Μην το σχολιασουμε και εδω,για να παρουμε αυτα τα αλογα ως τα πραγματικα αλογα που βγαζει το αμαξι στο δρομο θα επρεπε να εχουν μετρηθει και μαμα στο ιδιο δυναμομετρο.Εκτος και αν ειμαστε πεπεισμενοι οτι η ford τα βγαζει μαμα περισσοτερα αλογα απ'οσα τα δηλωνει.Παντως η το ενα η το αλλο με φιλτρο και ολοσωμη εξατμιση δεν νομιζω τα φιεστα να παιρνουν 20-24 αλογα.
Ναι μονο 0-400 καναμε... το st ειναι μαμα με 17αρια (Geo Kouk εδω), εγω φοραω μονο ενα κιτ 57ι και κολαρο της samco... Το θεμα ειναι οτι πιο παλια ειχαμε γυρω στις 2 καροτσες διαφορα, μαλλον παιζει ρολο το οτι σημερα ειχε ολοφρεσκα λαστιχα ενω πιο παλια τελειως λιωμενα...
μην ξεχνιωμαστε 400αρι πατησαν..τι επρεπε να του κανει κολωνα?γι αυτο ρωταω μεχρι ποσα χλμ επιασαν..?εχουμε δει κ μκ7 να κοβωνται απο σταση με st κ ουτε καν 1ο σταδιο..
Γιαννη γιατι το λες αυτο για το punto...Εγω σου εξηγησα πως το αμαξι μπορει να ηταν πεσμενο..(οχι μπορει ηταν).Δλδ ανοιξαμε απο 100 χιλ με 3η (στο δευτερο γιατι στο πρωτο μου εφυγε αρκετα) πατησα πρωτος παταει και αυτος μου φευγει μπαινω απο πισω παει να ανοιξει και μολις βαζουμε 4η επιταχύναμε μαζι και στα 190 τον κολλησα τελιως..τον επαιρνα αερα απο τα 100 μεχρι τα 190 ημουν ακριβος απο πισω..Παλιο αμαξι ειναι..Και με τον ξαδεφφο μου που εβαλα (φοραει 17αρες ομως) απο σταση μου ανοιγει σταθερα..με αφεινει πισω αλλα οταν π.χ τρεχουμε μετα τα 140 (μολις βαζει τεταρτη) μην νομιζεις οτι η διαφορα ειναι χαοδες..
Μην ξεχνας ποσο ρολο παιζει η αεροδυναμικη..τον επερνα αερα ανοιξαμε απο τα πολλα και λοιγικα πεσμενο γιατι να μην υπαρχει ελπιδα..?
αν του περνες τον αερα σιγουρα εισαι κολλημενος πισω του!εδω με τα παπακια που καναμε κοντρες παλια(που σιγα τις ιπποδυναμεις και τις τελικες που ειχανε) και οταν επαιρνε καποιος τον αερα του αλλου, το μηχανακι πέταγε!!