Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

leftko

Member
Dec 23, 2012
193
0
16
35
Περαστικά σου ρε φίλε. Κρίμα είναι αλλά δεν πειράζει.συμβαινουν αυτά.

tabas

Pro Member
Feb 15, 2013
375
1
0
45
tabas said:
Σήμερα το πρωί βρήκα τρία βαθουλώματα πάνω στο νεύρο που έχει το πίσω φτερό του συνοδηγού πάνω από την ρόδα. Φαίνεται σαν κάποιος να το έχει χτυπήσει επίτηδες με κάτι σαν σφυρί(δεν είναι από γδάρσιμο-ξύσιμο). Ούτε το κουράγιο να βγάλω φωτό δεν είχα. Εύχομαι αν κάποιος το έκανε επίτηδες να του κοπούν τα χέρια :mad:
Μακάρι να μην τον μάθω ποτέ γιατί θα γίνω κακός.....

Τί να πω, αύριο πάω για εκτίμηση και ελάφρωμα τσέπης...... :(

Χρωστούσα φωτό:

Την άλλη Δευτέρα μπαίνει για φτιάξιμο. Ευτυχώς εχει γίνει δήλωση από γνωστό μου και θα καλυφθεί. Ο φανοποιός μου είναι κολλητός μου. Ο εκτιμητής της άλλης ασφάλειας κολλητός μου! Οπότε.....όλα κανονίστηκαν! Έχει και τα καλά της η επαρχία μιας και λίγο πολύ όλοι γνωστοί είμαστε! Επί ευκαιρίας θα βαφτεί και ο εμπρός προφυλακτήρας μιας και έχει σπάσει το χρώμα σε ένα σημείο λόγω πίεσης σε άλλο αυτοκίνητο στο ξεπαρκάρισμα και δεν θέλω να υπάρχει το παραμικρό.

aggelos7

Member
Feb 17, 2014
104
0
0
46
Πειραιάς
Ετσι για να μην χάνουμε και την επαφή μας με το νήμα....  :'( :'(
Σημερα το πρωί παρκάροντας στην δουλεια, συνειδητοποίησα οτι μου εχουν κάνει γρατζουνια μαλλον απο κλειδι γιατι ειναι ασυμμετρη. Ξεκιναει κατω απο το πισω παραθυρο του οδηγου, διακόπτεται και ξεκιναει παλι στην πορτα του οδηγου σε άλλο υψος .Υπαρχει και μια πιτσηλια μπλε διαμετρηματος περιπου 1 cm που με βαζει σε σκεψεις οτι καποιος επεσε πάνω μου. Ισως να βαλω μερικες φωτο για να με βοηθήσετε να καταλαβω τι έχει συμβει. Αντε να δουμε τωρα τι κουστουμι θα μας βγει. :mad: :mad: :mad: :mad:

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
tabas said:
Την άλλη Δευτέρα μπαίνει για φτιάξιμο. Ευτυχώς εχει γίνει δήλωση από γνωστό μου και θα καλυφθεί. Ο φανοποιός μου είναι κολλητός μου. Ο εκτιμητής της άλλης ασφάλειας κολλητός μου! Οπότε.....όλα κανονίστηκαν! Έχει και τα καλά της η επαρχία μιας και λίγο πολύ όλοι γνωστοί είμαστε! Επί ευκαιρίας θα βαφτεί και ο εμπρός προφυλακτήρας μιας και έχει σπάσει το χρώμα σε ένα σημείο λόγω πίεσης σε άλλο αυτοκίνητο στο ξεπαρκάρισμα και δεν θέλω να υπάρχει το παραμικρό.
καλο ειναι αυτα να μην τα γραφεις δημοσια

aggelos7

Member
Feb 17, 2014
104
0
0
46
Πειραιάς
Ευχαριστω ολους σας. Τι να πω ρε παιδια. Εχω απογοητευτει. Πηγα ρωτησα τον φανοποιο του καρανικολα και για βαψιμο για τις 2 πορτες ζήτησε 270 €. Συγνωμη αλλα δεν τα δινω, γιατι αυριο θα περασει ενα τσογλανι και θα το ξανακανει. Δεν μπενω σε αυτο το τρυπακι. Τελικα με πηγε ενας γνωστος σε ενα καλο μαστορα στα Καμίνια. Πηγα παρηγγειλα 1/8 του χρωματος απο τον Βουλαλα που ειναι στην γειτονια μου και μου πε το μαστορι πως θα μου το "σβησει" σε ενα ποσοστό 70% για να μην το βλεπω και ξενερωνω γιατι ειναι πολυ ασχημο τωρα. Φιλικη τιμή 35 € μαζι με το χρωμα 2 επισκεψεις. 1 για να γεμισει το χρωμα και 2η για να το περασει με αλοιφη.

Panic 26

Pro Member
Feb 2, 2014
412
0
0
35
Άγγελε, περαστικά σου! Δε μπορώ να σε βλέπω να ποστάρεις σε αυτό το thread, γιατί πονάει να βλέπεις τα Sport (και όλα τα Fiesta προφανώς) να παθαίνουν τέτοια πράγματα. Τι να πω, έυχομαι να ήταν η τελευταία σου "περιπέτεια".

walkman7

New member
Jul 22, 2011
84
0
0
Ήρθε κ εμένα η σειρά μου....πρίν από μισή ώρα περίπου, 50 μέτρα πρίν απο το σπίτι μου είχα μια συνάντηση με ένα αγριογούρουνο.Ευτυχώς δν είχα μεγάλη ταχύτητα και πρόλαβα να πατήσω φρένο χώρις δυστυχώς να καταφέρω να το αποφύγω.Μόλις που πρόλαβα να το δώ πρίν αντιδράσω,αφού πετάχτηκε την τελευταία στιγμή απο παρακείμενο χωράφι.Μετά το χτύπημα έκανε τρείς τούμπες και συνέχισε ακάθεκτο την πορεία του με εμένα να προσπαθώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου :mad: :mad:.Με μια πρώτη ματιά ο προφυλακτήρας έχει σπάσει σε ένα σημείο,έχει πέσει ελαφρώς προς τα κάτω και η πινακίδα κυκλοφορίας στράβωσε λιγάκι και κρεμόταν απο την μια πλευρά,εσωτερικά δν μπόρεσα να δώ κάποια ζημιά.Περισσότερα αύριο απο τον φανοποιώ,θα ανεβάσω και φωτογραφία...Να θυμηθώ στις επόμενες εκλογές να ψηφίσω Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών :D :D.... 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Ωχ... Περαστικά και μακάρι να είναι μικρή η ζημιά... Μου θυμίζει (περίπου) τη δικιά μου "συνάντηση" με περιστέρι το οποίο μου κρέμασε τη μπροστά πινακίδα (ευτυχώς έχει δύο βίδες που την κρατάνε αλλιώς θα την έψαχνα)...

walkman7

New member
Jul 22, 2011
84
0
0

Δν είμαι σίγουρος οτι επισκευάζεται,είναι πιστεύω το χειρότερο σημείο στο οποίο μπορούσε να σπάσει...έχει αλλάξει κανείς προφυλακτήρα να μ πεί πόσο του κόσστισε η αγορά κ η τοποθέτηση με το βάψιμο??

aggelos7

Member
Feb 17, 2014
104
0
0
46
Πειραιάς
walkman7 said:

Δν είμαι σίγουρος οτι επισκευάζεται,είναι πιστεύω το χειρότερο σημείο στο οποίο μπορούσε να σπάσει...έχει αλλάξει κανείς προφυλακτήρα να μ πεί πόσο του κόσστισε η αγορά κ η τοποθέτηση με το βάψιμο??

Περαστικά φίλε.Στο δικο μου mk7.5 χρωμα race red, σε επισημη αντιπροσωπεια εβγαλαν κοστουμι 474 € για καινουριο προφυλακτηρα,γρίλια,εργατικά και βαψιμο. λιγο φουσκωμενο κατα την γνωμη μου αλλα δεν με ενοιαξε. τα βρηκαν αυτοι με την ασφαλιστικη (εφταιγε ο αλλος)

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread