Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Στελιο να σε ρωτησω κατι?

1)στο οτι το 1.6 εχει φαρδυτερα λαστιχα(και ειδικα οσοι εχουν 17'')=μεγαλυτερη επιφανεια προσφρυσης

2)πιο χαμηλωμενο= χαμηλωτερο κεντρο βαρους+λιγοτερη κλιση ολου του αμαξωματος λογω σκληροτερου ελατηριου(αυτο που λεμε:δεν ειναι βαρκα στο γυαλο)

δεν μας δινει πλεονεκτιμα σε σχεση το 1.25-1.4??

Υ.Γ η ερωτηση ειναι καθαρα για να μαθω,ρωταω εσενα προσωπικα λογο πειρας(το τονιζω γιατι μπορει να εχει ενα υφακι ολο το μνμ αλλα δεν μπορω να το διατυπωσω αλλιως)

nos7 said:
Στελιο να σε ρωτησω κατι?

1)στο οτι το 1.6 εχει φαρδυτερα λαστιχα(και ειδικα οσοι εχουν 17'')=μεγαλυτερη επιφανεια προσφρυσης

2)πιο χαμηλωμενο= χαμηλωτερο κεντρο βαρους+λιγοτερη κλιση ολου του αμαξωματος λογω σκληροτερου ελατηριου(αυτο που λεμε:δεν ειναι βαρκα στο γυαλο)

δεν μας δινει πλεονεκτιμα σε σχεση το 1.25-1.4??

Υ.Γ η ερωτηση ειναι καθαρα για να μαθω,ρωταω εσενα προσωπικα λογο πειρας(το τονιζω γιατι μπορει να εχει ενα υφακι ολο το μνμ αλλα δεν μπορω να το διατυπωσω αλλιως)

Φυσικά κ έχει! Τα όρια τότε είναι μεγαλύτερα σε στεγνό πάντα...γιατί σε βρεγμένο οδόστρωμα θα κινηθεί καλύτερα το 1250...όπως επίσης θα κινηθεί καλύτερα στους δικούς μας ελληνικούς δρόμους (στεγνό)με ανωμαλίες, καρούμπαλα , διαφορετικό τάπητα(μπαλώματα) , χώματα (λάσπες που στέγνωσαν από βροχή) και ότι άλλο μπορείς να συναντήσεις στους υπέροχους πάντα ελληνικούς δρόμους!!

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Για την βροχη(και το χιονι) το βρισκω λογικο γιατι το φαρδυτερο λαστιχο εχει ποιο εντονο το φαινομενο τις υδρολισθησης επειδη μαζευει περισσοτερο νερο σε σχεση το λεπτοτερο....τωρα σρ ανομαλο δρομο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το 1.25 ειναι καλυτερο....το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι επειδη εχει πιο μαλακα ελατηρια και δεν θα χασει τοσο ευκολα την προσφρηση του σε καποιο σαμαρακι-λακουβα σε αντιθεση μα το 1.6 που εχει σκληροτερα

nos7 said:
Για την βροχη(και το χιονι) το βρισκω λογικο γιατι το φαρδυτερο λαστιχο εχει ποιο εντονο το φαινομενο τις υδρολισθησης επειδη μαζευει περισσοτερο νερο σε σχεση το λεπτοτερο....τωρα σρ ανομαλο δρομο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το 1.25 ειναι καλυτερο....το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι επειδη εχει πιο μαλακα ελατηρια και δεν θα χασει τοσο ευκολα την προσφρηση του σε καποιο σαμαρακι-λακουβα σε αντιθεση μα το 1.6 που εχει σκληροτερα
... ακριβώς! Η  μεγάλη διαδρομή στην ανάρτηση βοηθάει το αυτοκίνητο να "αγκαλιάζει" το οδόστρωμα...να μην τερματίζει ευκολότερα. Επίσης στην βροχή βοηθάει στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου να έχει μαλακά ελατήρια παρά σκληρά γιατί ασκεί παραπάνω δυνάμεις σε ένα ελαστικό (το σκληρό ελατήριο) με αποτέλεσμα να "σπάσει" η πρόσφυση γρηγορότερα κ πιο απότομα!

nikos drift

Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
η αληθεια ειναι παιδια οτι και εγω που το εχω χαμηλωσει με ελατηρια της mad (3mm) και εχω βαλει τις ζαντες και τα λαστιχα απο το sport εχω απηυδησει στους ελληνικους δρομους (ο θεος να τους κανει)...αν δεν ημουν κολλημενος με την εμφανιση θα ξαναεβαζα τα εργοστασιακα ελατηρια με 70αρι προφιλ αυτη τη φορα!!!!

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Γνωρίζοντας φίλε saratha πως λίγο πιο παλιά φόραγες μια coilover (KW variant1) στο αυτοκίνητο σου θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση! πέρα από το κοπάνημα της ρυθμιζόμενης είχες κάποιο άλλο παράπονο από το αυτοκίνητο όπως ήταν στημένο??

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
saratha said:
Απαντάω με pm. Προτείνω να κρατήσουμε στο topic στα στενά όρια του θέματος ....
Saratha απάντησε σε αυτό το θέμα όπου δεν βγαίνεις εκτός θέματος,να μάθουμε και εμείς ;) ;)

saratha

Member
May 23, 2010
100
0
0
61
Ι.Π. Μεσολογγίου
Οκ παραθέτω αυτούσιο το προσωπικό μύνημα που έστειλα στο φίλο Μάριο:

Αγαπητέ Μάριε καλησπέρα.

Όντως είσαι σωστά πληροφορημένος. Κάποτε (πρίν 2 χρόνια) είχα βάλει την KW Variant 1 με την οποία όμως συμβίωσα για περίπου 2 μόλις μήνες λόγω του ότι δεν μπορούσα να αντέξω τη σκληρότητά της.

Συνεπώς δεν έχω πλήρως εμπεριστατωμένη άποψη για τις δυνατότητές της. Φαντάζομαι όμως οτι δεν πρέπει να διαφέρει στα χαρακτηριστικά ιδιαίτερα απο το μέσο όρο των aftermarket coilovers: Πολύ μικρές κλίσεις στις στροφές, απόλυτα άμεσο τιμόνι, χαμηλότερο κέντρο βάρους κλπ. Σίγουρα με την KW νιώθεις γερό πάτημα και ζητάς περισσότερο γκάζι.
Δεν ξέρω όμως τι γίνεται σε περιπτώσεις όπου φέρνεις το αυτοκίνητο στα όρια πράγμα βέβαια που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο: βρές μια αρκετά κλειστή στροφή και έμπα με καμμιά 80αρια να δείς πόσα απίδια χωράει ο σάκος..... Με την KW δεν έχω εμπειρία πως συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο όταν π.χ. αρχίζει να υπερστρέφει ..... Μήπως είναι πιο απόλυτο και ναι μεν αργεί πιο πολύ να ξεκολήσει αλλά μετά πρέπει να αλλάξεις όνομα σε Colin McRay για να το ελέγξεις;;;

Κρατώντας τα εργοστασιακά setting στην ανάρτηση και αλλάζοντας τα silentblock μπορεί να έχω μεγαλύτερες κλίσεις στις στροφές αλλά έχω πια ΑΜΕΣΟ τιμόνι, διατηρώ την -πολύτιμη- προοδευτικότητα που μου παρέχει το ΜΚ7 αλλά ΚΥΡΙΩΣ έχω ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ απο το πλαίσιο (πληροφόρηση που είχα και με την KW βέβαια) ώστε τελικά να΄χω βιώσει καταστάσεις υπερστροφής και ανάποδου τιμονιού και να δώ πόσο ΩΡΑΙΑ και ελεγχόμενα μαζεύεις το ΜΚ7 αφού με τα silentblocks το τιμόνι γίνεται αρκετά άμεσο εκεί που πραγματικά δεν χωράει καμμία καθυστέρηση στην απόκριση των τροχών.

Δεν ξέρω τι θα γινόταν όμως με την KW αν ξεπερνούσα τα όριά της. (και ένα edit: και επίσης δεν έχω καμμία επιθυμία να το μάθω .......)

Συμπερασματικά: θεωρώ οτι τα silentblocks σου δίνουν σε μεγάλο βαθμό άμεσο έλεγχο στο τιμόνι, άμεση απόκριση του πλαισίου, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ναι μεν μεγαλύτερες κλίσεις αλλά ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΑΝΕΣΗ.
Τώρα που έχω πια μάθει το ΜΚ7 με τα silentblocks ακόμα και να μπορούσα να αντέξω μια KW, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ !!
(προσωπικά πάντα).

Καλή νύχτα !!

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης και του 4ου silentblock σκοπεύω να παραθέσω αναλυτικά τις (αυστηρά προσωπικές εννοείται) απόψεις μου σχετικά με τη σημαντικότητα της βελτίωσης που αυτά προσφέρουν.

Για την ώρα μόνο δυό λόγια θέλω να γράψω:
α) Τα Silentblocks είναι "μικρά" ΜΟΝΟ στο μάτι ..... και
β) Μετά απο 2,5 χρόνια που έχω στην κατοχή μου το ΜΚ7 μόλις πρόσφατα έχω αρχίσει να το απολαμβάνω. Και γι αυτό, ΝΑΙ! "φταίνε" τα silentblocks (και βέβαια η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΕΡΑΙΤΕΑ ΑΨΟΓΗ γεωμετρία του πλαισίου της "μεγάλης των στροφών σχολής" FORD).

arkas

Hero Member
Nov 2, 2010
2,000
1
0
47
θεσσαλονικη
www.facebook.com
τα silent block ειναι ακρογωνιαιος λιθος στο στριψιμο του αυτοκινητου και ειναι ενα θεμα που σχεδον ολοι το εχουν στην απ εξω θεωροντας το ασημαντο

Crazy

Hero Member
Vip Team
Jul 8, 2010
1,568
8
38
41
Οπου υπαρχει στροφη....
marios said:
Γνωρίζοντας φίλε saratha πως λίγο πιο παλιά φόραγες μια coilover (KW variant1) στο αυτοκίνητο σου θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση! πέρα από το κοπάνημα της ρυθμιζόμενης είχες κάποιο άλλο παράπονο από το αυτοκίνητο όπως ήταν στημένο??
Eγω παντως με τη KW που φοραω εδω κ 4 χρονια,ουτε προβλημα κοπανηματος εχω(μην πω κοπαναει λιγοτερο απο μαμα) ουτε υπερσστροφης,το αντιθετο ειναι ''κολλημενο'' στο δρομο..

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Θα συμφωνήσω μαζί σου Ανδρέα, 3+ χρόνια "φοράω" κι εγώ την KW και πιστεύω ότι κοπανάει λιγότερο από την εργοστασιακή. Πιο πολύ κοπανάει λόγω 17άρας ζάντας, παρά λόγω ανάρτησης. Όσον αφορά τα κρατήματα, μου κάνει εντύπωση που ακόμα και μετά από 80.000+ χιλιόμετρα που την έχω δουλέψει (χωρίς επισκευή) είναι υποδειγματική και στο δρόμο, αλλά και στο ΚΤΕΟ (81% εμπρός και 79% πίσω, είναι δηλαδή σαν καινούρια).
Βέβαια, εμείς μιλάμε για το προηγούμενο Fiesta (mk6) και όχι για το καινούριο, οπότε μπορεί να υπάρχουν σημαντικές διαφορές της εργοστασιακής ανάρτησης με την aftermarket...

Crazy

Hero Member
Vip Team
Jul 8, 2010
1,568
8
38
41
Οπου υπαρχει στροφη....
kostg said:
Θα συμφωνήσω μαζί σου Ανδρέα, 3+ χρόνια "φοράω" κι εγώ την KW και πιστεύω ότι κοπανάει λιγότερο από την εργοστασιακή. Πιο πολύ κοπανάει λόγω 17άρας ζάντας, παρά λόγω ανάρτησης. Όσον αφορά τα κρατήματα, μου κάνει εντύπωση που ακόμα και μετά από 80.000+ χιλιόμετρα που την έχω δουλέψει (χωρίς επισκευή) είναι υποδειγματική και στο δρόμο, αλλά και στο ΚΤΕΟ (81% εμπρός και 79% πίσω, είναι δηλαδή σαν καινούρια).
Βέβαια, εμείς μιλάμε για το προηγούμενο Fiesta (mk6) και όχι για το καινούριο, οπότε μπορεί να υπάρχουν σημαντικές διαφορές της εργοστασιακής ανάρτησης με την aftermarket...
Toσο μεγαλη διαφορα να εχει ρε Κωστη?? Δεν νομιζω,αλλα δεν το αποκλειω... Ναι εσενα αν κοπαναει λιγο ειναι λογο 17αρας κ χαμηλου προφιλ..

saratha

Member
May 23, 2010
100
0
0
61
Ι.Π. Μεσολογγίου
Crazy said:
Eγω παντως με τη KW που φοραω εδω κ 4 χρονια,ουτε προβλημα κοπανηματος εχω(μην πω κοπαναει λιγοτερο απο μαμα) ουτε υπερσστροφης,το αντιθετο ειναι ''κολλημενο'' στο δρομο..

Φίλε Crazy,

Όταν γράφω "κοπάνημα" αναφέρομαι κυρίως στη σκληρότητα της KW (αλλά βέβαια και κάθε άλλου aftermarket coilover) που στο 100% των περιπτώσεων δεν τίθεται θέμα σύγκρισης σχετικά με την άνεση ή, τέλος πάντων, τη σκληρότητα που έχει η εργοστασιακή ανάρτηση.
Είναι, (by far ...) πολύ σκληρότερες. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν τη συγκρίνουμε με τη συγκεκριμένη εργοστασιακή ανάρτηση του ΜΚ7 η οποία ομολογουμένως προσφέρει άριστη ποιότητα κύλισης.

Επίσης αναγνώρισα οτι με μια KW βελτιώνεται ουσιωδώς το κράτημα του ΜΚ7, και σε καμμιά περίπτωση η KW δεν το κάνει περισσότερο υπερστροφικό. Αυτό είναι, νομίζω, μάλλον θέμα γεωμετρίας του πλαισίου και κατανομής βάρους.
Η δική μου, τουλάχιστον, επιφύλαξη εστιάζεται σε περιπτώσεις όπου έχουμε απώλεια πρόσφυσης (συνήθως υπερ-στροφικά φαινόμενα). Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γνωρίζω την συμπεριφορά μιας σκληρής/σφιχτής ανάρτησης. Η θεωρία τουλάχιστον λέει οτι θα είναι πιο "απόλυτη". Δηλαδή πιο δύσκολο να σπάσει (κρατάει περισσότερο) αλλά μετά μάλλον πιο δύσκολο να ελεχθεί.

Όσοι συμφορουμίτες έχουν βιώσει τέτοιες καταστάσεις με aftermarket coilovers, αν θέλουν, ας επιβεβαιώσουν ή ας απορρίψουν την άποψη που εξέφρασα παραπάνω ....

EDIT : Φτιάχτηκε σωστά το μήνυμα παράθεσης

Crazy

Hero Member
Vip Team
Jul 8, 2010
1,568
8
38
41
Οπου υπαρχει στροφη....
saratha said:
Φίλε Crazy,

Όταν γράφω "κοπάνημα" αναφέρομαι κυρίως στη σκληρότητα της KW (αλλά βέβαια και κάθε άλλου aftermarket coilover) που στο 100% των περιπτώσεων δεν τίθεται θέμα σύγκρισης σχετικά με την άνεση ή, τέλος πάντων, τη σκληρότητα που έχει η εργοστασιακή ανάρτηση.
Είναι, (by far ...) πολύ σκληρότερες. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν τη συγκρίνουμε με τη συγκεκριμένη εργοστασιακή ανάρτηση του ΜΚ7 η οποία ομολογουμένως προσφέρει άριστη ποιότητα κύλισης.

Επίσης αναγνώρισα οτι με μια KW βελτιώνεται ουσιωδώς το κράτημα του ΜΚ7, και σε καμμιά περίπτωση η KW δεν το κάνει περισσότερο υπερστροφικό. Αυτό είναι, νομίζω, μάλλον θέμα γεωμετρίας του πλαισίου και κατανομής βάρους.
Η δική μου, τουλάχιστον, επιφύλαξη εστιάζεται σε περιπτώσεις όπου έχουμε απώλεια πρόσφυσης (συνήθως υπερ-στροφικά φαινόμενα). Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γνωρίζω την συμπεριφορά μιας σκληρής/σφιχτής ανάρτησης. Η θεωρία τουλάχιστον λέει οτι θα είναι πιο "απόλυτη". Δηλαδή πιο δύσκολο να σπάσει (κρατάει περισσότερο) αλλά μετά μάλλον πιο δύσκολο να ελεχθεί.

Όσοι συμφορουμίτες έχουν βιώσει τέτοιες καταστάσεις με aftermarket coilovers, αν θέλουν, ας επιβεβαιώσουν ή ας απορρίψουν την άποψη που εξέφρασα παραπάνω ....

Βλεπεις οτι κ εγω κ ο kostg που της εχουμε χρονια πανω απο τις μαμα ειναι πολυ καλυτερες... κ αυτο θα το λεω μεχρι να το πουλησω... αν δν ηταν κατι καλυτερο δν θα της πουλαγαν κι ολας... παντως ειναι το 1ο ''παραπανο'' που ακουω για KW...

EDIT : Φτιάχτηκe σωστά το μήνυμα παράθεσης

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Πραγματικά, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μόλις οδήγησα το αυτοκίνητό μου με την kw ήταν πόσο "μαλακή" είναι. Αφού αναρωτιόμουν μήπως έκανα μαλ@κία που έδωσα 1000+ ευρώ και αν θα κρατάει (λόγω χαλαρής απόσβεσης) όσο η εργοστασιακή. Έχει όμως την ιδιότητα σε χαμηλές ταχύτητες να είναι χαλαρή και σε απότομες αλλαγές πορείας (στροφές κλπ) να σκληραίνει. Και αυτό οφείλεται στα προοδευτικά ελατήρια που χρησιμοποιεί. Όταν το αγόρασα καινούριο είχε την sport (S) ανάρτηση την οποία και αντικατέστησα μετά από 30.000 χιλιόμετρα με την KW. Με την εργοστασιακή ανάρτηση κοπανούσε αρκετά. Αν έπεφτα κατά λάθος σε καπάκι υπονόμου μπορεί και να τερμάτιζε (ειδικά η μπροστινή). Με την KW κοπανάει λιγότερο και δεν θυμάμαι να έχει τερματίσει ποτέ σε σαμαράκι ή καπάκι κλπ. Σε στροφές με χαμηλή πρόσφυση το fiesta μου συμπεριφέρεται υπερστροφικά. Έχει τύχει 3 ή 4 φορές να μου φύγει το πίσω μέρος (τη μία μάλιστα μπορεί να τη θυμάται και ο scorpion γιατί ήταν ακριβώς πίσω μου). Επανήλθε όμως υποδειγματικά με ανάποδο τιμόνι και δε με φόβισε (και δε θεωρώ τον εαυτό μου χερά ή οδηγάρα, το αντίθετο μάλιστα). Γενικά δεν έχω παράπονο, δε μπορώ όμως να διαφωνήσω και με αυτά που μας γράφει ο saratha παραπάνω, διότι επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο, εγώ αναφέρομαι στο mk6 S κι εκείνος στο mk7 Sport.

saratha

Member
May 23, 2010
100
0
0
61
Ι.Π. Μεσολογγίου
Όλα καλά τότε ρε παιδιά.
Εγώ έγραψα οτι με την KW είχα συμβιώσει μόλις 2 μήνες και συνεπώς δεν μπόρεσα να την ψάξω σε όλη της την έκταση. Αν η KW ελέγχεται ωραία σε καταστάσεις υπερστροφής (άλλωστε και εγώ όπως και ο kostg δεν θεωρώ τον εαυτό μου χαρισματικό οδηγό) τότε ακόμα καλύτερα !! γιατί σίγουρα δίνει πολύ καλύτερο πάτημα απο την εργοστασιακή ανάρτηση.

Πάντως όλοι (περιοδικά και όπου αλλού έχω διαβάσει) συμφωνούν οτι η ανάρτηση του ΜΚ6 είναι σαφώς πιο σφιχτή απο αυτή του ΜΚ7. Άλλωστε ο τομέας της βελτίωσης άνεσης ήταν συνειδητός στόχος της Ford όταν αυτή σχεδίαζε το νέο fiesta, και ομολογουμένως το πέτυχε.

Προσωπικά πάντως θεωρώ οτι, σε μεγάλο βαθμό, μπορείς να πετύχεις το κράτημα και τα θετικά σημεία της αίσθησης που σου δίνει μια sport aftermarket coilover ανάρτηση εμμένοντας στην εργοστασιακή διάταξη που συνήθως (ορίστε δεν γράφω "πάντα" γιατί εσείς οι εικοσάρηδες εκεί πέρα δεν καταλαβαίνεται τπτ απο κοπάνημα -όπως άλλωστε έκανα και εγώ στην ηλικία σας  :mad:) αρκεί να αλλάξεις μερικά πραγματάκια που η FORD θα ΕΠΡΕΠΕ απο μόνη της να τα έβαζε στο Sport μοντέλο της και όχι να έχει απο το 1.25 μέχρι το 1.6 τα ίδια silentblock για παράδειγμα .....

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
ο Μαριος την εβαλε την bilstein ακομη για να μας πει εντυπώσεις;

saratha said:
......
Προσωπικά πάντως θεωρώ οτι, σε μεγάλο βαθμό, μπορείς να πετύχεις το κράτημα και τα θετικά σημεία της αίσθησης που σου δίνει μια sport aftermarket coilover ανάρτηση εμμένοντας στην εργοστασιακή διάταξη που συνήθως (ορίστε δεν γράφω "πάντα" γιατί εσείς οι εικοσάρηδες εκεί πέρα δεν καταλαβαίνεται τπτ απο κοπάνημα -όπως άλλωστε έκανα και εγώ στην ηλικία σας  :mad:) αρκεί να αλλάξεις μερικά πραγματάκια που η FORD θα ΕΠΡΕΠΕ απο μόνη της να τα έβαζε στο Sport μοντέλο της και όχι να έχει απο το 1.25 μέχρι το 1.6 τα ίδια silentblock για παράδειγμα .....

Αν έβαζε καλύτερα silentblock όπως λες για παράδειγμα θα έπρεπε να πηγαίνεις συχνότερα για μπαλάκια ψαλιδιών (το λιγότερο)
Αν είχε πολύ πιο σφικτή ανάρτηση θα ξεκίναγε να τρίζει μετά από λίγο καιρό ότι πλαστικό υπάρχει στο εσωτερικό + ότι θα δεχόταν απίστευτη ταλαιπωρία το σασί. Σίγουρα έχουν οι πιο πολλοί την εντύπωση ότι το αμάξι είναι μια στιβαρή κατασκευή και οφείλεται γιατί δεν το έχουν δει ποτέ λυμένο για να συνειδητοποιήσουν ότι είναι απλά ένας "ντενεκές" με ρόδες! Κάθε χτύπημα σε λακκούβα απορροφάται από όλο το πλαίσιο.  

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread