Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

The Ace

Original poster
Hero Member
Vip Team
MK7.5
Nov 20, 2015
1,426
268
83
53
Αθήνα
Μοντέλο
MK7.5
Τοποθετήθηκαν όλα, με βαφή και τοποθέτηση στη Βελμάρ. Άριστο οπτικό αποτέλεσμα, ελπίζω να αντέξουν κιόλας ;)

Μπροστά
e9j2ia.jpg

63y4d4.jpg

Πίσω
30ud4k0.jpg

2mzhy1h.jpg

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
Πολυ ωραιο αλλα προσοχη το χειλακι του μπροστα προφυλακτηρα μην το θρηνησεις σε καμια κατηφορα!! Αεροτομη εβαλες?

The Ace

Original poster
Hero Member
Vip Team
MK7.5
Nov 20, 2015
1,426
268
83
53
Αθήνα
Μοντέλο
MK7.5
Η μεγάλη αεροτομή θα μπει -αν μπει- τελευταία, σειρά έχουν τώρα τα πλαϊνά μαρσπιέ ;)

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
47
ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα παιδιά. Νέο μέλος είναι και συστήθηκαν.στο αντίστοιχο νήμα. Σε μερικές μέρες παραλαμβανω ένα Fiesta 1.5 TDCI Titanium πενταθυρο. Θέλω να του δώσω ένα σπορ υφος και γιαυτό τους είπα να μου βάλουν τη σπορ μάσκα, την σπορ αεροτομή αλλά θα ηθελα και τα πλαϊνά σποιλερ για να δέσει. Ξέρετε κάποια λύση εκτός αντιπροσωπείας με καλό αποτέλεσμα?

Συγνώμη, μόλις παρατήρησα ότι πρέπει να ιεσω το ερώτημα στο facelift οπότε και το μεταφέρω εκεί.

nospa

New member
May 1, 2015
69
0
0
33
Γεια σας παιδια, αποψεις για αυτο το look http://www.pumaspeed.co.uk/product-Ford-Fiesta-RS-2015-Look-A-Like-Front-Bumper-Mk75_16819.jsp ??? Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το κανω ετσι!!

The Ace

Original poster
Hero Member
Vip Team
MK7.5
Nov 20, 2015
1,426
268
83
53
Αθήνα
Μοντέλο
MK7.5
Fiestaris said:
Καλησπέρα παιδιά. Νέο μέλος είναι και συστήθηκαν.στο αντίστοιχο νήμα. Σε μερικές μέρες παραλαμβανω ένα Fiesta 1.5 TDCI Titanium πενταθυρο. Θέλω να του δώσω ένα σπορ υφος και γιαυτό τους είπα να μου βάλουν τη σπορ μάσκα, την σπορ αεροτομή αλλά θα ηθελα και τα πλαϊνά σποιλερ για να δέσει. Ξέρετε κάποια λύση εκτός αντιπροσωπείας με καλό αποτέλεσμα?

Λύσεις και προτάσεις πολλές, αλλά αν βάλεις κάτι που να μην ταιριάζει οπτικά με τα μαμά μπροστά και πίσω που έχεις ήδη βάλει (ως προς το ύψος, τη μορφή, τις γραμμώσεις κλπ), μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μην σου αρέσει. Επίσης σου μεταφέρω κάτι που μου είπαν όλοι, ότι τα πλαϊνά μαρσπιέ είναι αυτά που θέλουν περισσότερη προσοχή, καθώς είναι τα πιο επίφοβα σε χτυπήματα (από ράμπες, σαμαράκια, λακούβες κλπ).

nospa said:
Γεια σας παιδια, αποψεις για αυτο το look http://www.pumaspeed.co.uk/product-Ford-Fiesta-RS-2015-Look-A-Like-Front-Bumper-Mk75_16819.jsp ??? Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το κανω ετσι!!

Πολύ ωραίο, αλλά (α) θέλει προετοιμασία και βαφή (+ στο κόστος), και (β) μην το βάλεις μόνο του, καλύτερα να το κάνεις μια και έξω όλο το bodykit, θα σου έρθει πιο φθηνά...

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
47
ΑΘΗΝΑ
Ευχαριστώ για την απάντηση. Βασικά είχα το προηγούμενο μοντέλο σε αρκετά sport εμφάνιση (μόνος μου ό,τι είχα κάνει) και είπα να αλλάξω χωρίς να μπορώ να περιμένω να δω πότε θα βγει νέο fiesta. Η αλήθεια είναι ότι δεν με τρελάινει το απλό titanium αλλά όταν άρχισα να βλέπω φωτογραφίες από ST πεντάθυρο (κάτι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα), εντάξει άρχισε να μου αρέσει.
Καταλαβαίνω ότι τα spoiler μόνο πρόβλημα μπορεί να επιφέρουν με οδήγηση εντός πόλης, πεζοδρόμια κτλ αλλά απλώς μεταμορφώνουν το αυτοκίνητο.
Να ρωτήσω κάτι ακόμα.. σκέφτομαι να αλλάξω και τις ζάντες, δηλαδή να κρατήσω τα λάστιχα που είναι καινούργια ως 16" αλλά να βάλω κάτι πιο σπορ. Υπάρχει τρόπος να χαμηλώσει λίγο το αυτοκίνητο ώστε να κλείσει τα μικρά κενά μεταξύ σασί και τροχού? Διότι αν πω ότι πάω σε 17"... θέλω αμέσως αμέσως και λάστιχα (που ήδη υπάρχουν) οπότε πάει πολυ το μαλλί...
Ευχαριστώ και πάλι

The Ace

Original poster
Hero Member
Vip Team
MK7.5
Nov 20, 2015
1,426
268
83
53
Αθήνα
Μοντέλο
MK7.5
Για χαμήλωμα υπάρχει η stock λύση των ελατηρίων του Sport (ως μεταχειρισμένα ή ως kit), κατεβαίνει 1εκ. νομίζω...θα μας πουν και άλλα παιδιά που το κατέχουν καλύτερα....

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
47
ΑΘΗΝΑ
Ευχαριστώ και πάλι. Χωρίς τις πλαινές ποδιές, αν όλα τα άλλα είναι τύπου σπορ, πως φάινεται? Χάλια?

και ας κάνω και την "τελευταία?" ερώτηση που με καίει.  :D
Έχω πάρει ένα titanium και προσπαθώ να το κάνω πιο σπορ και όλο αυτό επειδή χρειάζομαι πεντάθυρο. Όλα καλά διορθώνονται (με το αντίστοιχο κόστος φυσικά) αλλά αυτό που μου φαίνεται δύσκολο είναι το χρώμιο που έχει πάνω στις πόρτες. Δε μου κολλάει με σπορ εμφάνιση παρά μου δίνει την αίσθηση άλλου στυλ και δε μπορώ να φανταστώ πλέγμα μάσκα, ωραίες σπορ ζάντες και το ασημί αυτό από πάνω... Ρώτησα αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι αυτά δε βγαίνουν απλώς αλλά πρέπει να αλλαχτεί όλο το τζάμι και πάει πολύ σε κόστος (800+). Καμμιά ιδέα? Βάφεται άραγε?

The Ace

Original poster
Hero Member
Vip Team
MK7.5
Nov 20, 2015
1,426
268
83
53
Αθήνα
Μοντέλο
MK7.5
Επειδή και εγώ το ίδιο έχω "πάθει" (ήθελα Sport + τα 125 άτια, αλλά οπωσδήποτε σε 5θυρο), προχώρησα στις ίδιες αναβαθμίσεις. Δεν φαίνονται άσχημα, αλλά επειδή το δικό μου χρώμα (candy blue) δεν είναι και τόσο "αγωνιάρικο", δεν δίνει την ίδια αίσθηση με τα Sport.

Αν εννοείς το χρωμιομένο πλαίσιο των παραθύρων, πρέπει να είσαι ο πρώτος που ρωτάει αν γίνεται να το βάψει μαύρο, καθώς όλοι ενδιαφέρονται για το αντίθετο (δηλαδή το μαύρο να το κάνουν χρώμιο) :D Όντως δεν είναι κάτι εύκολο, ούτε να μπει ούτε να βγει, πάει ολόκληρο το πλαίσιο, αλλά δεν ξέρω αν φτάνει μέχρι εκεί (800+ ευρώ που σου είπαν). Π.χ. στη C5 που ήθελα να κάνω το ίδιο, να βάλω δηλαδή τα χρωμιομένα πλαίσια από την Exclusive, βγαίνει περίπου κανά 100αρικο το κάθε πλαίσιο.

Για να το βάψεις, υποθέτω ότι γίνεται, αλλά μάλλον θέλει δουλειά, δεν αρκεί δηλαδή να πάρεις spray, να μασκάρεις και να το περάσεις 2-3 χέρια, λόγω του ότι είναι χρώμιο....

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
47
ΑΘΗΝΑ
Πράγματι και στην αντιπροσωπεία αυτό μου είπαν, ότι πολλοί ήθελαν το χρωμιομένο επειδή π.χ. είχαν την Trend και ότι είμαι ο μόνος  :D Έλα όμως που δε μου κολλάει το χρωμιομένο με sport εμφάνιση.
Πάλι καλά που κατέληξα σε άσπρο και φαίνεται λιγότερο, αρχικά ήθελα κόκκινο για να το κάνω τύπου Red edition πεντάθυρο... και στο κόκκινο κάνει μπαμ το χρώμιο.
Πάντως αν ποτέ το πουλήσει κανείς, ενδεχομένως με τόσες αλλαγές να μη μπορεί κιόλας αφού έκδοση titanium θα λέει ο τίτλος και μόνο αυτό δε θα είναι.. άντε να σε πιστέψουν!  :D :D

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
47
ΑΘΗΝΑ
Το παρέλαβα χθες με την αεροτομή και τη μασκα σπορ και πραγματικά άλλαξε πολύ αισθητικά. Νομίζω ότι αξίζει η αλλαγή. Όταν βρεθώ σε υπολογιστή, θα βάλω φωτογραφία.

nospa

New member
May 1, 2015
69
0
0
33
Γεια σας παιδια, θα ταιριαζε πιστευετε σε titanium 3θυρο η παρακατω μασκα http://www.sico-developments.co.uk/collections/2012-onwards-mk7-5-fiesta-zetec-s/products/fiesta-mk7-5-zetec-s-top-and-bottom-front-grilles ?? εχω παραγγειλει ηδη και το πισω του ST!!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Γιατί να μην ταιριάζει; Μια χαρά θα είναι, απλά μετά θα φαντάζουν λίγο άσχετα τα νίκελ στις πόρτες σου.

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
47
ΑΘΗΝΑ
Εγώ το έχω ήδη κάνει. Μάσκα του ST (ή καλύτερα του Red.. διότι δεν υπάρχει το σήμα ST) σε Titanium. Ταιριάζει σίγουρα και επίσης έχω βάλει και την αεροτομή του Red (ή ST. Ίδια είναι). Βέβαια είναι άσπρο το fiesta και τα αλουμινίου στις πόρτες δεν κάνουν μπαμ, σε κόκκινο θα έκαναν όμως και δυστυχώς δε βγαίνουν απλώς.. πάνε μαζί με όλο το παράθυρο για να βγουν και πάει ακριβά το μαλλί.

nospa

New member
May 1, 2015
69
0
0
33
Eγινε η παρραγελεια!!! ενταξει τα νικελ θα κανουμε τα στραβα ματια  tease tease!!! Οι πλαινες ποδιες, η τιμη που δινει η φορντ ειναι με την εργασια τους και το βαψιμο? Μπορω να τις βρω online σε χαμηλοτερες τιμες?

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
47
ΑΘΗΝΑ
Επειδή το θέλω και γω και το είχα ψαξει, οι τιμές στο site είναι απλώς του ανταλλακτικό χωρίς τοποθέτηση/ βάψιμο. Σίγουρα υπάρχουν και ιμιτατιον αλλά το πως θα κάτσουν, το εμπιστεύεται κανείς?

The Ace

Original poster
Hero Member
Vip Team
MK7.5
Nov 20, 2015
1,426
268
83
53
Αθήνα
Μοντέλο
MK7.5
Η τιμή αντιπροσωπείας για βαφή και τοποθέτηση είναι περίπου στα 130-140€ ανά τεμάχιο, ενώ σε εξωτερικό "σοβαρό" φανοποιείο είναι περίπου στα 100-110€. Τουλάχιστον αυτές είναι οι τιμές που είχα πάρει εγώ για το Fiesta σε μια έρευνα αγοράς που έκανα όταν έβαλα τα δικά μου.

diam84

New member
Dec 7, 2013
69
0
6
Έχει αλλάξει κάνεις τη γριλια από titanium την νικελ. Με γριλια από σπορτ (st)

Να και το δικό μου με spοiler σπορτ
20160529_191107_zpsnjzkzppo.jpg

Και μια πισινη
Screenshot_2016-06-05-15-17-47_zpsxetga8i5.jpg

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread