Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Τα coral τα είχα δει κι εγώ στη στοά φέξη, μόνο ένα μαγαζί τα είχε θυμάμαι... Μου είχε κάνει και "test drive" για να με πείσει... Υπερτιμημένα πιστεύω για χάρτινα και σχετικά άγνωστη μάρκα... Και όταν είχα δει το crossover τους (στα διαιρούμενα) θυμάμαι γέλασα γιατί ήταν ένα πλακετάκι της κακιάς ώρας. Δεν ξέρω, αλλά προτιμώ τα Hertz...

xr

Member
Dec 5, 2010
113
0
16
Νοτια προαστια
Σημερα ξαναπειγα στοα φεξη για τα coral να τα ακουσω κ πιθανον να τα επαιρνα αλλα τελικα αφου μιλησε μαλλον με την αποθηκη του μου ειπε οτι του τελειωσαν κ θα εχει απο τον καινουργιο χρονο.Οταν του ανεφερα τα HERTZ , μου ειπε καλα μεγαφωνα αλλα δεν εχουν καλο τουιτερ κ ειναι τσιριχτα.Παντως τα coral που ειδα η πιο φτηνη σειρα ειναι τυπου ανθρακονημα κ η ακριβη με ανθρακονημα.

elenifiesta

New member
Nov 26, 2010
76
0
0
εβαλα ηχεια παιδια clarion και ειναι μια χαρα ..αρκετα ικανοποιητικα  thanks για τις συμβουλες

elenifiesta

New member
Nov 26, 2010
76
0
0
διαιρουμενα παιδια ευχαριστω... ειδα και καποια αλλα απτισ μαρκες που μου προτεινατε και οντως ηταν και αυτα αξιοπιστα... αλλα και η clarion ειναι πολυ καλα μαρκα ..

xr

Member
Dec 5, 2010
113
0
16
Νοτια προαστια
Σημερα εβαλα 2 ζευγαρια HERTZ μπρος πισω κ μονωση στις πορτες με DYNAMATE.Περιτο να πω οτι η διαφορα ειναι μεγαλη,το μπασακι πιστευω θα βελτιωθει γιατι ειναι ακομη αστρωτα.Με βλεπω σε λιγο για τετρακαναλο αν κ ειχα πει δεν θα ξανασχολειθω.Ευχαριστω kostg k pit bull που τα συστησανε.

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Καλορίζικα!  ok234  Στρώσ' τα για καμιά εβδομάδα (χαλαρή μουσικούλα δηλαδή και μέτριες εντάσεις) και δοκίμασε να τα τσιτώσεις για να φανεί το πόσο μπορούν να φτάσουν σε ένταση. Είναι πολύ ευαίσθητα μεγάφωνα (93db νομίζω) και παίζουν αρκετά δυνατά με τις εργοστασιακές πηγές. Αν σε ικανοποιούν, μείνε ως έχεις.
Σκέψου ότι αν μια απλή πηγή μπορεί να δώσει 4x15 μέχρι 4x20W RMS, τι θα γίνει αν βάλεις ενισχυτή 4x65W RMS (νομίζω 70W αντέχουν τα ομοαξονικά της Hertz)  b210

xr

Member
Dec 5, 2010
113
0
16
Νοτια προαστια
Ηθελα να βαλω τα HERTZ HSC που ηταν η πιο καλη σειρα με σουπερ τουιτερ κ 100 W RMS αλλα μου ειπαν οτι καταργηθηκαν κ ετσι εβαλα τα ECX570 70W.Δεν πειραζει ομως γιατι τα HSC570 για να αποδωσουν θα ηθελαν πιο πολυ ρευμα απο την εργοστασιακη πηγη.

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Χθες ήταν απόγευμα shopping therapy για μένα. Και επειδή δε μου πήρα κάποιο δωράκι για τα Χριστούγεννα, είπα να το κάνω τώρα...

Τα γνωστά διαιρούμενα της Hertz, που θα πάρουν θέση στις μπροστινές πόρτες του πάνθηρα :)

southern

Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
ολο δωρακια εισαι τωρα τελευταια! Εχω δει ενα ωραιο ζευγαρι piper θα μου τα παρεις ?  giggle

καλοριζικα κωστη!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread