Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Παιδια εγω προχώρησα στην Αγορα της ap.περίμενα 25 μέρες και τις εχω πάνω τρεις μέρες ήδη ...πραγματικά το αποτέλεσμα ειναι εξαιρετικό .....δν το περίμενα ...επισεις να πω οτι ίσως δν ειναι η καλυτερη επιλογή σε σχέση με μια kv η μια bilstein...αλλα για μένα ειναι τίμια και δν ξέρω αν αξίζει τελικά το χίλιαρικο για ανάρτηση ..

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
650 όλα με τοποθέτηση και ευθυγραμηση ...δν τα πάραγκειλα εγω,αλλα το μαγαζί που μου τις εβαλε

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Η τιμη ειναι για σενα, η γενικα τοσο την πουλαει?? πολυ καλη τιμη μου ακουγετε!!

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Κοιτα γείτονα η τιμή ειναι για όλους αλλα έψαχνα πολυ καιρό ..να φανταστείς οτι το φέρνουν δυο αντιπρόσωποι ,ο ένας μου τις έδινε αγορα 690€ και ο άλλος 600€ ...αυτός που τις έβαλα μου ζήτησε fix650€, απλα αργούν κανά 15μερο

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
απ'οτι ειδα ειναι ρυθμιζομενες ετσι; ποσους ποντους ανεβοκατεβαινουν;Εσυ τις ρυθμισες καθολου;

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Εγω δν πείραξα τπτ διότι τις βάλαμε επάνω και κατσανε εκεί που ήθελα ..δυο δάκτυλα χαμηλωμα...η διάφορα ειναι τεράστια πιστεύω οτι αξίζουν τα λεφτά

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
zisis said:
Εγω δν πείραξα τπτ διότι τις βάλαμε επάνω και κατσανε εκεί που ήθελα ..δυο δάκτυλα χαμηλωμα...η διάφορα ειναι τεράστια πιστεύω οτι αξίζουν τα λεφτά
Ζίση μεγειές φίλε,μόνο ρύθμιση κατά ύψος έχουν ή και ρύθμιση για το πόσο σκληρά θα είναι?

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Ευχαριστω πολυ.... :)Όχι μονο σε ύψος αν δν κάνω λάθος καμία εταιρία δν εχει βγαλει για το mk7 ρύθμιση σκληρωτητας..

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
moican said:
απ'οτι ειδα ειναι ρυθμιζομενες ετσι; ποσους ποντους ανεβοκατεβαινουν;Εσυ τις ρυθμισες καθολου;

εαν θυμαμαι καλα στο site τις δεινει απο 3 εως 8 ποντους χαμηλωμα!!!

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
χτυπανε οσο τα μαμα,λιγοτερο ή περισσοτερο;Γιατι εμενα εχουν αρχισει και με εκνευριζουν τα μαμα... στο παραμικρο ακουγονται γκουπ γκουπ...

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Παιδια το πάτημα ειναι πολυ πιο πιοτικο,σου δίνει αλλη αίσθηση ..χτυπάνε ο ίδιο ίσως και λιγότερο ....απλα η διάφορα στις λακκούβες ειναι οτι ειναι πιο χαμηλό, να προσθέσω οτι το αμάξι εχει αλλάξει ριζικά,χωρίς υπερβολές και επισεις δν έδωσα και μια περιουσία ....Α,και ειναι made in Germany

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Παιδια κατα την γνωμη μου ακομα ειναι νωρις για εντυπωσεις γιατι ειναι καινουρια! μπορει να ειναι σουπερ η αναρτηση, αλλα μπορει να ειναι και φωλα!! δεν ειναι κατι δοκιμασμενο οπως η kw!! μακαρι να ειναι καλη, γιατι ειναι μια πολυ οικονομικη λυση για ρυθμιζομενη!!

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Σύμφωνοι αλλα και στην kv πέτυχα πολυ καλη τιμή 790 απο τον αντιπρόσωπο .τροχος
Ο ίδιος φέρνει κ τις ap και μου τις έδινε 600κατι ,βέβαια την τελική τιμή μου την έκανε το βουλκανιζατερ που ήταν η καλυτερη

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
http://www.dealin.gr/deal/default/kornelakis-service-ekptosi-50-amortiser-athens
έτυχε και το είδα οποτε το ανεβασα μηπως ενδιαφερει καποιον αμεσα!

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
moican said:
http://www.dealin.gr/deal/default/kornelakis-service-ekptosi-50-amortiser-athens
έτυχε και το είδα οποτε το ανεβασα μηπως ενδιαφερει καποιον αμεσα!
το συγκεκριμένο συνεργείο δεν έχει να κάνει με τα δικά μας αμάξια,βρίσκεται στον Πειραιά και φτιάχνει αποκλειστικά ιταλικά αυτοκίνητα

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Τι θα γινει ρε Μαριε με τον κροκοδειλο???Θα μας δειξεις το νεο σου αποκτημα?

Panos_MK7

New member
Mar 16, 2012
70
0
0
44
ΑΘΗΝΑ
καλησπερα παιδια
ειμαι νεος στο φορυμ- club εδω αλλα παλιος μκ7ακιας (το χω το αμαξι απο το 09')
..την AP coilover εχω βαλει και εγω εδω και κανα 3μηνο με πολυ πολυ καλες εντυπωσεις σε ολα ειδικα αποσβεση σε λακουβες(πριν ειχα μαμα αμορτισερ με eibach 3mm-τραγικος συνδυασμος με τις 17αρες μετα απο λιγο διαστημα κοπαναγε αστα να πανε) και δεν το συζηταω για στριψιμο και το πως καθισε το αμαξι σε υψος(την αφησα ρυθμισμενη στο φουλ πανω) ολα ειναι αψογα σε σχεση με την τιμη της και ελπιζω βεβαια να αντεξει στον χρονο..παντως ρυθμισμενη στο φουλ πανω υψος οπτικα καθεται μπροστα αρκετα πιο χαμηλα σε σχεση με πισω...
την παραγγειλα  μονος μου απο pumaspeed την AP και με τοποθετηση μου πηγε πανω κατω 600 ευρω..πουλησα τα eibach(10.000χλμ) 80 ευρω και 100ευρω τα μαμα αμορτισερ-ελατηρια(20.000χλμ)..οποτε μου πηγε ακομα φθηνοτερα..την προτεινω ανεπιφυλακτα αν και νωρις ακομα...επισης ενημερωτικα το αμαξι το εχω για την βολτα μου τα σκ δεν μπορω να πω οτι τριβομαι μαζι του καθημερινα για να σας πω αν σε κουραζει στο θεμα ανεσης κτλ. παντως δεν κοπαναει..

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread