Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
2
0
46
Αθηνα
Σε ευχαριστω!

το προιον συνηθως ολοι το ξερουν ως ayto-clay, γιατι απλα το brand ειναι με ψιλα γραμματα..αν αναφερεις τη brand bilt hamber το πιθανοτερο θα σε κοιτανε με γουρλωμενα ματια...Ψωνιζω συνηθως απο την www.elitecarcare.co.uk γιατι καθε 2η παραγγελια δινουν discount ,ειχουν αρκετα καλες τιμες,  τα αποστελλουν μεσα σε 5-6 εργασιμες το πολυ και εχουν αρκετα μεγαλη ποικιλια για το μεσο χρηστη.ο συγκεκριμενος πηλος χωρις μεταφορικα εχει 10 λιρες(και οι 3 σκληροτητες).

αν υπαρχουν ατομα απο το forum που θελουν απο κατι μεμονωμενο (πχ ενα πληο, η ενα sealant, μια αλοιφηκτπ) αν θελετε μπορουμε να κανουνε ενα group buy ολοι μαζι να γλυτωσουμε τα μεμονωμενα μεταφορικα. Γενικα ειμαι της πολιτικης να αφηνω τα λεφτα μου στην Ελλαδα αλλα καποιες φορες δυστυχως οι διαφορες ειναι μεγαλες οποτε ψωνιζω απο εξω.

dcollector

Rookie
Apr 1, 2014
10
0
0
Ευχαριστώ πολύ και για την απάντηση κ για την ενημέρωση (και τους 2).
Δυστυχώς όντως οι τιμές είναι ιδιαίτερα ακριβές σε σχέση με το εξωτερικό σε αυτά τα προϊόντα. Η ιδέα της ομαδικής δεν θα ήταν άσχημη καθώς τα μεταφορικά παίζουν σημαντικό ρόλλο αν θες να πάρεις 1-2 αντικείμενα. Στο swell θα τηλεφωνήσω αύριο αλλά απ'ότι είχα κοιτάξει προ 10ημέρου στο site είχε μόνο ένα πηλό της zaino και αυτόν out of stock, όπως κ στο auto-star ενας πηλος της chemical guys επισης φαίνεται να έχει τελειώσει... Γενικά διαπιστώνω ότι οι πηλοί είναι κάπως δυσεύρετοι για καποιον λόγο.. Μόνο της autoglym έχω πετύχει, αλλά κάπως τσουχτερό (22 ε τα 100gr, ενώ οι περισσότεροι δίδονται σε χαμηλότερη τιμη και 200 gr).

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
2
0
46
Αθηνα
ουτε ο Μιχαλης αλλα ουτε και ο Πλατωνας εχουν αυτη τι στιγμη κατι. Και οπως το λες ο πηλος που ειναι κατι το αναγκαιο για το σωστο detailing ειναι δυσευρετος κ πανακριβος στην Ελλαδα.!

αν σε ενδιαφερει να ψωνισεις επειδη θελω να παρω 2 πηλους στειλε pm!

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
2
0
46
Αθηνα
mpoukou22 said:
για ριξε και μια ματια εδώ:
http://dazzle-car.gr/manufacturers.php?manid=7

ωραιος!

φαινεται να εχει καλες τιμες τοσο σε προιοντα αλλα και μεταφορικα 2.50ευρω τα 2 κιλα πανελλαδικα!!

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
επιδη ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα, να κανω μια ερωτηση?ο πηλος δεν ''φθηρει'' το βερνικι εαν περαστει πολλες φορες?επειδη αναφερατε οτι πριν το πλυσιμο καλο θα ηταν να περαστει με πηλο!!

mpoukou22

New member
May 12, 2010
94
0
0
nos7 said:
επιδη ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα, να κανω μια ερωτηση?ο πηλος δεν ''φθηρει'' το βερνικι εαν περαστει πολλες φορες?επειδη αναφερατε οτι πριν το πλυσιμο καλο θα ηταν να περαστει με πηλο!!

όχι σε καμια περιπτωση

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
επειδη θα ηθελα να κανω μονος μ ενα γυαλισμα-κερωμα στο αμαξι και βλεπω οτι υπαρχουν γνωστες του θεματος,θα μπορουσε καποιος να μας πει εναν ''οδηγο'' ??

οπως π.χ τι υλικα θα χρειαστουμε,τι αλοιφες και φυσικα προτηνετε με το χερι ή με αλοιφαδορο?

mpoukou22

New member
May 12, 2010
94
0
0
σιγουρα το καλυτερο γυαλισμα θα γινει με αλοιφαδορο.σε καμμια περιπτωση δεν προκειτε με το χερι να φτασεις σε αποτέλεσμα σαν και αυτό με τον αλοιφαδορο.
όμως και με το χερι θα φτασεις σε καποιο πολύ καλο αποτέλεσμα.
σιγουρα δεν θα μπορεις να διορθωσεις τις ατελειες αλλα θα μπορεις να καλυψεις.

στην αρχη πολύ καλο πλυσιμο.αν χρησιμοποιησεις το bilt hamber για πηλο δεν χρειαζαται να καθαρισεις το αυτοκινητο αλλα αφου εχεις ένα ψεκαστηρι με νερο,ψεκαζεις-περνας με πηλο και μετα σκουπίζεις.
αν δεν χρησιμοποιησεις πηλο που να χρειαζεται να ψεκάζεις με νερο τοτε θα χρειαστεί μετα το πλυσιμο να σκουπίσεις και μετα να χρησιμοποιησεις το πηλο με σαπουνονερο και μετα να ξαναπλυνεις το αυτοκινητο...δλδ περισσοτερη ταλαιπωρια.
αν χρησιμοποιησεις bilt hamber μπορεις να παρεις τον medium.
αφου τελιωσεις με τον πηλο  θες μια αλοιφή γυαλισματος.εδω εχεις παρα πολλες επιλογες.πιστευω η πιο καλη επιλογή αν θες να ασχοληθείς με το χερι  η autoglym Super resin Polish είναι η καλυτερη επιλογή και α σου καλυψη τις περισσοτερες ατελειες.
τελος χρειαζεσαι και ένα κερι ώστε να σφραγισεις,να προστατεψεις και να κρατησεις οσο περισσοτερο χρονο την γυαλαδα που σου εχεις προσφερει το γυαλισμα καθως και να προσθεσεις ένα τονο γυαλαδα ακομα.εδω υπαρχουν  απειρες επιλογες και ο καθενας μπορει να σου προτεινει διαφορες επιλογες.εγω θα σου πω ένα από αυτά που εχω εγω και το θεωρω πολύ καλο value for money.εινσι το Zaino Z5 που είναι υγρο κερι και απλωνεται και καθαριζει πιο ευκολα με εξαιρετικα αποτελέσματα.
θα χρειαστείς 3 πανακια μικροινων και 2 pad για το κερι και την αλοιφή γυλισματος

mpoukou22

New member
May 12, 2010
94
0
0
να'σε καλα.οταν θα πας ρωτα τον οποια απορεια εχεις.θα σε βοηθησει και θα σου εξηγησει με περισσοτερες λεπτομερειες

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
αλλη 1 ερωτηση!
επειδη το ''πειραμα'' θα γινει στο αμαξι τις γυναικας που ειναι ενα μαυρο(δυσκολο) SMART και ειναι ολο πλαστικο εκτος απο τον ουρανο,αληθευει οτι ο αλοιφαδορος θα κανει ζημια στο πλαστικο επειδη σηκωνει θερμοκρασιες και θελει ολο το αμαξι με χερι??

mpoukou22

New member
May 12, 2010
94
0
0
απλα θελει προσοχη.γενικα τα παλστικα τα προσεχουμε.
εχεις αλοιφαδορο?

mpoukou22

New member
May 12, 2010
94
0
0
αν ο αλοιφαδορος που θα παρεις είναι DΑ,φανταζομαι πως τέτοιος θα είναι μιας και για εμας που ειμαστε ερασιτεχνες είναι υπερ αρκετος και μας καλυπτει,δεν χρειαζεται να κανεις δοκιμες.μπορεις κατευθείαν στο δικο σου μιας και ο συγκεκριμένος τυπος αλοιφαδορου είναι αδυνατον να κανει ζημια στο βερνικι του αυτοκινητου.
ασε που είναι παρα πολύ ευκολη η χρηση του

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread