Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Panic 26

Pro Member
Feb 2, 2014
412
0
0
35
Σωστος ο cRis. Αυριο λεω να περασω μια βολτα απο Ford και μετα απο εναν γνωστο ενος φιλου μου να μου πει τι μπορουμε να κανουμε.

pt1986

Pro Member
Jul 5, 2013
460
11
18
40
Παιδια πηγα να καθαρισω τον κινητηρα σε ενα πλυντηριο και ξεχασαν να βαλουν το σιδερακι που κραταει την μπαταρια και το καταλαβαινω την ωρα που παω σπιτι πηγαινω σε κατι λακουβες που εχει ο δρομος και ακουγοταν ενα χτουπ χτουπ ανοιγω το καπω και βλεπω λειπει το σιδερακι πηγαινω πισω και μου λενε πιο σιδερακι τους κανω σκηνη και τους το δειχνω πως λειπει και εννοιειται δεν το παραδεχτηκαν οτι το πηραν και ρωταω υπαρχει τετοιο ανταλλακτικο? παντως μαζι τους δεν ξανασχολυθηκα παλι καλα που ηταν σιδερακι και δεν ηταν τιποτα αλλο και οταν πηγαινετε το αμαξι σας καπου (πλυσιμο-συνεργειο) τα ματια σας 14

graf

Member
Mar 24, 2012
115
0
0
γιατι να βγαλουν το σιδερακι.μηπως ειχε λασκαρει και επεσε.εκτος και εαν το εκλεψαν.

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
μαλλον εβγαλαν την μπαταρια για το πλυσιμο και μετα έχασαν το λαμακι.

μπορεις να φτιαξεις αλλο τετοιο λαμακι σε ενα μηχανουργειο με χαμηλό κόστος.

pt1986

Pro Member
Jul 5, 2013
460
11
18
40
Οχι η μπαταρια ειναι καινουρια τον περασμενο οκτωβρη την αλλαξα και ειχε ενα λαμακι το οποιο εγω το εβγαλα και εγω το ξανατοποθετησα στη καινουρια μου μπαταρια.και τις προαλλες οταν ειχα παει για αλλαγη τους ιμαντες και παρελαβα το αμαξι μου το λαμακι υπηρχε πανω στη μπαταρια
και μετα που εκανα την μ@λ@κι@ αντι να το πλυνω μονος μου που το πηγα στο πλυντηριο το λαμακι εκανε φτερα. ρωτησα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι αυτο ειναι σετ με το κουτι της μπαταριας και για την τιμη θα με ενημερωσουνε συντομα και φυσικα θα ειναι υψηλη η τιμη οποτε θα προχωρησω σε αυτο που μου ειπε ο turbomaniac θα παω σε λαμαρινα και θα φτιαξω ενα παρομοιο λαμακι θα το βαψω με σπρει θα γινει κουκλι παλι αυτα

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Να μαι λοιπόν να ξαναγράφω σ'αυτό το θέμα, δε το ήθελα αλλά όταν έχεις αυτοκίνητο αυτά συμβαίνουν!!! Εμείς να είμαστε καλά και οι λαμαρίνες φτιάχνονται!!!
Το Σάββατο πηγαίνοντας στη γυναίκα, περιμένοντας στο φανάρι να στρίψω απο Αγ Λαύρας στην Ηρακλείου, το φανάρι ακόμα κόκκινο, ένας τύπος με ένα χρυσό saxo κόρναρε να ξεκινήσω, μόλις άναψε πράσινο ξεκινάω στρίβοντας την Ηρακλείου, βγαίνει ένας απο parking με όπισθεν κλείνοντας το δρόμο, φρενάρω νορμάλ και ξαφνικά ο χρυσός saxo απο πίσω μπουμ, αφού δεν είχε κρατήσει καμία απόσταση ασφαλείας εννοείται!!! Κατεβαίνουμε κάτω, το fiesta οπτικά έχει κάτι γρατζουνιές στον προφυλακτήρα ενώ το saxo σπασμένο προφυλακτήρα, στραβό καπό και χτυπημένα ψυγεία και βιντιλατέρ...κάνουμε δεξιά, αυτός που βγήκε απ το parking - αν και προκάλεσε ατύχημα - τον αφήσαμε και έφυγε αφού δεν είχε χτυπήσει με κανέναν, ενώ ο saxo είχε ανεβάσει θερμοκρασία η μηχανή και του είπα να φωνάξουμε την αστυνομία, με παρακάλεσε να πάμε λίγο πιο κάτω που είχε ένα συνεργείο ο θείος του για να μη σκάσει η μηχανή, το δέχτηκα και μόλις πήγα να μπω στο αμάξι να ξεκινήσω είχε ήδη φύγει σπινιαριστός & ξεκίνησε η καταδίωξη!!! Σιγά μην ξέφευγε με το saxo 1.4!!! Αφού ανέβαινε οδό που απαγορευόταν με χίλια (υπενθυμίζω οτι υποτίθεται είχε πρόβλημα στη μηχανή άρα δεν μπορούσε να τρέξει), τον πετυχαίνω σε στενάκια και πήγαινα απο πίσω του...σταματάμε λίγο πιο κάτω βγαίνει έξω και μου λέει οτι υπάρχει πρόβλημα, το αυτοκίνητο είναι ανασφάλιστο, δεν είναι δικό του, είναι της κοπέλας του και δεν ήξερε οτι ήταν ανασφάλιστο (μπούρδες) και να μην καλέσουμε την αστυνομία διότι θα τον μπαγλάρωναν αφού χρώσταγε στην εφορία!!! Μίλησα με ασφαλιστή, βγάλαμε φωτογραφίες και συμφωνήσαμε να έρθει ένας φίλος του που έχει ασφάλεια και το αμάξι του ήταν τρακαρισμένο και θα μου έκανε δήλωση όπως κι έτσι έγινε...ένας λόγος που δεν μπορέσαμε να έρθουμε στη συνάντηση της Τετάρτης 6/8, ήταν η αναπαράσταση με το φίλο του!!! Ο τύπος με το saxo ήταν πενηντάρης και απ οτι φάνηκε απ τα τσιγάρα που είχε πιει είδε τρία fiesta και μάλλον ήθελε να το παίξει superman ώστε να περάσει απο μέσα χα χα χα!!! Τέλος καλό όλα καλά, απο Σεπτέμβρη το fiesta μπαίνει φανοποιείο!!!
Καλό Καλοκαίρι και μεγάλη προσοχή στους δρόμους γιατί υπάρχουν πολλοί που έχουν ξεφύγει!!!

Εντάξει το σημαντικο ειναι οτι δεν επαθες τιποτα..οσο γ τν αλλο γνωμη μου παντα απ την στιγμη που την κοπανισε επρεπε ν καλεσεις τροχαια, αλλιως να σ λεγε απ την αρχη οτι ειναι ανασφαλιστος κ οχι αφου ειδε οτι δν μπορει ν την κοπανισει..

nikos drift

Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
περαστικα ρε μιχαλη... κολοσημειο... κάθε μερα περναω από κει...

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
scorpion said:
Περαστικά Μιχάλη.Οι λαμαρίνες θα φτιαχτούν και θα βγει καλύτερο από πριν.....

αυτο ειναι το μονο σιγουρο ;)

Αλεξανδρος said:
Εντάξει το σημαντικο ειναι οτι δεν επαθες τιποτα..οσο γ τν αλλο γνωμη μου παντα απ την στιγμη που την κοπανισε επρεπε ν καλεσεις τροχαια, αλλιως να σ λεγε απ την αρχη οτι ειναι ανασφαλιστος κ οχι αφου ειδε οτι δν μπορει ν την κοπανισει..

Μετα που σκεφτηκα ηρεμα το καλυτερο ηταν να παρω την τροχαια και να τον δωσω για εγκαταληψη και οχι να λειτουργησω τοσο νευρικα και παρορμητικα και να παρανομισω και εγω μαζι του....εαν μου πεταγοταν ενα παιδακι ή ενα μηχανακι την ωρα που πηγαιναμε αναποδα εχανα το δικιο μ και θα τραβιομουν εγω μετα!!

nos7 said:
Μετα που σκεφτηκα ηρεμα το καλυτερο ηταν να παρω την τροχαια και να τον δωσω για εγκαταληψη και οχι να λειτουργησω τοσο νευρικα και παρορμητικα και να παρανομισω και εγω μαζι του....εαν μου πεταγοταν ενα παιδακι ή ενα μηχανακι την ωρα που πηγαιναμε αναποδα εχανα το δικιο μ και θα τραβιομουν εγω μετα!!
Ακριβως..κ μετα αντε να ξεμπερδεψεις..

Dark knight

Hero Member
Περαστικα σου Μιχαλη,εσυ να εισαι καλα και ολα τα αλλα φτιαχνονται.
Οσο για το μ@λ@κ@ που εμπλεξες επρεπε ειτε η αστυνομια να τον μπουζουριασει και να μην ξαναπιασει τιμονι στην ζωη του ειτε εφοσον σταματησε μετα την καταδιωξη και σε αναγκασε να παρανομησεις με κινδυνο της σωματικης σου ακεραιοτητας και την σωματικη ακεραιοτητα τριτων,να τον κανεις μαυρο στο ξυλο.Ξερω θα μου πεις οτι θα εχανες το δικιο σου αλλα εκεινες της στιγμες πιστευω οτι το μυαλο του ανθρωπου δεν μπορει να σκεφτει ξεκαθαρα.Τελος παντων τελος καλο ολα καλα.Η fiestara σου θα γινει και παλι τουμπανο φιλε μου!!

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Μιχαλη περαστικα φιλε ευχομαι να εχεις γρηγορα ξεμπερδεματα

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Νικολα ξερεις ποσες φορες μου περασε απο το μυαλο να τον σπασω στο ξυλο;ειδικα την ωρα που μου ειπε οτι δεν εχω ασφαλεια;πηγα και του φωναξα μπηκε παλι στο αμαξι αλλα σκεφτηκα : και μετα; τι; επικουρικο;αρα αποζημιωση μετα απο 3 χρονια και οχι ολα!!! Οποτε καλυτερα ετσι...

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Αυτα ειναι τα μεγαλα λαθοι τις τροχαιας !!!! Φιλε δυο χρονια επρεπε να εχει σε οσους πιανουν χωρις ασφαλεια και μεσα 2 χρονια σε οποιον προκαλει ατυχημα...και οχι να σε αναγκαζουν να κανεις ασφαλεια ακομα και αμα δεν το κυκλοφορεις το αμαξι!! Να κοιτανε το σωστο και οχι την τσεπη του κρατους!!!
Και να σας πω και το πιο ειρινικο; περασε περιπολικο απο την ηρακλειου 10 λεπτα απο το ατυχημα,ειδε 3 ανθρωπους να φωναζουν και να μαλωνουν,3 αμαξια με αλαρμ και εμενα να φωναζω αστυνομια και δεν σταματισαν,και πηγεναν βολτουλα σιγα σιγα...
δεν τους βαζω ολους τους αστυνομικους στο ιδιο καζανι αλλα οι συγκεκριμενοι ηταν απαραδεχτοι!!

Crazy

Hero Member
Vip Team
Jul 8, 2010
1,568
8
38
41
Οπου υπαρχει στροφη....
Περαστικα Μιχαλη,αφου δν εγινε κατι πιο σοβαρο κ βρεθηκε ακρη παλι καλα. τωρα ολα τα αλλα ειναι για να γινεται κουβεντα.

Εγω προσωπικα ουτε να το σκεφτει δν θα τον αφηνα για να μπει να φυγει tease

Crazy

Hero Member
Vip Team
Jul 8, 2010
1,568
8
38
41
Οπου υπαρχει στροφη....
Ετσι ακριβως αν δεν παθουμε δεν θα μαθουμε,δν πειραζει αφου οπως ειπαμε ολα καλα. Να ναι το τελευταιο σου ;)

Eμενα με ειχε τρακαρει ενας ταριφας κ σταματαμαμε δεξια να μου δωσει τα στοιχεια κ λεω παω να παρω στυλο μν φυγεις (γτ τον εκοψα) οχι λεει,με το που γυρναω πλατη οπισθεν κ δρομο ο μαστορας,ειχα καλεσει τροχαια ειχα καλεσει ασφαλιστικη,ειχα παρει τη πινακιδα του κι ολα καλα ;)

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread