Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

dionpapad

Pro Member
Oct 1, 2010
373
0
0
ΠΑΤΡΑ
pitbull said:
...........αμα δεν πας καπου οτι και να σου πουμε εμεις θα ειναι απλα αποψεις.Συνεργεια παντως και της ford και γενικα υπαρχουν πολλα.

Εχω την εντύπωση πως ο Φίλος Μπάμπης είπε την πιο σοφή κουβέντα......
 

dim7197

Newbie
Oct 10, 2012
2
0
1
Παίδες καλησπέρα...έχω ένα fiesta από το 12/08, έχει κάνει 24.000χλμ και μέχρι τώρα το πήγαινω για σέρβις στην αντιπροσωπεία που βρίσκεται στο χαλάνδρι επί της κηφισίας. Υπάρχει κάποια γνώμη για τη συγκεκριμένη;
 

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
27
48
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Καλησπερα dim7197!!δεν εχω αποψη για την συγκεκριμενη αντιπροσωπεια εγω....ισως μπορεσει να σε βοηθησει καποιος αλλος ΑΛΛΑ αμα θελεις περνα απο εδω http://www.fiestamaniacs.gr/forum/index.php?topic=2.msg95990;topicseen#new και πες μας λιγα πραγματα για εσενα...
 

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
40
παντού και πουθενά
Δεν εχουμε και πολλους απο αυτες τις περιοχες.Εσυ τι γνωμη εχεις αποκομισει μεχρι τωρα απο την συγκεκριμενη αντιπροσωπεια?
 

dim7197

Newbie
Oct 10, 2012
2
0
1
Λοιπόν, τελικά σήμερα το πήγα για σέρβις στη Βελμαρ η οποία μετακόμισε από το Χαλάνδρι στον παράδεισο Αμαρουσίου μαζί με τη Saab. Πολύ μεγάλο συνεργείο, εφόσον πλέον εξυπηρετεί δύο εταιρίες, καθαρός χώρος και πολύ κίνηση...το ένα έμπαινε το άλλο έβγαινε. Δεν μπορώ να συγκρίνω τιμές γιατί δεν έχω επισκεφθεί ιδιώτη αλλά σαν αντιπροσωπεία αυτό που μου είχε μείνει από την αρχή ήταν η άψογη συμπεριφορά. Ευγενέστατοι όλοι οι υπάλληλοι, ειδικά ο υπεύθυνος του σέρβις ο κυρ Νίκος(όπως μου συστήθηκε ο ίδιος). Για μένα, αυτό μετράει από το περίπτερο που θα πάω μέχρι το σέρβις ή το σουπερ μαρκετ. Στα του σέρβις όλα καλά, αν και το μεγαλύτερο μειονέκτημα γενικότερα των συνεργείων είναι η απώλεια αυτοκινήτων αντικατάστασης. Παρόλα αυτά, επειδή δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα και στην ουσία κάνω σέρβις μια φορά το χρόνο θα συνεχίσω να πηγαίνω στη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία.
Υ.Γ. Πρέπει να τους κάνουν έλεγχο από τα κεντρικά, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας σε πελάτες για να διαπιστώσουν το γενικότερο επίπεδο εξυπηρέτησης γιατί πριν φύγω ο κυρ Νίκος μου είπε "αν μείνατε ευχαριστημένος, αν σας καλέσουν από τα κεντρικά να τους πείτε το όνομα μου...αν το θυμάστε..σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" αυτά..
 

VASSOS

Pro Member
Aug 2, 2012
560
0
16
49
marousi
δυσκολα μπορω να πω οτι ειναι καλο συνεργειο!ευγενικοι προσεκτικοι προσπαθουν για να ευχαριστησουν τον πελατη αλλα!!!!!οταν πηγα το δικο μου ,,μου αλλαξαν λαδια φιλτρο και μου ειπαν οτι πρωτη φορα εβλεπαν τετοια μηχανη!!!!!!!πως εγω να εμπιστευτω για περετερω δουλειες!!!!!!!!!!
 

merdog

Rookie
Jan 27, 2012
12
0
1
αθηνα
Καρανικολας Φαληρο.Καλες τιμες και οι πιτσιρικαδες του ειναι τσακαλια.

edit:Γραφουμε παντα με μικρα Ελληνικα
 
Σεπτ. 3, 2012
10
0
0
Ποιος Καρανικολας ρε παιδιά; Εγώ πήγα το Fiesta μου εκεί στα 40.000 χλμ. και μου είπε στις 45με 50000 χλμ. να αλλάξω τακάκια φρένων. Πήγα τα αγόρασα 60 ευρω της motorcraft και έκανα να τα αλλάξω μόνος επειδή έχω κάποιες γνώσεις. Καινούργια τα τακάκια τίποτα δεν θέλανε, ποια αλλαγή ,λεφτά θέλανε. Εχω κάνει 80000 χλμ και ακομη δεν τα έχω αλλαξει(κινουμαι σε Εθνικη πολλά χιλιομετρα).
 

fiestalarissa

Member
Aug 27, 2014
117
0
0
33
λαρισα
παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο συνεργειο ford με IDS  της ford ??? θελω να φορτωσω ενα προγραμμα στο fiesta για το cruise control και η αντιπροσωπεια πριν προλαβω καν να τους εξηγησω μου εριξε ακυρο.
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Για Αθήνα μιλάς; Αν ναι, πιστεύω ότι ο Καρανικόλας θα σου κάνει τέτοιου είδους "μόντες". Οι υπόλοιποι φοβούνται μη μπλέξουν και δεν ξεμπλέκουν μετά.
 

fiestalarissa

Member
Aug 27, 2014
117
0
0
33
λαρισα
εγω το προγραμμα τους θελω. κ μονος μου το κανω.. τα εχω ολα ετοιμα. αρχεια μεχρι και οδηγο το τι ακριβως παταω και γραφω..  :D 4 μερες ψαξιμο καπου εβγαλε τελικα  giggle που ακριβως βρισκεται ο καρανικολας?? κατεβαινω αθηνα απο βδομαδα
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Φάληρο, χαμηλά συγγρού, ψάξε στο google carcenter.gr
Το ids είναι το πρόβλημα τελικά; Τα αρχεία και τον οδηγό που τα βρήκες; Αν θέλεις στείλε link.
 

fiestalarissa

Member
Aug 27, 2014
117
0
0
33
λαρισα
ναι μονο το προγραμμα θελω. θα σας ενημερωσω αναλυτικα στο θεμα cruise control μολις τελειωσω και πετυχει.  ok234 στη φορντ σημερα π πηγα να τους ρωτησω μολις τους ανεφερα αρχισαν να φωναζουν δεν γινετε κ δεν γινετε ξεχασε το!!! αν το πετυχω θα φταιω εγω να παω να τους τα χωσω ενα χερακι??? ουτε να τους εξηγησω τι και πως δεν με αφησανε  :mad: :mad:
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
E, αφού έχεις βρει οδηγό, θα γίνεται, το θέμα είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο με τις κατάλληλες γνώσεις. Αν δεις στο θέμα εδώ, έκανα κι εγώ μια αλλαγή στο δικό μου fiesta που χρειάστηκα ids. Το τι άκουσα όταν έπαιρνα τηλέφωνα και ρωτούσα, μέχρι και ότι θα μείνει το αυτοκίνητο και θα χρειαστεί καινούριο εγκέφαλο μετά για να ξαναλειτουργήσει, γιατί έτσι βγήκε από το εργοστάσιο και εγώ δε μπορώ να το πειράζω κλπ.
 

fiestalarissa

Member
Aug 27, 2014
117
0
0
33
λαρισα
το αστειο ειναι πως τους ρωτησα πριν κανα 2 χρονια αν μπορουν να μου το κανουν remap. γελουσαν σαν χαζοι οταν το ανφερε... θα σ σπασει την πρωτη μερα μ λεγαν. το εκανα αλλοθ ολα κομπλε εδω κ 2 χρονια.  :D :D τωρα αυτο.. μολις το κανω θα παω κ θα τους ξεφτυλισω.... και σε ολο το καλο δεν τους ειπα πως ειμαι και ηλεκτρλογος !! (απλα ασχολουμαι με γεωργικα μηχανηματα και αυτα εχουν πολυ περισσοτερους εγκεφαλους που προγραμματιζουμε ξανα και ξανα κ κανουμε οοοτι θελουμε)  giggle giggle giggle δεν ξερουν τι τους γινετε. για λαδια-φιλτρο ειναι μονο!!
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread