Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
Τις τελευταιες 2 βδομαδες, εχει παρουσιαστει τρεις φορες η παρακατω ενδειξη.
28bgzll.jpg

Εμφανιζεται καθε φορα που βαζω μπρος. Μπορω να αλλαξω σταθμους κλπ. αλλα δεν εξαφανιζεται η ενδειξη παρα μονο αν κλεισω το ηχοσυστημα. Οταν το ξανανοιγω, κανενα θεμα.
Εχει κανεις ιδεα τι ειναι αυτο??

tzimo

New member
Nov 11, 2013
85
0
0
40
Αθήνα
Φιλε και σε μενα το εμφανιζει αυτο , οχι συνεχεια ομως. Εμενα φευγει αμα πατησω καποια επιλογη απο τα κουμπια. Εγω νομισα οτι κατι παιζει με το συναγερμο μου.

tzimo

New member
Nov 11, 2013
85
0
0
40
Αθήνα
Αν συσχετιζοτανε με την μπαταρια δεν θα επρεπε να το αναφερει αλλιως? Στο δικο μου ειχε αλλαξει μπαταρια ο προηγουμενος κατοχος οποτε δεν νομιζω να ειναι αυτο.

Lucifer

Hero Member
May 14, 2010
3,282
2
0
θα δείξει...
1η βράδυ παρκάρω σπιτι, 2η την επόμενη το πρωι πηγα κανονικά στο προορισμό μου, το μεσημέρι  έμεινα.... δεν ξέρω αν είναι τυχαίο 4,5 χρόνια δε το χα ξανα δει....

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Περιεργο! Στις οδηγιες δεν αναφερει κατι για τετοια ενδειξη. Και εγω εμεινα απο μπαταρια αλλα τετοια ενδειξη δεν μου εμφανιστηκε

tzimo

New member
Nov 11, 2013
85
0
0
40
Αθήνα
Παιδια δεν νομιζω να ειναι η μπαταρια γιατι εμενα εμφανιστηκε παλι σημερα και μετα το αφησα επιτηδες με αλαρμ και ραδιοφωνο ανοιχτα γυρω στο 10λεπτο και δεν εμεινε.

Επισης σημερα μαζι με αυτην την ενδειξη μου εβγαλε και αλλη μια που δεν θυμαμαι ακριβως τι ελεγε αλλα αρχιζε με BT οποτε μαλλον εννοουσε το bluetooth που εμενα λειτουργει ομως κανονικοτατα.

edit: Μετα απο ψαξιμο στο google ειδα οτι πιθανον εμφανιζεται το μηνυμα μετα απο ενεργοποιηση του συναγερμου για να σε ενημερωσει το συστημα. Οντως την πρωτη φορα που μου εμφανιστηκε το μηνυμα καταλαθος ειχα χτυπησει το συναγερμο. Τωρα για τις υπολοιπες φορες δεν ξερω.

Μπορω να τσεκαρω καπως αν εχει προβλημα ο συναγερμος? ειναι bosch

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
tzimo said:
edit: Μετα απο ψαξιμο στο google ειδα οτι πιθανον εμφανιζεται το μηνυμα μετα απο ενεργοποιηση του συναγερμου για να σε ενημερωσει το συστημα. Οντως την πρωτη φορα που μου εμφανιστηκε το μηνυμα καταλαθος ειχα χτυπησει το συναγερμο. Τωρα για τις υπολοιπες φορες δεν ξερω.
Συνηθως μετα απο ενεργοποιηση του συναγερμου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα ''Alarm triggered check vehicle''. Το εχω δοκιμασει επιτηδες να χτυπησει ο συναγερμος και οταν βαζω το κλειδι εμφανιζεται το παραπανω μηνυμα. Συμφωνα με το εγχειριδιο μπορει να σου εμφανιστουν και αυτα ''Interior scan deactivated'' και ''Alarm system malfunction next service''. Ο συναγερμος σου ειναι ο εργοστασιακος;

tzimo

New member
Nov 11, 2013
85
0
0
40
Αθήνα
Δεν γνωριζω αν ειναι σιγουρα ο εργοστασιακος γιατι το πηρα μεταχειρισμενο πριν μερικες μερες.

Παιζει καποιο ρολο? παντως ειναι μαρκας bosch.

Σημερα παντως μου ξαναεμφανισε την ενδειξη. Απορω τι θελει να πει ο ποιητης!

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Βγάλε τον ενα πόλο της μπαταρίας για λίγη ώρα. Και δες αν σ το εμφανίζει πάλι .

nikos drift

Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
εχω την εντυπωση ότι είναι κατι σαν επιλογή του ραδιοφώνου όπως π.χ. αν επιλεξεις το ΤΑ που είναι traffic announcement και βρισκει σταθμο αυτόματα που εκεινη την ωρα λεει ειδήσεις για την κινηση στο δρομο...
δεν το εχω ψαξει αλλα όπως ειδα την φωτο αυτό μου ηρθε στο μυαλο...

tzimo

New member
Nov 11, 2013
85
0
0
40
Αθήνα
Μου το βγαζει ακομα αρκετες φορες. Και στον πλεσσα που ειχα ρωτησει στο σερβις δεν ηξεραν κατι. Παντως συνεχιζω να πιστευω οτι εχει σχεση με το συναγερμο.

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Ισως οταν χτυπησει ο συναγερμος να σου βγαζει το μηνυμα. Δοκιμασε να κλειδωσεις το αυτοκινητο, π.χ. με λιγο ανοιχτο παραθυρο, να βαλεις συναγερμο (αν δε μπαινει μαζι με το κλειδωμα), να βαλεις το χερι σου μεσα απο παραθυρο ωστε να χτυπησει ο συναγερμος, αφησε τον να χτυπησει μεχρι να σταματησει μονος του και μετα ξεκλειδωσε και δες αν θα σου βγαλει το μηνυμα. Ειναι πιθανoν οι canbus συναγερμοι να στελνουν τετοιες πληροφοριες στην οθονη του οχηματος...

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
εαν μπορω να βοηθησω εμενα δεν μου το εχει βγαλει ποτε σε ενεργοποιηση του συναγερμου...αλλα μου το εχει βγαλει αρκετες φορες σε πορεια που ειμαι στον δρομο!!!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Άρα δεν έχει να κάνει με το συναγερμό (γιατί ο δικός σου αν δεν απατώμαι δεν είναι canbus). Έχει να κάνει με το σύστημα ψυχαγωγίας και πιθανότατα με το TA που ανέφερε ο Nίκος παραπάνω.

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
nikos drift said:
εχω την εντυπωση ότι είναι κατι σαν επιλογή του ραδιοφώνου όπως π.χ. αν επιλεξεις το ΤΑ που είναι traffic announcement και βρισκει σταθμο αυτόματα που εκεινη την ωρα λεει ειδήσεις για την κινηση στο δρομο...
δεν το εχω ψαξει αλλα όπως ειδα την φωτο αυτό μου ηρθε στο μυαλο...

Αυτο ειναι. Με διαφωτισε κι αλλος ενας συμφορουμιτης με μπλε ριγατο st, εκ Θεσσαλονικης, που γραφει εδω! :)
Μου το χει ξαναεμφανισει 2 φορες αλλα μαλλον καποια βλακεια θα παιζει στους σταθμους που ακουω.

Πλακα θα χε παντως αυτο το ΤΑ να εφαρμοζοταν και στη χωρα μας. Αραγε πως να λειτουργει??

tzimo

New member
Nov 11, 2013
85
0
0
40
Αθήνα
Καλησπερα παιδια,

εχω ενα μικρο θεματακι με το ραδιο. Οταν αλλαζω τους αποθηκευμενους σταθμους 1-9 απο το κουμπι στο τιμονι παει μεχρι το 6 και δεν παει στο 7 αλλα ξαναρχιζει απο την αρχη παλι. Δεν μου το εκανε αυτο παλιοτερα.

Εχετε καμια ιδεα τι παιζει?

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread