε εκτος,και ετσι δεν προλαβε να''μηδενισει''..

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Κάπου έχω διαβάσει ότι το εργοστασιακό ηχοσύστημα του mk7 είναι "κλειδωμένο" με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου. Επομένως δε θα λειτουργήσει σε άλλο mk7 με άλλο αριθμό πλαισίου, εκτός κι αν πας στην αντιπροσωπεία για να το ξαναπρογραμματίσεις. Οπότε αν π.χ. είναι κλεμμένο, σε τσιμπάνε απ' ευθείας. Αυτός είναι ένας "λογικός" λόγος για να μη σου ζητάει κωδικό (για να λειτουργήσει). Δείτε και στο ebay, δεν πουλάνε τέτοια (ενώ για το mk6 γίνεται πανηγύρι)...

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Για του λόγου το αληθές (από το owner's manual του mk7 fiesta)

audio_security_zps6e2cb600.png

lefteris

Pro Member
Oct 15, 2011
406
0
0
43
Αθήνα
Ερώτηση-Απορία:

Άλλαξα κινητό πρόσφατα και πήρα ένα Samsung Galaxy SII.Γνωρίζοντας ηδη οτι σύστημα ψυχαγωγίας έχει ένα "θέμα" με τους Ελληνικούς χαρακτήρες,κράτησα όλες τις επαφές στα λατινικά.Το πρόβλημα είναι οτι όταν μπαίνω στο phonebook,όλες οι επαφές είναι της μορφής ******* και δέν μπορώ να επιλέξω τίποτα (ακόμα και αν επιλέξω κάτι,απλά με πετάει στο οθόνη του radio).
Στην σελίδα της Ford αναφέρει οτι υπάρχει πλήρη συμβατότητα,τουλάχιστον στον τομέα του phonebook.Με ένα πρόχειρο ψάξιμο,είδα κάποια παράπονα σχετικά με θέματα συμβατότητας του SII ύστερα απο αναβάθμιση σε ICS.Το κινητό φοράει μαμά 4.0.3 ICS και απ όσο ξέρω,δέν έχει γίνει κάποια αναβάθμιση στο σύστημα ψυχαγωγίας (κατα το 2ο κ' 3ο service)
Αντιμετωπίζει κανένας το ίδιο πρόβλημα;

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
περιεργο αυτο που λες...εγω δεν εχω κανει καν αναβαθμηση στο συστημα ψυχαγωγιας και στο sii και του εχω την ics 4.0.3 και τα λατινικα τα διαβαζει μια χαρα....

lefteris

Pro Member
Oct 15, 2011
406
0
0
43
Αθήνα
Κρατάω μια "πισινή" για το θέμα της κάρτας SIM, η οποία είναι παμπάλαια (6ετία+) και οι επαφές καταχωρήθηκαν στα λατινικά απο το ideos x5 που είχα πρίν.
Βέβαια,σκεπτόμενος και αυτήν την πιθανότητα,έκανα κάποιες μικρές παρεμβάσεις (πχ. έβαζα μια τελεία,αποθήκευα την επαφή,μετά έσβηνα την τελεια και ξανα αποθήκευα την επαφή) με την λογική οτι θα γίνει overwrite.Ισως παίζει κάτι με τους υπόλοιπους χαρακτήρες,οπότε για σιγουρα θα κάνω ένα ολικό wipe της SIM και θα περάσω τα πάντα εκ νέου.
Ευχαριστώ πάντως για την επιβεβαίωση φίλε nos7.Αυτό που ήθελα να σιγουρέψω ήταν αν γενικά παίζει πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό/έκδοση android και ένα μή αναβαθμισμένο συστημα ψυχαγωγίας.
Αν δέν καταφέρω κάτι,απο Δευτέρα με βλέπω στην Στακορ μπάς και είναι όντως θέμα αναβάθμισης...

Συγχώνευση διπλών μηνυμάτων:[time]1355563184[/time]
Εν τέλη τσάμπα κόπος όλο το βράδυ για το θέμα των επαφών (τουλάχιστον είχα με κάτι να ασχοληθώ στην νυχτερινή βάρδια).
Το phonebook εξακολουθεί να μου εμφανίζει τις επαφές με την συγκεκριμένη μορφή:
20121215074726.jpg

Η πλάκα είναι οτι στις εισερχόμενες/εξερχόμενες/αναπάντητες κλήσεις,τα ονόματα φαίνονται κανονικότατα και μπορώ να κάνω κλήση επιλέγοντας τις επαφές που βρίσκονται καταχωρημένες εκει!

Απο την στιγμή όμως που ακούω οτι ο nos7 δέν έχει πρόβλημα με το ίδιο κινητό και την ίδια έκδοση android,το μυαλό μου πάει αυτόματα στο σύστημα ψυχαγωγίας.Η βλακεία της υπόθεσης είναι οτι δέν έχω usb θύρα (06/2009 Mk7),οπότε για υπόθεση λίγων λεπτών θα πρέπει να πάω σε αντιπροσωπία και να χρεωθώ (προφανώς) το ανάλογο αντίτιμο...

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
1) δεν εχουμε το ιδιο κινητο...εσυ εχεις το sgsiii και εγω το sgsii
2) με τι γλωσσα γραφεις λατινικα??english(uk) ή english(us) ??
3)εγω δεν εχω κανει αναβαθμιση το συστημα ψυχαγωγιας....εχω την εκδοση του 2009 οπως το πηρα,απλα εχω και usb...

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread