Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Τέτοιο έχω κι εγώ και σε aftermarket JVC ηχοσύστημα δεν παρουσιάζει πρόβλημα.

Είναι της emtec, 8gb και "χάνεται" στην πρόσοψη της πηγής...

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
θα συμφωνησω με τον Κωστα...μαλλον εχει καποιο προβλημα το στικακι σου!!τεσταρε το με καποιο αλλο!

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
kostg, τετοιο εχω και εγω απλα εχω το 4αρι! εβαλα σημερα ενος φιλου μου,δεν μου κανε τιποτα! θα το κρατησω σημερα ολη μερα,να δω τι θα γινει!αλλα μαλλον το στικακι ειναι!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Στείλ' το πίσω εγγύηση (το stick εννοώ), πρέπει να έχει πρόβλημα αφού σου κάνει κόλπα και στο pc.

dimitris mk7

Member
Mar 5, 2011
104
0
0
144
αθηνα
σημερα που αφησα το αμαξι στην βελμαρ για ενα αλλο προβλημα επι ευκαιρια τους ειπα να κοιταξουν και το ραδιο.μου εμφανιζει το εξης:αλλαζω απο το τιμονι τους αποθηκευμενους σταθμους και μολις παει στον εκτο μετα ξαναπαει απο την αρχη.το ειχα ξαναπαει και μου ειχαν κανει ενα ρισετ(πατανε κατι κωδικους απο το ταμπλο και ετσι γινεται,θα μαθω και τι ακριβως...)αλλα το ξανακανει.μου ειπε ενας μηχανικος εκει που κολαει στον εκτο δηλαδη να πατησω το επτα και να το ξανααποθηκευσω για να ξεκολησει...δεν το εκανα για να δω αλλα μολις ξαναγινει παρολο που θα το παρω ενταξει...θα το κανω.ελπιζω να βαλει κανα αμπντέιτ γιατι κατι τετοιο μου ειπε στο τελος...θα δειξει!

dimitris mk7

Member
Mar 5, 2011
104
0
0
144
αθηνα
nos7 said:
ρωτα να μαθεις τον κωδικο που πατανε να τον εχουμε υποψην μας σε καμια δυσκολη στιγμη ;)

αν δεν τσακωθω γιατι ακομα δεν το εχουν φτιαξει...

dimitris mk7

Member
Mar 5, 2011
104
0
0
144
αθηνα
λοιπον το πηρα οπως εγραψα και καπου αλλου και λεει ο μαστορας που το εφτιαξε πως ειναι ενταξει...μπαινω μεσα...ανοιγω το ραδιο...και φυσικα παλι τα ιδια!μου ειχε πει πως εκανε επαναπρογραμματιμο και περασε καποια update.παπατζες δηλαδη!του το παω στα καπακια και αυτο που εκανε μπροστα μου ηταν εκει που σταματαγε π.χ. στο 4 αποθηκευμενο σταθμο πατησε να αποθηκευτει ξανα το 4 και μετα δουλευε κανονικα.του λεω...αν ξανακολησει και δεν φτιαχνει με αυτο τον τροπο μπορω να του κανω reset?αρχισε να μαζευεται!πως δηλαδη μου λεει και τα μασαγε...του λεω να πατησω κατι κωδικους και αυτο να κανει reset!αυτο που ειχε κανει ο ιδιος την αλλη φορα μπροστα στον αδερφο μου!οχι μου λεει δεν γινεται!οποτε δεν το λενε αλλα εγω θα το βρω!θα σκασω!θα βαλω τον δικο μου να παρει καποιον απο την στακορ συνεργατη του και ελπιζω να του το πει.

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
Καλησπέρα παιδιά...σήμερα μπαίνω μια χαρά στο αμάξι το βάζω μπροστά ανάβω φώτα και βάζω μουσική...έλα όμως που έπαιζε ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 1 ηχείο....όλα τα αλλα ηχεία νεκρά....το έκλεισα το ξανά άνοιξα και τα ίδια.....έπαιζε μονο του οδηγού.έβαλα από τις ρυθμίσεις να παίζουν τα δεξιά μονο αλλα δεν ακουγότανε tpt .....
Έσβησα το αμάξι και το ξανά έβαλα και έπαιζε κανονικά από όλα τα ηχεία.....Έλεος dld.
Να υπενθυμίσω ότι πάντα αφήνω το αμάξι να κάνει το check πριν το βάλω μπροστά......
2 μηνών αμάξι....

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
Παιζει να ειναι και απο τα xenon... εαν ειναι κακης ποιοτητας να σου εβγαλε προβληματακι στο αμαξι.. στο ceed ενος ξαδεφου μου καποιες στιγμες οταν επαιζε την μεγαλη σκαλα, του αλλαζε κομματι στο cd!!!!!! Παντως ευχομαι να ειναι κολλημα και τιποτα παραπερα..

DrA

Member
Mar 6, 2011
243
0
0
dimitris mk7 said:
λοιπον το πηρα οπως εγραψα και καπου αλλου και λεει ο μαστορας που το εφτιαξε πως ειναι ενταξει...μπαινω μεσα...ανοιγω το ραδιο...και φυσικα παλι τα ιδια!μου ειχε πει πως εκανε επαναπρογραμματιμο και περασε καποια update.παπατζες δηλαδη!του το παω στα καπακια και αυτο που εκανε μπροστα μου ηταν εκει που σταματαγε π.χ. στο 4 αποθηκευμενο σταθμο πατησε να αποθηκευτει ξανα το 4 και μετα δουλευε κανονικα.του λεω...αν ξανακολησει και δεν φτιαχνει με αυτο τον τροπο μπορω να του κανω reset?αρχισε να μαζευεται!πως δηλαδη μου λεει και τα μασαγε...του λεω να πατησω κατι κωδικους και αυτο να κανει reset!αυτο που ειχε κανει ο ιδιος την αλλη φορα μπροστα στον αδερφο μου!οχι μου λεει δεν γινεται!οποτε δεν το λενε αλλα εγω θα το βρω!θα σκασω!θα βαλω τον δικο μου να παρει καποιον απο την στακορ συνεργατη του και ελπιζω να του το πει.

Οταν εισαι π.χ. στη μνημη 5 κ η ληψη δν ειναι καλη το ραδιο σου ψαχνει λιγο πανω/κατω για να βρει τον ιδιο σταθμο οποτε μπαινει σε manual mode για να πετυχει καλυτερο σημα. Οποτε αν πατησεις το κουμπακι σου αντι να παει στο 6 που περιμενεις εσυ σε παει στο 1 (δηλ ξανα απο την αρχη) γιατι θεωρει οτι δν ησουν σε αποθηκευμενο σταθμο αλλα σε κατι που βρηκες ψαχνοντας. Δες μηπως ειναι αυτο!  ;)

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
Αυτο που λες εσυ ειναι η επιλογη AF που εχουν ολα τα ραδια.Εαν εχει κακη ληψη ο σταθμος προσπαθει απο μονο του να πιασει καλυτερο σημα.Αυτο μπορεις να το απενεργοποιησεις.

http://www.radio-now.co.uk/faq1.htm

DrA

Member
Mar 6, 2011
243
0
0
Ναι αυτη η λειτουργια μπερδευει το κουμπι Μ αριστερα στο τιμονι κ σε παει στο 1 αντι να παει στο επομενο!

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
grigoris mk7 said:
Παιζει να ειναι και απο τα xenon... εαν ειναι κακης ποιοτητας να σου εβγαλε προβληματακι στο αμαξι.. στο ceed ενος ξαδεφου μου καποιες στιγμες οταν επαιζε την μεγαλη σκαλα, του αλλαζε κομματι στο cd!!!!!! Παντως ευχομαι να ειναι κολλημα και τιποτα παραπερα..

Μπορει και να εχεις κ ενα δικιο σε αυτο που λες!!! βεβαια το ceed ειναι και ΚΙΑ!!!! δλδ σκετη μ@λ@......

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
εμενα σημερα εκανε το εξης ΚΟΥΛΟ....σβηνω το αμαξι,παω να βγω και παρατηρω οτι η πηγη παιζει ακομα ??? ??? ξαναεβαλα εμπρος το αμαξι,το ξαναεσβησα τπτ...εξακολουθουσε να παιζει!!!εσβηνε ΜΟΝΟ οταν ειχα βαλει εμπρως τον κινητηρα(μονο τοτε ''ακουγε'' το κεντρικο κουμπι και εσβηνε,αλλιως με εγραφε) + οτι ενω στον σκληρο που εχω συνδεσει στο usb ηθελα να παω πισω ενα φακελο και δεν μπορουσα,με εβγαζε κατευθειαν στο μενου για να διαλεξω usb,aux in,bluetooth!!!

τωρα που μπηκε στο γκαραζ για να ξεκουραστει,βγηκε ο θετικος πολος απο την μπαταρια για να κανει reset,και αυριο θα σας ενημερωσω για νεοτερα που θα ξαναμπει ο πολος στην θεση του!!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread