Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Fiestaris

Original poster
Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
45
ΑΘΗΝΑ
Μιας και βλέπω ότι πολλοί χρειάζονται navigation (χωρίς να το έχουν επιλέξει ως option) στα Fiesta τους (MK8), αναφέρω τον τρόπο που κάποιος μπορεί να το έχει δωρεάν μέσω κινητού (googlemaps):

Αυτό γίνεται μέσω του προγράμματος Android Auto και κάποιος μπορεί να το κατεβάσει από εδώ:
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-3-0-5705-release/android-auto-maps-media-messaging-voice-3-0-570553-release-android-apk-download/

Αφού το εγκαταστήσει, τότε όταν συνδέσει το κινητό του στη θύρα usb, τότε αυτόματα ξεκινά το Android Auto και στην οθόνη του Fiesta πλέον φαίνεται το Interface του Android Auto από όπου έχουμε πλήρη πρόσβαση στο googlemaps του κινητού.

Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή λύση αφού οι χάρτες googlemaps ανανεώνονται χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάτι στο μέλλον και προσωπικά με έχει βολέψει πολύ.
 

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,309
182
63
50
Αθήνα
Όπως απάντησα σε σένα -ή σε κάποιο φίλο που εσύ του απάντησες- για το ίδιο θέμα, υπάρχουν δύο απολύτως λειτουργικές επιλογές:

- Google Maps μέσω AndroidAuto, το οποίο το "πληρώνουμε" μέσω της κατανάλωσης των ΜΒ από το data plan του κινητού μας. Εύχρηστο, αναζήτηση μέσω Google, αρκετά ωραίο και γρήγορο, αλλά δεν έχει τις δυνατότητες ενός καλού navi. Επίσης μπορεί να δουλέψει και "τσάμπα", προ-κατεβάζοντας την επιθυμητή περιοχή του χάρτη, αλλά σε αυτή τη περίπτωση δεν έχουμε καθοδήγηση, οδηγίες, δυνατότητα αναζήτησης κλπ.

- Sygic Car, μέσω AppLink. Δουλεύει μόνο σε SYNC3 3.0 και άνω, και αντικαθιστά το εργοστασιακό navi (αν υπάρχει) ή προστίθεται ως επιλογή navi. Το πληρώνουμε άπαξ (στο eBay κοστίζει περίπου 40€), και είναι ότι καλύτερο υπάρχει, με συνεχείς ανανεώσεις/ενημερώσεις χαρτών, POIs, traffic cams, κίνησης στους δρόμους κλπ.

Και τα δύο απαιτούν σύνδεση μέσω καλωδίου, αν και *ακούγεται* ότι και τα δύο θα δουλεύουν ασύρματα στο εγγύς μέλλον.
 
  • Like
Αντιδράσεις: aft3rgl0w

Fiestaris

Original poster
Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
45
ΑΘΗΝΑ
Σωστά. Θεωρώ ότι η 1η λύση είναι μια χαρά για όποιον δεν το θέλει όλη την ώρα. Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο όταν πάω σε ένα καινούργιο μέρος και δε ξέρω την τύφλα μου και δε με νοιάζουν τα MB. Επομένως το Sygic θα μου ήταν too much..
 

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,309
182
63
50
Αθήνα
Προσοχή όμως, γιατί καλό coverage (και ειδικά 3G/4G) δεν υπάρχει παρά μόνο κοντά σε αστικά κέντρα, που σημαίνει ότι αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το Maps λίγο πιο έξω, μπορεί να βρεθούμε "κρεμασμένοι" από την απουσία καλού δικτύου ;)
 
  • Like
Αντιδράσεις: M56

ilias86

Hero Member
Vip Team
MK7.5
May 28, 2011
1,194
22
38
37
Γλυφάδα
Μοντέλο
MK7.5
Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή "Here we go" η οποία δεν χρειάζεται mb, απλά λειτουργεί με το gps ενεργοποιημένο. Απαιτείται να έχεις προεγκαταστήσει την Ελλάδα ως χάρτη προηγουμένως.
 

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,309
182
63
50
Αθήνα
ilias86 said:
Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή "Here we go" η οποία δεν χρειάζεται mb, απλά λειτουργεί με το gps ενεργοποιημένο. Απαιτείται να έχεις προεγκαταστήσει την Ελλάδα ως χάρτη προηγουμένως.

Ναι, αλλά δεν συνεργάζεται με το SYNC δυστυχώς....
 

nougiw

Newbie
May 23, 2018
6
0
1
The Ace said:
- Google Maps μέσω AndroidAuto, το οποίο το "πληρώνουμε" μέσω της κατανάλωσης των ΜΒ από το data plan του κινητού μας. Εύχρηστο, αναζήτηση μέσω Google, αρκετά ωραίο και γρήγορο, αλλά δεν έχει τις δυνατότητες ενός καλού navi.

Πολύ θα ήθελα να μάθω σε τι ακριβώς είναι καλύτερο το sygic (ή οποιοδήποτε άλλο θεωρείται καλύτερο) από το maps, γιατί τυχαίνει να έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο, το sygic παλαιότερα για καμιά 2ετία (δεν υποστηριζόταν η Ελλάδα για κάποιο διάστημα από το maps), και έκτοτε το maps τα τελευταία αρκετά χρόνια και δε θυμάμαι κάτι που να έκανε το sygic καλύτερα από το google maps, αλλά δηλώνω βέβαια ότι έχω χάσει τις εξελίξεις στο sygic. Είναι κάτι που έχω και ξαναδιαβάσει και ξανακούσει, ότι το τάδε είναι καλύτερο από το maps και πάντα με παραξενεύει. Οπότε λέω αυτή τη φορά να μπω στο debate.

Όσο για αυτό που λες περί κάλυψης δικτύου, εκτός του ότι έχω κάνει πολυήμερα ταξίδια σε Εύβοια, Πάτρα, Καλαμάτα, όλη τη Ν. Πελοπόννησο, Νάουσα, Βέροια, Έδεσσα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα, υπάρχουν όπως πολύ σωστά είπες και οι offline χάρτες που κατεβάζεις από πριν και πάπαλα. Οπότε αυτό βγαίνει από την εξίσωση.

Μπατσοκάμερες όντως δεν έχει το maps, αλλά ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που μου την έσπαγε το sygic και όλα αυτά τα navigators που έχουν, ξεκινάς να πας ξέρω γω 50 χλμ απόσταση, πες Αθήνα-Πόρτο Ράφτη και είχε σε όλη τη διαδρομή περίπου 20 σημεία που σφύραγε για κάμερα. Κόβεις στο πρώτο, στο δεύτερο, στο τρίτο........5ο........7ο.....ε άι και στο διάολο μετά. Είναι δυνατόν να κόβεις κάθε 2-3 χλμ ενώ στην ουσία δεν υπήρχε ποτέ καμία κάμερα πουθενά; Συμπέρανα με τον καιρό ότι απλά έμπαινε ο καθένας και όπου τον είχαν σταματήσει/γράψει έβαζε και μια καταχώρηση με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυτό το δυσλειτουργικό και άχρηστο αποτέλεσμα... Παρ' όλ' αυτά για όποιον επιμένει υπάρχει μια εφαρμογή που παίζει πάνω από το maps, overlayed και δείχνει τις κάμερες:
https://www.youtube.com/watch?v=moYZ79Vq8oM

Όσο για real-traffic info, το maps το υποστηρίζει εδώ και καιρό και με πολύ καλή ακρίβεια που διαρκώς θα βελτιώνεται καθώς θα αυξάνονται οι χρήστες που επιλέγουν να στέλνουν anonymous data.

Οπότε τι μένει; Τα POI's? Νομίζω δε χρειάζεται και πολλή ανάλυση αλλά αξίζει να πούμε δυο λόγια: Πέραν του ότι έχει τα πάντα, έχει και άφθονη πληροφορία για τα πάντα. Του ζητάς πχ  τράπεζα, σου βγάζει σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων όλα τα υποκαταστήματα, λέγοντας για το κάθε ένα ποιας εταιρείας είναι, ακριβή διεύθυνση, χιλιομετρική απόσταση, ωράριο, τηλέφωνο. Διαλέγεις να πας σε ένα εστιατόριο και σου γράφει πχ "ETA 22:20, closes at 23:00", το ξανασκέφτεσαι... Έχει φωτογραφίες από έξω από το μαγαζί να δεις που είναι, πως είναι, πλήρες εβδομαδιαίο ωράριο, τηλέφωνο, site, κριτικές άλλων επισκεπτών... Ε, εντάξει τι άλλο να σου πει ως... "navigator"? Τι έχει για πιάτο ημέρας και ποια κρασιά του έχουν τελειώσει; Φυσικά εκτός από POI έχει και συγκεκριμένα πληκτρολογώντας απ' ευθείας όνομα. Είτε εμπορικά καταστήματα, είτε χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος, αρχαιολογικούς, μνημεία κλπ, είτε restaurant/ταβέρνες, cafe, bar, κλπ κλπ. Πληκτρολογείς Ακρόπολη σε πάει κατευθείαν. Βέβαια αυτό μπορεί να το έχει και το sygic, αλλά δε νομίζω να έχει όλα τα μαγαζιά που έχει το maps (δηλαδή η google). Έχει εξελιχθεί τόσο πολύ το sygic που αν του γράψεις Μαργαρώ θα σε πάει στην ψαροταβέρνα στον Πειραιά; Δεν ξέρω, αλλά πάντως το maps το κάνει αυτό για όλα τα μαγαζιά που υπάρχουν στο google. Σε όλες τις χώρες του κόσμου...
Fun fact: ένας φίλος ακόμα έχει να το λέει και να γελάει όποτε βρισκόμαστε, την πρώτη φορά που είχαμε πάει στο basegrill με παρέα. Μπαίνουμε στο αμάξι, μου λέει ξέρεις να πάμε ρε ή θα φτάσουμε τελευταίοι; όχι, του λέω, αλλά έχω ένα φίλο που ξέρει σίγουρα. Και συνεχίζοντας να τον κοιτάω, χωρίς να αγγίξω κινητό, λέω: ok google, navigate me to basegrill. 2 sec μετά έρχεται η απάντηση: navigating to basegrill... Πρέπει να γελούσε κάνα τέταρτο και τελικά φτάσαμε και τελευταίοι απ' όλη την παρέα...  :D

Αλήθεια, επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ και άλλωστε από την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα μπορεί να έχει αλλάξει σημαντικά, το sygic υποστηρίζει πολλαπλές στάσεις και πόσες; Υποστηρίζει κάθε διαδρομή που θα ζητήσεις, είτε με αυτοκίνητο, είτε με τα πόδια, είτε με πολλαπλές και διαφορετικού τύπου συγκοινωνίες και με επιλογή από το χρήστη ποια μέρα και ώρα θα ξεκινήσει τη διαδρομή; Επίσης όταν του ζητάς να σε πάει κάπου που μεσολαβεί θάλασσα, σου λέει ποιας γραμμής το ferry πρέπει να πάρεις δείχνοντας σε ποιο λιμάνι πρέπει να πας, σε ποια πύλη πρέπει να μπεις, και πόσο διαρκεί το θαλάσσιο ταξίδι; Σου προτείνει μόλις παρκάρεις (αν δει ότι είσαι κάπως μακριά) να επαναδρομολογήσει το υπόλοιπο της διαδρομής με τα πόδια; Έχει See nearby places, Share your location, Share directions, Save your Parking?  AR15firing  AR15firing  AR15firing

Timeline πάντως...    ...σίγουρα δεν έχει!  giggle
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Χαχαχααα, ωραίες οι πληροφορίες σου. Πάντως όσον αφορά τις κάμερες, δεν έχει μόνο αυτές που σε φωτογραφίζουν, αλλά και τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας (αυτές που είναι πάνω, ψηλά στις κολώνες και απλά "βλέπουν"). Οπότε ναι, χτυπάει συνέχεια γιατί είναι πολλές...
 

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,309
182
63
50
Αθήνα
nougiw said:
Πολύ θα ήθελα να μάθω...

Αν λοιπόν θες όντως να μάθεις, το Google Maps το πληρώνεις με το ΜΒ (οποιοδήποτε navi όχι), αν και όταν πιάνει δίκτυο (οποιοδήποτε navi πάντα δουλεύει), σε offline δεν έχει καθοδήγηση και δεν δουλεύει το rerouting (οποιοδήποτε navi πάντα δουλεύει), και φυσικά αν πεις ότι βγαίνεις εκτός κατεβασμένης περιοχής ή ακόμα χειρότερα, περνάς και κανά σύνορο, τότε τη πάτησες, ετοιμάσου να χρεώσεις τη κάρτα για επιπλέον ΜΒ (οποιοδήποτε navi όχι). Δεν αναφέρομαι καν στη πιθανότητα να πρέπει να κάνεις navigation σε άλλη χώρα, την οποία στο Maps πρέπει οπωσδήποτε να την κατεβάσεις.

Και φυσικά όλα αυτά που κάνει το Maps, για να τα κάνει χρειάζεται ακόμα περισσότερα MBs (οποιοδήποτε navi όχι). Όλα τα γνωστά navi έχουν όλες τις κάμερες, ενημερωμένες ανά μήνα περίπου (το Maps όχι και δεν πρόκειται, το Sygic Cameras δεν είναι feature του Maps), παρομοίως και για τα POIs (που επίσης το Maps σε χρεώνει, ενώ τα navis τα έχουν ήδη έτοιμα).

Μέχρι στιγμής δεν έγραψα καν την λέξη "sygic", μπας και αυτό ήταν το πρόβλημά σου, αλλά έτσι και αλλιώς η σύγκριση κόστους/οφέλους του Maps με οποιοδήποτε navi είναι άσκοπη, καθώς το Maps μπορεί να σου κοστίσει περισσότερο από οποιοδήποτε navi για μία και μόνο διαδρομή. Αλλά να πούμε ότι τόσο το Sygic όσο και το Sygic Car δεν είναι άσκοπα και άδικα τα καλύτερα προγράμματα navigation εδώ και τόσα χρόνια. Το Maps είναι πάρα πολύ καλό για αυτό που είναι, αλλά πρόγραμμα navigation δεν είναι, είναι ας πούμε κάτι σαν επιπλέον feature.

Τα δεκάδες επιπλέον features του Sygic που αφορούν σε ευκολίες και δυνατότητες (όπως HUD, Lane Assist, Real-view, Dashcam/PVR, Ταξιδιωτικό Οδηγό κλπ) δεν τις αναφέρω, γιατί δεν έχει καν νόημα. Αυτά λοιπόν....
 

BLiTzER

New member
Nov 7, 2013
66
0
0
Αθήνα
Εγώ, πάντως, μια χαρά δουλεύω το Maps και χωρίς σύνδεση, όταν χρειάζεται να πάω από το Α στο Β. Απλά δεν έχω φωνητικές οδηγίες, που μου είναι αδιάφορες έτσι κι αλλιώς.
 

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,309
182
63
50
Αθήνα
BLiTzER said:
Εγώ, πάντως, μια χαρά δουλεύω το Maps και χωρίς σύνδεση, όταν χρειάζεται να πάω από το Α στο Β. Απλά δεν έχω φωνητικές οδηγίες, που μου είναι αδιάφορες έτσι κι αλλιώς.

Και αν το Β (π.χ. σημείο συνάντησης) αλλάξει ? Αν μετά το Β θες να πας στο Γ (για φαγητό/καφέ/βόλτα) ? Και αν στο δρόμο για το Β ή το Γ, θες να αλλάξεις διαδρομή ? Και οι φωνητικές οδηγίες εσένα μπορεί να σου είναι άχρηστες (επειδή κοιτάς το κινητό αντί για το δρόμο), αλλά για χιλιάδες άλλους χρήστες είναι πολύ πιο χρήσιμες. Όπως φυσικά είναι και οι κάμερες, ειδοποιήσεις για όρια, αναγνώριση πινακίδων κλπ κλπ.

Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι σε online κατάσταση το Maps έχει minimum χρήση 5ΜΒ/hour, η οποία στην πράξη είναι διπλάσια, και αν κάνεις οτιδήποτε άλλο πλην του να πας από την αρχική διαδρομή, μπορεί να γίνει και πολλαπλάσια. Έχω μετρήσει μέχρι και 100ΜΒ/hour σε διαδρομή πέριξ της Αθήνας, και αρκετοί δηλώνουν μηνιαία χρήση που υπερβαίνει το 1GB (χρησιμοποιώντας το ως βασικό navi). Δηλαδή ελάχιστο κόστος ~10€/μήνα μόνο για τα ΜΒ του Maps. Όσο κάνει δηλαδή το Sygic για να αγοράσεις το πλήρες Ευρωπαϊκό πακέτο για πάντα.

Μια χαρά μπορεί να κάνει το Maps αυτό που μπορεί να κάνει, αλλά αυτό που μπορεί να κάνει είναι πολύ πιο ακριβό και δεν συγκρίνεται σε δυνατότητες με καλά navi.
 

andrnith

Member
May 17, 2018
106
1
18
32
Αθήνα
Και εγώ πάντως το Google Auto χρησιμοποιώ με το maps και είμαι υπερκαλυμμένος. Μπορείς να κατεβάσεις τον χάρτη για τη περιοχή που θες τοπικά στο κινητό σου και να έχεις και φωνητικές εντολές και να σου κάνει reroute ακόμα και offline. Το κατεβάζεις στο σπίτι με το wifi σου και είσαι έτοιμος.
Εξάλλου οι ειδοποιήσεις για όρια ταχύτητας στους δρόμους τα διαβάζει το MK8 και στα βγάζει στο κοντέρ σου. :p
 

Fiestaris

Original poster
Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
45
ΑΘΗΝΑ
Εγώ πάλι θα πω ότι είναι θέμα χρήσης. Αν κάποιος χρειάζεται navi καθημερινά και όλη την ώρα και παντού (Αθήνα, Ελλάδα, εξωτειρκό), ας πάρει ένα navi. Όμως προσωπικά που το θέλω μια φορά το μήνα, δεν πρόκειται να χρεωθώ στο παραμικρό. Άρα το τι συμφέρει και το τι κανείς αποφασίζει έχει να κάνει με τον ίδιο και δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Το που θα σε προδώσει αν έχεις έλλειψη σήματος δεν το ξέρεις αλλά προσωπικά επίσης δε μου έχει τύχει αλλά και αν μου τύχει μια φορά, θα ακολουθήσω τον παραδοσιακό τρόπο που είχαμε κάποτε, ρώτα και δες ταμπέλες μια φορά.

Πάντως με τόσα πακέτα GB που συνήθως κάποιος έχει πια στο κινητό του, δεν θεωρώ τραγικό το να χαλάσω ακόμα και 1GB σε συνθήκες που ως τώρα δε χρειάστηκα όμως. Επίσης στο εξωτερικό πάντα μπορείς να πάρεις και μια τοπική κάρτα sim (πρόσφατα επισκέφτηκα το Βελιγράδι για παράδειγμα όπου με 2.5 ευρώ είχα τουριστικό πακέτο 5GB με κατανάλωση εντός 1 εβδομάδας).
 

BLiTzER

New member
Nov 7, 2013
66
0
0
Αθήνα
Αυτό ακριβώς. Για το 95% των οδηγών, το google maps είναι μια χαρά και ακόμα περισσότερο. Για τους 8 οδηγούς που χρειάζονται navi 24/7, και για να πάνε στο περίπτερο, με 345438589 features και μπλιμπλίκια, υπάρχουν επιλογές στην αγορά.
 

nougiw

Newbie
May 23, 2018
6
0
1
kostg said:
Χαχαχααα, ωραίες οι πληροφορίες σου. Πάντως όσον αφορά τις κάμερες, δεν έχει μόνο αυτές που σε φωτογραφίζουν, αλλά και τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας (αυτές που είναι πάνω, ψηλά στις κολώνες και απλά "βλέπουν"). Οπότε ναι, χτυπάει συνέχεια γιατί είναι πολλές...

Σωστός! Το κατάλαβα εκ των υστέρων.

Συγχώνευση διπλών μηνυμάτων:[time]1527854169[/time]
andrnith said:
Και εγώ πάντως το Google Auto χρησιμοποιώ με το maps και είμαι υπερκαλυμμένος. Μπορείς να κατεβάσεις τον χάρτη για τη περιοχή που θες τοπικά στο κινητό σου και να έχεις και φωνητικές εντολές και να σου κάνει reroute ακόμα και offline. Το κατεβάζεις στο σπίτι με το wifi σου και είσαι έτοιμος.
Εξάλλου οι ειδοποιήσεις για όρια ταχύτητας στους δρόμους τα διαβάζει το MK8 και στα βγάζει στο κοντέρ σου. :p

Αυτό ακριβώς! Πάρα πολύ σωστά!
 

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
27
48
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
τα 2 τελευταια μνμ διαγραφηκαν!!! παρακαλω πολυ να μην υπαρχουν αλλες προσβολες!!!

εγω πιστευω οτι εχει κανει αναλογα την χρηση που θελει να κανει ο καθε ενας!!!
εαν καποιος ειναι νεος οδηγος και του πουν να παει απο πειραια στο μενιδι για πρωτη φορα θα βαλει τα κλαμματα .... εκει θα χρειαστει συνεχεια το gps και θα το κοιταει ολη την ωρα !!! εαν καποιος ειναι και η δουλεια του οδηγος και γυρναει ολη μερα την Αθηνα και του πουν να παει σε καποιο σημειο που δεν εχει ξαναπαει , θα ανοιξει το gps να δει που περιπου βρισκεται ο προορισμος του και θα το σβησει!!! επειδη ειμαι στην δευτερη κατηγορια χρησιμοποιοω το here και κανει μια χαρα την δουλεια του!!! ακομα και σε ταξιδια εκτος Αθηνων δεν με εχει προδοσει ποτε...αλλα ξανατονιζω οτι δεν το κοιταω ολη την ωρα.... παω μεχρι το σημειο που ξερω και αντε να εχω διαφορα 2-3 στενα απο τον προορισμο μου!!! οποτε ειτε το here ειτε το maps το ιδιο ειναι για εμενα!!! απλα μου εχει κατσει ποιο φιλικο στην χρηση το here!!!

μην ξεχναμε οτι μιλαμε για το ΜΚ8 και οχι γενικα για gps (οπως εκανα το λαθος εγω)!!!
 

nougiw

Newbie
May 23, 2018
6
0
1
Ώπα! Έπεσε λογοκρισία (ευτυχώς η απάντησή μου θα βρίσκεται ασφαλής στο blog μου για όποιον ενδιαφέρεται), οπότε δεν βλέπω το λόγο να παραμένω στο εν λόγω θέμα. nougiw for Maps @ fiestamaniacs over 'n' out
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Φυσικά και έπεσε λογοκρισία αφού ήταν προσβλητική η απάντησή σου προς άλλο/άλλα μέλα του forum. Kαι σε παρακαλώ πολύ να μην υπάρχουν αντίστοιχες "απαντήσεις" στο μέλλον.
Ευχαριστώ.
 

nkamparts

Newbie
Jan 15, 2018
7
0
0
Για να δουλεψει το Sygic car από android τηλέφωνο χρειάζεται αναβάθμιση του Sync3 στην έκδοση 3.0;
 

nkamparts

Newbie
Jan 15, 2018
7
0
0
The Ace said:
- Sygic Car, μέσω AppLink. Δουλεύει μόνο σε SYNC3 3.0 και άνω, και αντικαθιστά το εργοστασιακό navi (αν υπάρχει) ή προστίθεται ως επιλογή navi. Το πληρώνουμε άπαξ (στο eBay κοστίζει περίπου 40€), και είναι ότι καλύτερο υπάρχει, με συνεχείς ανανεώσεις/ενημερώσεις χαρτών, POIs, traffic cams, κίνησης στους δρόμους κλπ.

Αντώνη αυτό είναι στο ebay;

https://www.ebay.co.uk/itm/Sygic-Car-Navigation-World-Premium-Navigation-Connected-Pack/323076371814?hash=item4b38da3566:g:eek:5sAAOSwDApahWRw

Το έχεις αγοράσει; Δούλευει κανονικά;
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread