Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
nos7 said:
εμενα σημερα εκανε το εξης ΚΟΥΛΟ....σβηνω το αμαξι,παω να βγω και παρατηρω οτι η πηγη παιζει ακομα ??? ??? ξαναεβαλα εμπρος το αμαξι,το ξαναεσβησα τπτ...εξακολουθουσε να παιζει!!!εσβηνε ΜΟΝΟ οταν ειχα βαλει εμπρως τον κινητηρα(μονο τοτε ''ακουγε'' το κεντρικο κουμπι και εσβηνε,αλλιως με εγραφε) + οτι ενω στον σκληρο που εχω συνδεσει στο usb ηθελα να παω πισω ενα φακελο και δεν μπορουσα,με εβγαζε κατευθειαν στο μενου για να διαλεξω usb,aux in,bluetooth!!!

τωρα που μπηκε στο γκαραζ για να ξεκουραστει,βγηκε ο θετικος πολος απο την μπαταρια για να κανει reset,και αυριο θα σας ενημερωσω για νεοτερα που θα ξαναμπει ο πολος στην θεση του!!
Έχουμε κανένα νεότερο Μιχάλη?? ::)

fiestaki 1.6

Member
Oct 27, 2010
123
0
16
εμένα τα περισσότερα cd (με mp3) που βάζω στο αμάξι κάνουν στιγμιαία κολλήματα,δλδ διακοπές στον ήχο,ενώ στον υπολογιστή ή σε άλλα αυτοκίνητα παίζουν κανονικά. έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις που λέει το μάνουαλ + ότι τα γράφω στην πιο χαμηλή ταχύτητα. επίσης τα χειριστήρια στο τιμόνι πολλές φορές πχ αν πατήσω να δυναμώσει η ένταση, αλλάζει κομμάτι και διάφορα τέτοια. πρέπει να το πάω στην αντιπροσωπία τώρα που έχει ακόμη εγγύηση να το κοιτάξουν.

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Ναι ρε φιλε αλλα δεν ειναι λυση αυτη!!!! ελπιζω να μην μου τυχει!!
σκεφτεσαι να το πας καθολου απο φορντ??

kapsalis

New member
Aug 20, 2011
54
0
0
38
Ηρακλειο
Εγω παλι εχω παρατηρησει μερικες φορες οτι οταν ανοιγεις το αμαξι δεν ξεκιναει και το ραδιο αυτοματα αλλα παραμενει στην οθονη το σημα της ford (αν θυμαμε καλα). Μηπως χρειαζετε επαναπρογραμματισμο ?

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
kapsali μου το κανει και εμενα πολλες φορες και μολις πατησεις το κουμπι που ειναι το on/off του ηχοσυστηματος ανοιγει!!δεν νομιζω να φταει ο προγραμματισμος!!!

Lucifer

Hero Member
May 14, 2010
3,282
2
0
θα δείξει...
Καλο θα ήταν πριν σβησουμε το αμαξι να κλεινουμε το ηχοσύστημα κ να το ανοιγουμε αφου έχουμε βάλει μπροστά..... τρωει σκαλώματα.....

kapsalis

New member
Aug 20, 2011
54
0
0
38
Ηρακλειο
Σημερα για πρωτη φορα μου εκανε το εξης.. Ενω ειχα το κλειδι στην θεση που δεν ειναι σε λειτουγια η μηχανη αλλα παιζει το ραδιο τα ηλεκτρικα τζαμια κλπ.και επαιζε κανονικα το ραδιο, οταν εβαλα μπροστα το αμαξι το ηχοσυστημα ενω εδειχνε να λειτουργει δεν ακουγοταν τιποτα απο τα ηχεια.. δοκιμαζοντας να το ανοιγοκλεισω απο το on/off δεν εκανε τιποτα. Το θεμα βεβαια λυθηκε με επανεκινηση του αυτοκινητου, απλα το αναφερω γιατι πρωτη φορα μου το παρουσιασε..

ntereki21

New member
Oct 24, 2011
62
0
6
46
Αθηνα
Καλησπερα στην παρεα θελω να κανω μια ερωτηση ειχα ενα θεμα με το φιεστακι μου.Εχω ενα φιεστα του 2011 πρωτη κυκλοφορια το μαρτιο του 2011 .Μετα απο κανα 2μηνο μια μερα οπως ανοιγω το ραδιο δεν ακουγεται τπτ το βαζω τερμα τπτ ηχος πουθενα... αφου προσπαθησα μετα απο αρκετες φορες επανηλθε,πρεπει να ανυσηχω...?

ntereki21

New member
Oct 24, 2011
62
0
6
46
Αθηνα
Μια φορα αλλα κρατησε για κανα 30 λεπτο χωρις φωνη αφου το κλεισα το ξανανοιξα και παει λεγοντας επανηλθε

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Κι εμενα μια φορα μου το εχει κανει, αλλα εσβησα το αμαξι και το ξανα εβαλα μπροστα και ολα οκ! απο τοτε δεν το εχει ξανα κανει!! δοξα τον θεο!!

kapsalis

New member
Aug 20, 2011
54
0
0
38
Ηρακλειο
ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα που εγραφα στο ποστ πανω απο το δικο σου... και μενα με το που εσβησα και ξανα εβαλα μπροστα το αμαξι... δουλευε κανονικα.. και δεν μου το εχει ξανα κανει απο τοτε...

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
εμενα μου το εκανε τον Αυγουστο που το πηρα! αλλα δεν εχει ξανα συμβει!! ενταξει ηλεκτρονικα ειναι, τρωνε κι αυτα τα κολληματα τους!!

POWERFORD

Rookie
Mar 23, 2011
41
0
6
40
Παιδιά κάντε αναβάθμιση (update) ώστε να διορθωθούν τυχών προβλήματα στο Bluetooth και γενικά στα πολυμέσα.
Στο site  http://www.ford-mobile-connectivity.com/downloadsUpdates   
έχει οδηγίες σε pdf μορφή και σε zip μορφή τα αρχεία update. Προϋπόθεση για το update ειναι να έχει το αμάξι USB θύρα καθώς θα χρειαστεί και ένα usb stick.
Η τελευταία ενημέρωση είναι Οκτώβριος 2011.
Πιστεύω οτι είναι καλό να γίνει, Εγώ την έκανα αν και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
POWERFORD said:
Παιδιά κάντε αναβάθμιση (update) ώστε να διορθωθούν τυχών προβλήματα στο Bluetooth και γενικά στα πολυμέσα.
Στο site  http://www.ford-mobile-connectivity.com/downloadsUpdates 
έχει οδηγίες σε pdf μορφή και σε zip μορφή τα αρχεία update. Προϋπόθεση για το update ειναι να έχει το αμάξι USB θύρα καθώς θα χρειαστεί και ένα usb stick.
κολπακια η φορντ...!!!! :)

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
ίσως το usb να ειναι DIY λύση! δεν πιστευω η αντιπροσωπεια να μην μπορει μεσω OBD να κανει το update! ::)

POWERFORD

Rookie
Mar 23, 2011
41
0
6
40
Focusman said:
Να φανταστω γι'αυτους που δεν εχουν θυρα usb δεν υπαρχει καποια λυση... :mad:
Ναι αν δεν έχει usb θύρα τότε για update θα πρέπει να συνδεθεί OBD απο αντιπροσωπεία...

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
POWERFORD said:
Στο site  http://www.ford-mobile-connectivity.com/downloadsUpdates  

τρελλο κολπακι απο την ford...κατεβαζω το αρχειο και θα πεσει δοκιμη γιατι εχω κατι ψιλοθεματακια με το bluetooth!!!μιλαω στο τηλ. το κλεινω και αυτο νομιζει οτι ακομα μιλαω...2 φορες εχει τυχει να βγαλω τον πολο απο την μπαταρια για να κανει reset!!ευχαριστουμε POWERFORD για την πληροφορια  ok234 ok234

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread