Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

nikosxm

Rookie
Nov 18, 2018
36
0
6
36
Το δευτερο... οχι αυτος ο τσιριχτος ηχος χρρρ, που κανει σαν να ακουγοντια σιδερο να τριβεται... απλα προσπαθουσε να παρει μπρος για δεκα δευτερα... επαναλαμβανομενα ο ηχος ο νορμαλ που κανει οταν παιρνει μπρος..
Ναι δεν ειχε καποιο θεμα μετα, κανονικα λειτουργουσε, και δεν μου το εχει κανει ξανα. υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι με καυσιμο λογω κλισης στο παρκαρισμα? Το ειχα παρκαρει στο Σαν Φρανσισκο της αθηνας (aka Κυψελη) με πολυ μεγαλη κλιση.
 

Sharky

New member
Apr 14, 2012
82
3
8
Χανιά
επανέρχομαι!! Ξανά πρόβλημα με το fiesta 1.0 ecoboost mk8 st line. Πήγα να φύγω το πρωί για την δουλεία μου και το αμάξι τώρα ήταν εντελώς νεκρό! Πατούσα το κουμπάκι για να ανοίξουν οι πόρτες και δεν γινόταν τίποτα απολύτως! Δεν αναβαν φώτα κτλ όπως την προηγούμενη φορά, δεν μπορούσα να μπω και μέσα. Δεν είχα χρόνο να το ανοίξω με το κλειδί, δεν το έχω ξανακάνει κιόλας. Θα προσπαθήσω αύριο να μπω μέσα και να βγάλω τον πόλο της μπαταρίας κάνα δεκάλεπτο!! μήπως φτιάξει! Έτσι μου είπαν από την αντιπροσωπεία. Και από Δευτέρα συνεργεία. Βλέπω πάλι να το παίρνει η express service! Δεύτερη φορά σε 1,5 χρόνο!

Συγχώνευση διπλών μηνυμάτων:[time]1559993312[/time]
Επίσης εάν καταφέρω να μπω μέσα, μπορώ να δοκιμάσω να το βάλω μπρος με καλώδια η μπορεί να έχω θέμα με την εγγύηση; τέλος όταν είχα δει τον θετικό πόλο της μπαταρίας θυμάμαι πως σκέφτηκα ότι δεν φαίνεται και τόσο απλό να βγει ο πόλος, δεν ήταν ένα βιδακι που ήθελε απλά ξεβίδωμα όπως στα παλαιότερα αυτοκίνητα! Έχει βγάλει κάποιος άλλος τον πόλο της μπαταρίας από mk8 να μου πει τυχόν δυσκολίες η κάποιο ειδικό εργαλείο που τυχόν χρειάζεται;
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread