Καλησπέρα,
Την ερχόμενη εβδομάδα βάζω τις πλαινές ποδιές στο 5θυρο titanium που έχω. Μάσκα εμπρός είχα βάλει εξαρχής, όπως και αεροτομή του ST. Το μόνο που λείπει είναι το πίσω μέρος, όπου επειδή έτυχε να μου τον χτυπήσουν και θα χρειαστεί αλλαγή, λέω να βάλω απευθείας κάτι πιο σπορ και άρα του ST. Δεδομένου ότι οι ζάντες μου είναι 16άρες (αυτές που είχε το φετινό fiesta) και δεν είναι χαμηλωμένο, πιστεύετε ότι θα είναι too much (ειδικά ο προφυλακτήρας πίσω) και θα είναι κάπως ασύνδετο το look? Δεν μπορώ να το φανταστώ. Αν κάποιος έχει την εμπειρία ας πει.
Επίσης, μου είπαν ότι ο προφυλακτήρας σαν προφυλακτήρας είναι ίδιος.. αυτό που αλλάζει είναι το πλαστικό (το μαύρο πλέγμα στο ST) και τα δύο κομμάτια (αριστερά και δεξιά) που είναι στο χρώμα του αμαξώματος. Ισχύει?
Τέλος, ρώτησα για την απόληξη της εξάτμισης και μου είπαν ότι αυτό είναι καθαρά θέμα επιλογής του χρήστη αλλά το όλο σετ δεν έχει κάτι τέτοιο. Επειδή δεν το έχω καταλάβει ακριβώς, υπάρχουν δύο τύποι? Υπάρχει τρύπα για να βγαίνει έξω η εξάτμιση (π.χ. σε διάφορες φωτογραφίες βλέπω διπλή εξάτμιση).
Ευχαριστώ.