Καλώς ήλθατε στο ανανεωμένο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για λόγους ασφαλείας για να μπορέσετε να συνδεθείτε θα πρέπει να κάνετε επαναφορά κωδικού βάζοντας το e-mail που αντιστοιχεί στον λογαριασμό σας.
Επαναφορά κωδικού
  Guest viewing is limited
  • You have a limited number of page views remaining
  • 0 guest views remaining

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,182
100
63
49
Αθήνα
Έτσι για να ζηλεύετε, 6ο ετήσιο service στα 47Κ χλμ, ένα 350αρι για τα τυπικά που προβλέπονται, ΑΛΛΑ συν άλλα 250€ για δίσκους-τακάκια μπροστά :D Πρώτη αλλαγή δίσκων αλλά τρίτη αλλαγή τακάκια, άρα είμαι στο τέταρτο set. Καλά πάμε....
 

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,837
45
48
43
Ιωάννινα
Αν δεν είσαι όλη την ώρα πάνω στα φρένα, ή τα τακάκια που σου βάλανε δεν είναι τα πιο φτηνα δεν είναι φυσιολογικό να τα χει φάει. Φαίνεται βέβαια αν τα χει φάει. Πάρε έναν δυνατό φακό και σταματά με την τρύπα από τη ζαντα σε τέτοιο σημείο ώστε να φαίνεται με τον δυνατό φακό. Αν δεν βλέπεις πάστα, είναι η ώρα τους. Πάντως 250 ευρώ δίσκους τακάκια, θα έπαιρνα brembo τρυπητους και ferodo premier με κορυφαία επίδοση στο φρενάρισμα και μεγάλη διάρκεια ζωής, πολυ ανώτερη από της μάνας του . Γενικά όσον αφορά τα υλικά πέδησης προτείνω brembo τρυπητό και τακάκι δρόμου-πιστας (ebc red, ferodo premier, κλπ). Ίδιο κόστος με τα εργοστασιακά, αλλά τουλάχιστον 7 μέτρα λιγότερο στο 100-0, ακόμα και κρύο. Μιλάμε για κορυφαίες εταιρείες στο φρένο, χρόνια εμπειρίας, όχι τυχαίες συνεργασίες.

Sent from my A80Pro using Tapatalk
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread