Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

manos.m

Administrator
Hero Member
Mar 22, 2015
1,281
47
48
33
Νέο Ηράκλειο
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK6.5
Νομιζω εχω το ιδιο προβλημα με τους προηγουμενους. Μολις γυρναω τον διακοπτη παιζουν οι ενδειξεις της βενζινης και της θερμοκρασιας λες και κανει διαγνωση αλλα μετα απο λιγο σταθεροποιουνται. Φυσικα οταν βαραω δεν παιρνει καν η μιζα και ακουγεται ενα συνεχομενο "τακ τακ τακ τακ τακ" σε γρηγορο ρυθμο με διαρκεια, μαλλον απο την μπαταρια.

Το πρωτο περιεργο ειναι οτι εχω φουλ ρευμα και δουλευει οθονη, φωτα κλπ.
Το δευτερο παλι ειναι οτι στην τελευταια θεση του διακοπτη χωρις να δωσω, παταω το φρενο και σβηνουν η ωρα και τα χιλιομετρα αλλα επανερχονται μολις αφησω το πενταλ. Αυτο παλι τι ειναι;;;
Περιττο να πω οτι η μπαταρια ειναι μολις ενος χρονου
Λογικά είναι τα καρβουνακια στη μίζα. Μετά από χρόνια θέλουν αλλαγή..
Κανονικά μετά από αρκετές προσπάθειες θα πάρει αλλά να πας συνεργείο κατευθείαν γιατί αν σβήσει μπορεί και να μην ξαναπάρει..
 

mk6car

Pro Member
Dec 22, 2018
673
154
43
Μοντέλο
MK6
Λοιπόν εγώ έμεινα από μίζα...... εδώ και μέρες ζοριζόταν αλλά δεν είχα καταλάβει ότι ήταν στα τελευταία της με αποτέλεσμα να γυρνάω το διακόπτη και να μην ακούγετε καν η μίζα . Δοκίμασα να την χτυπήσω όπως μου είπαν μερικοί , το έκανα ακουστηκε ενα πολυ μικρό τσακ οταν πήγα να ξαναβάλω αλλά τίποτα. Θα έρθει η οδική σε λίγο να το πάω στο συνεργείο...
 
May 27, 2020
170
28
28
26
Μοντέλο
MK6
Τελικα δεν ηταν μιζα αλλα μπαταρια οπως νομιζα. Παρ ολο που ειχα ρευμα με οθονη και φωτα και οργανα δεν βαρουσε καν η μιζα λες και ειχε θεμα ή ηταν τελειως νεκρη η μπαταρια. Αγορασα εναν εκκινητη μπαταριας "jump starter" και πηρε μπροστα σα να μην ειχε τιποτα. Θα ανεβασω σχετικα με αυτο σε νεο post συντομα και ειμαι σιγουρος οτι θα χρησιμευσει σε πολλους γενικοτερα, σε εμας εδω στον Εβρο λογω κρυου και υγρασιας αλλα και σε οποιον παει ταξιδια.
 
  • Like
Αντιδράσεις: mk6car

mk6car

Pro Member
Dec 22, 2018
673
154
43
Μοντέλο
MK6
η μίζα ακουγόνταν όταν γύριζες στη δευτερη σκάλα ?
 
May 27, 2020
170
28
28
26
Μοντέλο
MK6
Η μιζα ακουγοταν αλλα οταν πηγαινα να βαλω μπροστα δε βαρουσε σχεδον καθολου σα να ηταν τελειως αδεια η μπαταρια ενω μεσα ειχα ρευμα σε πλαφονιερα, οθονη, φωτα σα να μη συμβαινει τιποτα. Εβαλα το αμαξι με τον εκκινιτη και πεταχτηκα σε διπλανο νομο για μια δουλεια κανοντας περιπου 140 χλμ και απο τοτε ολα κομπλε, το εσβησα 2 φορες και ξαναπηρε κανονικα.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread