Dreamchaser said:Αυτό μ λέει κι ο μηχανικός μ ότι αποκλείεται ναι είναι ο λ...δεν ξέρω αν έχει σχέση άλλα απ'οτι διάβασα τα μπουζί τα αλλάζεις κάθε 60.000χλμ ισχύει?Το αμάξι έχει 62μισο τώρα...
Ένα άλλο μικρο προβληματάκι που εχω είναι ότι όπως είπα και πιο πριν όταν ζεσταθεί λίγο και το βάλεις μπρος πέφτουν οι στροφές σε σημείο που μ έσβησε εχτές...
+1lockS said:62000;;;μην τ αφηνεις τοσο,κριμα ειναι απ την στιγμη που το κοστος για τα εγοστασιακα ειναι μικρο
BLUE-WHITE said:60000 χιλ με τα ιδια μπουζι?
Το αργοτερο στα 30000 για τους τσιγκουνηδες, στα 20000 για τους πιο μερακληδες...
Για την καταναλωση γεμισε το, κανε 200χλμ χωρις να αλλαξεις τροπο οδηγησης και ξαναπηγαινε στο ιδιο βενζιναδικο και φουλαρισε παλι.Μονο ετσι θα καταλαβεις ποσο περιπου καιει.Dreamchaser said:Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι καίει παρά πολύ με ένα 10αρικο με το ζόρι βγάζει 60χλμ (χαλαρή οδήγηση πάντα)...για παράδειγμα έβαλα 20ευρο(κάπου στα 11+ λίτρα) εχω κάνει 85χλμ και έχουν φύγει τα δυο μεγάλα κουτάκια και μένουν οι δυο μικρές γραμμές...είναι νορμάλ αυτό?
Dreamchaser said:Πήγα για διαγνωστικό το έσβησαν το λαμπάκι... άλλαξαν τα μπουζί και σαν να ησύχασε για λίγο καιρό και τώρα πριν από λίγες μέρες ξανά άναψε...το πήγα χτες πάλι και έβγαλε και με σφάλμα μετατροπής καταλύτη η κάτι τέτοιο :/...
Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι καίει παρά πολύ με ένα 10αρικο με το ζόρι βγάζει 60χλμ (χαλαρή οδήγηση πάντα)...για παράδειγμα έβαλα 20ευρο(κάπου στα 11+ λίτρα) εχω κάνει 85χλμ και έχουν φύγει τα δυο μεγάλα κουτάκια και μένουν οι δυο μικρές γραμμές...είναι νορμάλ αυτό?
Δεν ρέταρε πότε...δουλεύει ρολόι ο κινητήρας ακουστικά τουλάχιστον...kostg said:Με 11 λίτρα θα σου βγάλει περίπου 120-130 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη, τόση είναι η κατανάλωση του 1.4. Το "σφάλμα μετατροπής καταλύτη", μπορεί να είναι από χαλασμένο καταλύτη, "λ", ή και από κακή καύση. Και αφού άλλαξες μπουζί, τότε μπορεί να είναι μπουζοκαλώδια ή πολλαπλασιαστής. Συνεχίζει και ρετάρει ή δουλεύει normal τώρα;
Dreamchaser said:Πήγα για διαγνωστικό το έσβησαν το λαμπάκι... άλλαξαν τα μπουζί και σαν να ησύχασε για λίγο καιρό και τώρα πριν από λίγες μέρες ξανά άναψε...το πήγα χτες πάλι και έβγαλε και με σφάλμα μετατροπής καταλύτη η κάτι τέτοιο :/...
kostg said:Το "σφάλμα μετατροπής καταλύτη", μπορεί να είναι από χαλασμένο καταλύτη, "λ", ή και από κακή καύση. Και αφού άλλαξες μπουζί, τότε μπορεί να είναι μπουζοκαλώδια ή πολλαπλασιαστής. Συνεχίζει και ρετάρει ή δουλεύει normal τώρα;