Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,311
182
63
50
Αθήνα
kostg said:
Έχεις δίκιο. Είναι σχεδιαστικό σφάλμα των mk7.5 αυτό, ή όσων έχουν εργοστασιακό τεμπέλη τέλος πάντων. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου να πουλάνε ένα κάλυμμα για εκείνο το σημείο, ώστε να μη σου πέφτουν πράγματα μέσα. Δεν το κράτησα όμως γιατί μου φάνηκε υπερβολικά ακριβό για αυτό που ήταν. Νομίζω 20 λίρες ζητούσε το αγγλάκι.. Έχω σκεφτεί να φτιάξω κάποιο δερματάκι ή κάτι τέτοιο ώστε να καλύπτει το κενό, δεν το έχω μελετήσει όμως στα σοβαρά ακόμα..

Επειδή μου συνέβη και μένα (η γυναίκα μου θεώρησε σωστό να μου πετάξει το κλειδί από έξω προς τα μέσα, ενώ εγώ δεν κοίταγα καν), η λύση είναι πολύ πιο απλή. Ξεβιδώνουμε το κάτω πίσω μέρος του "τεμπέλη", εκεί δηλαδή που βιδώνει στο πάτωμα στα πόδια των πίσω επιβατών. Ανασηκώνοντας με κάποιο χοντρό κατσαβίδι τη πλαστική βάση, και αν έχουμε λεπτά χέρια, κάποια μαγνητική βέργα ή μακρύ μυτοτσίμπιδο, μπορούμε να πιάσουμε οτιδήποτε έχει πέσει μέσα σε αυτό το κενό ;)
 

Sonic

Pro Member
Nov 9, 2016
576
2
18
32
Αθήνα
www.facebook.com
μου χε τύχει και μένα αυτό και έκανα ακριβώς το ίδιο. ξεβιδώνεις με torch χαμηλά αριστερά - δεξιά του τεμπέλη και το ανασηκώνεις λίγο και το αφαιρείς. ευτυχώς έχω λεπτά χέρια :D

μεγάλη βλακεία πάντως αυτό
 

ilias710

Member
Oct 27, 2014
266
0
0
27
Περιστέρι
Παρκαρω το αμαξι κατω απο το σπιτι να ανεβω να παρω τσαντα για την σχολη, ανεβαινω ακου ενα γκουπ δυνατο. Καποιος μ****ς τρακαρε λεω, βγαινω στο μπαλκονι και βλεπω ενα yaris καρφωμενο πανω στο δικο μου -.- παει το δεξι μπροστα φτερο... Τουλαχιστον η ζημια θα πληρωθει απο.την ασφαλιστη. Επισης η ζημια δεν περασε στην κολωνα. Ενα εχω να πω τα fiesta ειναι σκυλια, το yaris εσπασε μπροστα προφυλακτηρα, φτερο, φαναρι καπο, στραβωσε ροδα και αξονα :p
 

akiz90

MK7
Pro Member
Jul 15, 2014
459
7
18
33
Athens
Μοντέλο
MK7
Δεν μας μπήκε καλά ο Νοέμβρης! περαστικά μας! Απ' του χρόνου να λείπουν αυτά!
 

BillMk7

Pro Member
Feb 2, 2011
600
4
18
36
Πειραιάς (Καλλίπολη)
akiz90 said:
https://www.youtube.com/watch?v=FBseCHjNi0Y
Το έχουν ανεβάσει και στο Youtube.

Ορίστε και ένα έξυπνο cheap fix που κάνει ο τύπος:

https://www.youtube.com/watch?v=_7sl6_UdDw4

Όμορφα, απλά και οικονομικά, ούτε 20 λίρες ούτε τίποτα! Με κανα τάλιρο το πολύ σε 5 λεπτά είναι έτοιμο!

χαχαχα!!! Πολύ ωραία ιδέα! Το έκανα κι εγώ και σώθηκα. Θα καταντούσε το χειρόφρενο να έχει μεγαλύτερη αξία από το υπόλοιπο αυτοκίνητο με τόσα κέρματα που έχουν πέσει μέσα  :D ;D
 

ilias710

Member
Oct 27, 2014
266
0
0
27
Περιστέρι
Ευχαριστώ πολύ παιδία, έχεις κανείς απόψεις για τα συγκεκριμένα συνεργεία που συνεργάζεται η ασφαλιστική μου; (το ενα η ΕΛΦΟΡ και το αλλο ο Παζαροπουλος)
 

Nikol@r@s

Administrator
Staff member
Moderator
Mar 28, 2012
773
46
28
19
Αθήνα
Κάποιος προφανώς είχε βάλει στο μάτι το αμάξι εδώ και λίγο καιρό(Το πάρκαρα το πρωί 8:31 μετά από βραδινή έξοδο,και στις 13:00 που ξύπνησα δεν υπήρχε) με αποτέλεσμα να κάνει ντου στο υπόγειο γκαράζ(Είναι ανοιχτό δυστυχώς) και μου έκλεψε πίσω αριστερά πλαστικό με ανακλαστήρα.

Αναγκαστικά αύριο πρωί στην Ford και καπάκια φαναρτζή ο οποίος θα τα παστώσει με 5 κιλά παρμπριζόκολλα. Άλλο ένα 50ευρώ πεταμένο, δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια  :mad:
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread