Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
marios said:
Kάτι δεν είχε καταλάβει καλά ο αδερφός σου μάλλον!! επειδή και γω ήμουν έτοιμος να πάρω το φιατακι και επειδή το έχω οδηγήσει κιόλας έχω να σου πω ότι το esp απενεργοποιείται πλήρως!! επίσης το 0-100 το κάνει σε 8,8 και οχι σε 10,2!! 10,2 είναι αρκετά για ένα τέτοιο αυτοκίνητο όταν το bravo με ίδιο κινητήρα και πιο βαρύ τα κάνει σε 9,6!! σαφώς όμως παίζει και το πόδι του οδηγού στο πόσο καλά θα ξεκινήσει το αυτοκίνητό του!!
fiat grande punto
http://www.fastestlaps.com/cars/fiat_grande_punto_t_-_jet.html

fiat bravo
http://fwd.channel5.com/cars/small-family/fiat-bravo/14-t-jet-120-dynamic-5dr
δεν διαφωνω, απλα κατι τετοιο θυμομουνα!ισως και να κανα λάθος! πάντως μεταξύ μας, μεταξυ t-jet και fiesta, πάλι το φιεστα 8α διαλεγα!

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
Vasilis_250r said:
Ακουσε με φιλε Γιαννη..Δεν εχω μπει στο φορυμ για να το παιξω εξυπνος.Εγω εχω κανει βολτα και με ενα ακομα punto οχι νορμαλ παρα κατι ψιλα και πηγαινε σιγουρα πολυ καλυτερα απο ενα fiesta.Εγω απλα τα ανοιξα και αυτο ηταν το αποτελεσμα τωρα τι να κανω εγω..μπορει το αμαξι να ειναι πεσμενο..Το παιδι μου ειπε οτι ζυγιζει 1100 και.Θα βαλουμε απο σταση και θα σας πω το αποτελεσμα..Παντος γιατι ειδα μια πρωτη που ανοιξε δινει δυνατα..Τα λογια ειναι περιτα..Θα σας πω αποτελεσματα αυριο μαλλον.Μονος του μου ειπε οτι μονο πρωτη δευτερα εχει ικανοποιητική για νορμαλ μετα δινει σαν 14αρι.Και δεν γινετε ενα τετοιο αμαξι να εχει 25 κιλα ροπης.Φιλικα παντα.

παιδια όσο και να τσακώνεστε η αλήθεια είναι μία: Το πούντο είναι 1020 κιλά το πολύ, η πρώτη γενια έβγαζε 140 άλογα περίπου με 25 κιλά ροπή (έκανε πολύ όβερμπουστ στο 1.3 και μετά κράταγε 0.9). Οι γενιές 2 και 3 δουλευανε λιγότερο όβερ και ελαφρά λιγότερη σταθερή και έτσι βγάζανε 21 κιλά και 132 περίπου άλογα. Φιεστα με 140 άλογα και οδηγό βγάζει 8 κιλά στον ίππο και πούντο 1 μαμα  βγάζει 7,7 κιλά (διαφορά μιαμιση καρότσα για το πούντο). Όμως πρακτικά, το πουντο θα κάνει στανταρ + μισή καρότσα τουλάχιστον σε κούπωμα 2ας και 3ης λόγω ροπής.

Αυτα σε περίπτωση που το πούντο δεν χάνει πουθενά, και αυτο γιατι συνήθως τα πούντο χανανε απο παντού πίεση..

Vasilis_250r

Member
Jun 2, 2011
166
0
0
Το παιδι μου ειπε οτι δεν μπορει τελικα.Το θεμα ειναι οτι δεν θα ηταν σε καλη κατασταση το δεχομαι..αλλα γενικα ειναι δυσκολο να βρεις εντελος stock και αν μην εχει πεσει..Εχς ξερω δυο punto που πετανε δικτη λαδιου απο τις πολλες αναθυμιασεις..

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
Vasilis_250r said:
Το παιδι μου ειπε οτι δεν μπορει τελικα.Το θεμα ειναι οτι δεν θα ηταν σε καλη κατασταση το δεχομαι..αλλα γενικα ειναι δυσκολο να βρεις εντελος stock και αν μην εχει πεσει..Εχς ξερω δυο punto που πετανε δικτη λαδιου απο τις πολλες αναθυμιασεις..

είναι γνωστες "λαδιέρες" τα πούντο. :D

Αλλα όμως καλοσυντηρημένο πουντάκι με Τ25 ταπεινώνει σχεδόν ότι κυκλοφορεί μέχρι 250 άλογα

Vasilis_250r

Member
Jun 2, 2011
166
0
0
Παιδια καλημερα..Δεν μπηκα να γραψω στο θεμα με τα "vs" για να πω τι εγινε για μια κοντρα που εβαλα πριν λιγο αλλα οτι δεν πρεπει να τρεχουμε στους δρομους και να βαζουμε κοντρες..ξερω πως ολοι το ξρουμε αυτο και δεν ειναι κατι που πρωτη φορα λεει  καποιος απλα θελω να το επισημάνω αλλη μια φορα.Οποιος θελει να "δει" τις δυνατοτητες απο το αυτοκινητο του να το κανει στις πιστες..
υ:γ αν πιστευουν οι διαχειριστες του forum οτι αυτο το μηνυμα δεν πρεπει να υπαρχει ουτε σε αυτο το θεμα αλλα και γενικοτερα στο forum ας διαγραφη.

giannis_suzuki

Pro Member
Oct 17, 2010
384
0
0
εγινε κατι και σου αλλαξε τα μυαλα??

ειχε κανενας γνωστος σου κανενα ατυχημα??

Vasilis_250r

Member
Jun 2, 2011
166
0
0
Οχι δεν εγινε καποιο ατυχημα αλλα θα ηταν καλο να προσεχουμε οταν τρεχουμε για πολλους λογους.

southern

Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
παιδια ας κρατησουμε το θεμα καθαρο, ο Vasilis_250r ειπε πολυ σωστα οτι πρεπει να προσεχουμε γενικοτερα, μη το αναλυσουμε περαιτερω

Tα επομενα ποστ θα σβηνονται χωρις προειδοποιηση  :)

Staros

Pro Member
Apr 13, 2011
819
0
0
39
Αθηνα
Παιδια ειναι κανενα ST για δοκιμη??? θελω να δοκιμασω τον δισκο μου και τα 15αρια

southern

Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
και που λετε σημερα καθως πηγαινα το πρωι στη δουλεια ερχεται ενα corsa 14αρι (το τελευταιο με τα 95hp)  απο πισω και με πηγαινε προφυλακτηρες. Kανω δεξια κατεβαζω τριτη και ανοιγουμε στην αττικη οδο. Μεχρι τεταρτη καπου στα 160χμ το φιεστα ανετα μπροστα 

αντε να δω ποτε θα μου φυγει κανα φτερο ,καμια πορτα στο δρομο...

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Μάλλον το πρωινό ήταν για εμάς σήμερα. Στην Αλίμου όπως κατέβαινα νωρίτερα σήμερα μου κολλούσε ένα punto (το καινούριο, δεν ξέρω τι μοτέρ φοράνε αυτά) και με πέρασε από δεξιά. Το fiesta εν τω μεταξύ δεν είχε ζεσταθεί καλά καλά πρωινιάτικα και δεν το ζόριζα. Τον πιάνω στο επόμενο φανάρι, αυτός αριστερά να περιμένει κι εγώ σταματάω δεξιά. Όλο ξερογκαζιές ο τύπος και πριν ανάψει το φανάρι το άφηνε να τσουλάει μπροστά για να φύγει γρήγορα και καλά. Ανάβει πράσινο, πατάω πρώτη-δευτέρα (κι αυτός το ίδιο), καμία επαφή, το fiesta μπροστά... Δουλειά δεν είχαμε να κάνουμε πρωί πρωί, κανονίζαμε τους βιαστικούς κάγκουρες...

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Σα δε ντρέπεστε μικρά παιδιά να κάνετε κόντρες!!!
Μπράβο στα φιεστάκια σας  ok234!! σας έβγαλαν ασπροπρόσωπους  AR15firing AR15firing

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Ωραιος Κωστα....Ετσι να γινεται και κανα πατημα γιατι εχουμε πεσει αυτον τον καιρο στις κοντρες... :D

giannis_suzuki

Pro Member
Oct 17, 2010
384
0
0
εγω κανει να γραψω εδω μεσα?? giggle giggle

πατημα με fiesta st πριν λιγο....το γνωστο απο θεσσαλονικη το ασπρο...

πατημα απο 2ες και 60 μεχρι τα 190 πισω 4 εγω...
πατημα απο 2ες και 70 μεχρι τα 190 πισω 3 εγω...

σταση η πρωτες π ηθελα δεν γινοταν μιας και ο μητσος εχει ενα θεμα με την βαση σαζμαν αλλα λειαν συντομως θα φτιαχτει οποτε εκει θα τον περασω...... tease tease tease tease

πριν βαλω το file π εχω ετρωγα πανω απο κολονα και αρκετα κιολας...

παντως πιο μπροστα π πατησε με st μαμα το οποιο εχει και 200000χλμ (ανοιχτο μοτερακι τερμα δηλαδη)απο 2ες μεχρι και κουμπωμα 5ης τον ειχε ανοιξει κοντα κολονα...

παμε οποτε σε κοντρομαθηματικα τωρα....
μαμα st πρεπει να τρωει αρκετο ξυλο απο εμενα......ειδικα απο σταση η 1ες...μιας και εχουν και περιοριστη ροπης αυτα εκει χαμηλα ....

Staros

Pro Member
Apr 13, 2011
819
0
0
39
Αθηνα
Γιαννη Αθηνα η Θεσσαλονικη μενεις? Μπραβο για το αμαξι που εχεις φτιαξει.

giannis_suzuki

Pro Member
Oct 17, 2010
384
0
0
θεσσαλονικη....σε ευχαριστω...καλο ειναι αλλα θελει οπωσδηποτε σαζμαν...τοτε θα κανει κολοτουμπες....εχει δυναμη αλλα το χαντακωνει...

Staros

Pro Member
Apr 13, 2011
819
0
0
39
Αθηνα
Εαν ησουν Αθηνα ευχαριστως να δοκιμαζαμε....

Ειναι κοντο η μακρη το σασμαν? Λογικα μακρη

giannis_suzuki

Pro Member
Oct 17, 2010
384
0
0
αν ημουν αθηνα απο τα πατηματα π εχω κανονισει να κανω ΟΤΑΝ κατεβω κατο το πιο πιθανο ειναι να μην γυρισω πανω με αμαξι.....

θεομακρο ειναι...το 13αρι κρατησα...θελω να βαλω απο ignis sport και να παρει λιγο το πανω του αλλα τα πουλανε πανακριβα...απο swift sport αν πω να βαλω πρεπει να μπλεξω με καινουργιες βασεις αλλα ημιαξωνια αλλα ακρα και ζαντες...

δες την υπογραφη μου και θα καταλαβεις(αν και δεν παω μεχρι κοφτη εχω αλλες 300 στροφες)...σκεψου η 4η μου βγαζει 205 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιομετρα και η 5η υποτιθετε πως βγαζει 250....

μετρημενο και υπολογισμενο με προγραμμα π τα υπολογιζει βασει σχεσεων ελαστικων και κοφτη στροφων....
αν βαλω το ignis σκεψου η 3η θα βγαζει 140 απο 160 π βγαζει τωρα η 4η 185 απο 205 και η 5η 215....

σε αυτα το setup π ειναι τωρα απλα θα κανει κολοτουμπες...

mpoukou22

New member
May 12, 2010
94
0
0
ChrisFrou said:
Εύχομαι τα καλύτερα γιωργαρα με το καλο λοιπόν να το στρωσεις!! Καλα πατήματα :)

να'σε καλα Χρηστο.κανονισε να κανουμε κανα πατημα.εμενα ειναι ετοιμο.
τωρα νομιζω θα εχει ενδιαφερον

giannis_suzuki said:
αντε με το καλο.....εραψες κοσμο σαν 14αρακι τωρα θα ξεσκιστεις τελειως............

να'σε καλα σε ευχαριστω πολυ.
και σε σενα,διαβαζω τα κατιρθωματα του swift που παει απιστευτα καλα για αυτα που φοραει!

Staros

Pro Member
Apr 13, 2011
819
0
0
39
Αθηνα
giannis_suzuki said:
αν ημουν αθηνα απο τα πατηματα π εχω κανονισει να κανω ΟΤΑΝ κατεβω κατο το πιο πιθανο ειναι να μην γυρισω πανω με αμαξι.....

θεομακρο ειναι...το 13αρι κρατησα...θελω να βαλω απο ignis sport και να παρει λιγο το πανω του αλλα τα πουλανε πανακριβα...απο swift sport αν πω να βαλω πρεπει να μπλεξω με καινουργιες βασεις αλλα ημιαξωνια αλλα ακρα και ζαντες...

δες την υπογραφη μου και θα καταλαβεις(αν και δεν παω μεχρι κοφτη εχω αλλες 300 στροφες)...σκεψου η 4η μου βγαζει 205 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιομετρα και η 5η υποτιθετε πως βγαζει 250....

μετρημενο και υπολογισμενο με προγραμμα π τα υπολογιζει βασει σχεσεων ελαστικων και κοφτη στροφων....
αν βαλω το ignis σκεψου η 3η θα βγαζει 140 απο 160 π βγαζει τωρα η 4η 185 απο 205 και η 5η 215....

σε αυτα το setup π ειναι τωρα απλα θα κανει κολοτουμπες...
Χαχαχα καλα εννοιτε εαν κανεις ολα αυτα τα πατημα θα κουρασεις και το αμαξι γιατι εχεις και ταξιδι αλλα μην μας ξεχασεις για καφεδακι φιλε!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread