Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Ximiki Veltiosi

Original poster
Pro Member
May 30, 2014
483
1
0
44
Αθηνα
Massive update αλλα δυστυχως χωρις φωτο γιατι εμεινε το κινητο απο μπαταρια...epic fail!

εχθες περασα ολη τη μερα στο συνεργειο για τις εξης εργασιες:

1. αλλαξα αναρτηση εβγαλα τη coilover διοτι το customization που ειχε γινει ηταν 90% για πιστα και 10% για δρομο. Αποτελεσμα με κουραζε αφανταστα και καταλαβα οτι δεν ειμαι πλεον 25 χρονων που ζουσα με ¨καγκελα¨ αναρτησεις ,μεσα σε αγωνιστικα bucket με χωστα τιμονια σε καθημερινη βαση..τι θεση της πηραν παλι τα eibach pro που ειχε απο πριν το αμαξι και εβαλα μια Koni str (περτικαλι..).Η coilover εχει βγει για πουλημα αλλα και να μην δωθει θα τη κρατησω για τα circuits. Μαζι με τα αμορτισερ αλλαχθηκαν ολα top mount , ρουλεμαν, bump stops και φουσκες.

2. Τοποθετησα τις Brembo Max με το αντιστοιχο τακακι που ειχα γραψει 2 σελιδες πισω, σωληνακια αεροπορικου τυπου και πανω που δοκιμασαμε να αλλαξουμε τα ταμπουρα αντιληφθηκαμε οτι ο ενας πυρος των δισκοφρενων δεν ειναι ισιος..το πηγα και στο μηχανουργειο αργοτερα που επιβεβαιωθηκε οτι οντως "τραυλιζε" λιγο. Εχω παρει ηδη τηλ. και θα μου στειλουν αλλον κατα πασα πιθανοτητα κατα τις 10-12 Ιανουαριου(λογο γιορτων ετσι και αλλιως ουτε εγω θα ασχοληθω περαιτερω αυτες τις μερες). Αλλαχθηκαν και τα υγρα με Motul 5.1 εντυπωση μου εκανε καθως αδειασαμε το κυκλωμα πως γεμισε μολις με 500ml....το κοβω να εχω κανει μπανανα..αλλα δεν γ@μει!

3. Τοποθετηθηκαν οι αποστατες και πραγματικα ειμαι περισσοτερο ενθουσιασμενος απο ολα γιατι το αμαξι εδειξε πολυ πιο ωραιο με τη κλασσικη ακτινωτη ζαντα και το κωλο τουμπανο επισης στρα πρακτικα η μιση μοιρα camber εδειξε τις διαθεσεις του αυτοκινητου επιτελους.

καθως ημουν πολυ κουρασμενος δεν εδωσα καμια σημασια κατα την επιστροφη στο αμαξι οσο αφορα στησιμο και φρενα. Φευγω τωρα να το παω μια Πεντελη να αφουγκραστω τις αλλαγες και επιστρεφω με παρατηρησεις.
 

Ximiki Veltiosi

Original poster
Pro Member
May 30, 2014
483
1
0
44
Αθηνα
εφυγαν οι αναρτησεις και ειμαι ετοιμος να επενδυσω ζεστο χρημα...κατα πασα πιθανοτητα στην εισαγωγη!

ωστοσο εχθες ηρθαν και τα μπουζοκαλωδια σιλικονης της Beru τα οποια θα συνδιασω με ενα platinum μπουζι της ιδιας εταιρειας.


image
 

laDAKIAS

Member
Jul 2, 2010
114
0
16
38
αθηνα
Καλά μπουζοκαλώδια και τίμια. Όταν μέτρησα αντίσταση σε σχέση με τα μαμα είχα μείνει έκπληκτος. Τα αξίζουν τα λεφτά τους.
 

Ximiki Veltiosi

Original poster
Pro Member
May 30, 2014
483
1
0
44
Αθηνα
laDAKIAS said:
Καλά μπουζοκαλώδια και τίμια. Όταν μέτρησα αντίσταση σε σχέση με τα μαμα είχα μείνει έκπληκτος. Τα αξίζουν τα λεφτά τους.

και εγω τις ιδιας αποψης ειμαι οτι αξιζουν τα λεφτα τους και σε συνδιασμο με τα μπουζι θα ειναι ακομα εκπληκτικοτερο το αποτελεσμα στα ρευματα!
 

Ximiki Veltiosi

Original poster
Pro Member
May 30, 2014
483
1
0
44
Αθηνα
Σας ευχαριστω ολους για τη φιλοξενια!Μπορειτε να κλειδωσε το παρων καθως δεν θα υπαρξει αλλο update απο πλευρας μου..δυστυχως οι αναγκες μεγαλωσαν και προτιμησα να αλλαξω το Fiesta με ενα Ford Focus 3θυρο ti vct Sport full extra με μεγαλυτερους χωρους..πιθανοτατα απο Σεπτεμβριο θα ξεκινησει το ιδιο loop (as always..) εξελιξης του συγκεκριμενου μοντελου!
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread