Γράφει στο τεχνικό δελτίο ότι συνιστάται απιονισμένο.
Αποστραγγισε το παλιο, μετά κλείσε την τάπα εκκένωσης ρίξε μέσα 5 λιτρα νερό με μισό λίτρο άσπρο ξύδι, άστο λίγο να δουλέψει, άσε να κρυώσει, ,Αποστραγγισε, κλείσε πάλι την τάπα, ρίξε νερό με το λάστιχο άσε το νερό να τρέχει να ξεπλυθεί καλά όλο, αποστραγγισε, κλείσε πάλι την τάπα, γέμισε νερό, άστο να δουλεψει, αποστραγγισε, άστο να κρυώσει, γέμισε παραφλου από την τάπα του ψυγείου, δούλεψε το λίγο, άσε να κρυώσει, συμπλήρωσε από την τάπα του ψυγείου και τέλος συμπλήρωσε στο δοχείο διαστολής μέχρι το "max".
Εναλλακτικά, αν έχει πολύ καιρό το παλιό παραφλου , πάνω από 5-7 χρόνια, αντί για ξύδι μπορείς να πάρεις κάποιο σχετικο προϊόν.
Στα περισσότερα συνεργεία σιγά βέβαια μην τα κάνουνε όλα αυτά, απλά βγάζουν το παλιό και βάζουν το καινουργιο
Sent from my X19 using Tapatalk