Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
43
www.youtube.com
Κανονικά από την στιγμή που το αυτοκίνητο έχει ακόμα εγγύηση και ιδικά με τόσα λίγα χιλιόμετρα θα έπρεπε να μπει η αντιπροσωπία στην διαδικασία κατεβάσματος σασμάν φωτογράφισης των υλικών  (δίσκος πλατό ρουλεμάν βολάν) επίσης οπτικός έλεγχος των μηχανικών και κατ επέκταση αναφορά – συμπλήρωμα εντύπου και συνοδεία του μαζί με τις φωτογραφίες στη μαμά ford (είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν από την στιγμή που περνανε κάτι στην εγγύηση)
Με αυτόν τον τρόπο εάν διαπιστωθεί από τους αρμόδιους ότι η ζημιά δεν έχει προκληθεί από την καταπόνηση (που προσωπικά δεν το νομίζω) είναι υποχρεωμένοι να τα αλλάξουν!! Σε αυτή τη φάση υπάρχει και η τρύπα του νόμου όπου κάνουν ότι θέλουν δηλαδή εάν θέλουν να σου περάσουν το αμάξι στην εγγύηση και για να είναι σίγουροι για την έγκριση της μαμά ford στέλνουν και άλλες φωτογραφίες εάν κριθεί απαραίτητο αυτό!

Αυτό ισχύει για όλα τα τμήματα του αυτοκίνητου όσο είναι καινούργιο και μέσα στην εγγύηση. Δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις θέλει κυνήγι το πράγμα ώστε να βρεις το δίκιο σου.


Πριν πολλά χρόνια , φίλος μετά από ατέλειωτο λιώσιμο (burnout κλπ ) με coupeS τα πέρασε όλα στην εγγύηση. Μέχρι και το βολάν του άλλαξαν το οποίο είχε μελανιάσει. ;)

Προσωπικά εγώ (όσοι το θυμούνται το αμάξι μου) και τότε εκτός εγγύησης λόγο χιλιομέτρων μου πέρασαν για πλάκα το δυναμό μέσα στην εγγύηση. Για αυτούς που δεν το γνωρίζουν,  το αμάξι μου εκείνη την περίοδο ήταν full 1ο στάδιο. Επίσης  στο αμάξι δεν υπήρχαν όλες οι σφραγίδες από εξουσιοδοτημένα. Όλα αυτά χωρίς καν να τρέξω η να επικαλεστώ κάποια πράγματα η καταστάσεις ώστε να τους πείσω. Ενημερωτικά το κόστος του καινούργιου δυναμό ήταν στα 500+ χωρίς την εργασία!! :eek: :eek:
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread