Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

aleks

Member
Apr 20, 2013
197
3
18
2020
εγω το ανεβασα σε αμορτισερομετρο μετρηθηκε και δεν υπαρχει θεμα με τα αμορτισερ. η αποληκση μου ακουμπαει στο diffuser  αλλα και παλι ο θορυβος ειναι μεταλλικος μεσα στη καμπινα και οχι πλαστικος. ουτε εγω βρηκα κατι προς το παρον...
 

Mitsos88

Rookie
Dec 31, 2014
23
0
1
Παιδιά και σε μένα ο ίδιος μεταλλικός θόρυβος ακούγεται στην 1η- 2α ταχύτητα στις χαμηλές στροφές από την πρώτη κιόλας ημέρα αγοράς. Και εγώ είχα μπει λίγο στην πρίζα αλλά αφού το έχουμε αρκετοί σίγουρα  θα είναι χαρακτηριστικό του μοντέλου μας και όχι κάποια βλάβη. :)
 
Oct 10, 2015
122
4
19
Και σε μενα πλεον Υπαρχει αυτος ο Ελαφρυ μεταλικος θορυβος, ειδικα σε στροφη με πρωτη δευτερα ταχυτητα, καποιες φορες ακουγεται και αν πεσει σε λακουβα! αλλα ο θορυβος αποκτηθηκε μετα απο σερβισ που του εκανα (ειχε προβλημα η τσιμουχα της δεξιας πλευρας της μηχανης και ετρεχε το παραφλου! λετε οι βλακες στο σερβις να μην εδεσαν κατι καλα και να τους το παω το αυτοκινητο σαν τους flinstones!
 

Georgia89

Member
Oct 25, 2015
231
6
18
ΧΑΝΙΑ
Παιδια καλησπερα(με τις μεγαλες ωρες εγω!) εμενα ακουγετε ενας θορυβος στις 1500στροφες και κυριως οταν ειναι κρυο το αμαξι. στην αρχη ελεγα τα μεταλα, διαστολη - συστολη αλλα  ο θορυβος που ακουω ειναι σαν το μπουκαλι που βαζαμε στις ροδες του ποδηλατου και εκανε θορυβο το ποδηλατο ( ε, ποιο περιγραφική δεν μπορουσα να γινω), και οχι δεν ειναι τα πλαστικα της καμπινας διοτι με κλειστο τζαμι δν το ακουω εν
νω με ανοιχτο το ακουω αμυδρα. αυριο θα μιλησω με ΒΕΛΜΑΡ.
οσο αφορα τον μεταλικο θορυβο, ειχα ρωτησει τον φλεβαρη του 15 που ειχα ενα μηνα το αμαξι μου ειπαν οτι ειναι τα μεταλα...
 

nsofi

Original poster
New member
Aug 14, 2014
66
0
6
Καλημέρα. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εχω τον Ιανουάριο του 15, στις 2.500 στροφές περίπου και το έλυσα ως εξής: Μέσω του forum με καθοδήγησαν και έσφιξα τις βίδες του μεταλλικού προστατευτικού που έχει κατά μήκος της εξάτμισης το οποίο και σε κάποιο σημείο σε μία κούρμπα στο μπροστινό του μέρος σχεδόν εφάπτοταν στην εξάτμιση. Η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ, αλλά εξαλείφθηκε τελείως όταν πρόσεξα ότι το μονωτικό υλικό που υπάρχει στο πίσω μέρος του χώρου της μηχανής για να μην περνάει ο ήχος στην καμπίνα των επιβατών είχε ξεπιαστεί σε 2 από τα γατζάκια που το συγκρατούν στο επάνω μέρος του. Οταν στερέωσα και αυτά, ο θόρυβος εξαλείφθηκε τελείως. 11 μήνες που έχουν περάσει δεν άκουσα ξανά αυτόν τον θόρυβο.
 

Georgia89

Member
Oct 25, 2015
231
6
18
ΧΑΝΙΑ
Η αληθεια ειναι οτι μολις πηρα στο servise μου ειπαν "Να φανταστω εχετε Fiesta" οποτε φανταζομαι οτι εχουν παει ΑΡΚΕΤΟΙ! με το ιδιο θεμα. εμενα με φοβιζει στο οτι δεν ειναι καθαρος μεταλικος ηχος αλλα ακουγεται σαν σκληρο πλαστικο. θα δουμε σε μια εβδομαδα.
 

Riordian

Hero Member
Dec 30, 2012
1,146
0
36
33
Θα μπορουσες αν μπορεις και εχεις χρονο να το ηχογραφησεις και να μας το στειλεις; Το κανει ακουνητο αν πατησεις γκαζι μεχρι τις 1500 στροφες οπου και εχεις το θεμα; Δεν ειναι κατι το ανησυχητικο, τα χαζομερεμετια της ford ειναι αυτα... 2 1,0αρια ειχαμε πριν παρουμε το st και δεν ειχαμε ακουσει κιχ περα απο χαζοτριξιματα του sony radiocd στο black edition.
 

VASSOS

Pro Member
Aug 2, 2012
560
0
16
49
marousi
Πρέπει να ειναι το τρελό ρουλεμάν που σφίγγει το δυναμό  aircondition!
 

Georgia89

Member
Oct 25, 2015
231
6
18
ΧΑΝΙΑ
Καλα λενε οτι αμα πας σε γιατρο ή συνεργειο κανεις δεν εχει τιποτα!!!! ο ηχος δεν ακουγοταν γιατι ηταν ζεστο το αμαξι (Σεπολια - Βαρυμπομπη 30') θα δειξει παλι το βραδυ που θα φυγω απο την δουλεια.
 

nsofi

Original poster
New member
Aug 14, 2014
66
0
6
Βρέθηκε το πρόβλημα με τον θόρυβο?
 

diam84

New member
Dec 7, 2013
69
0
0
Τα βιδακια από το προστατευτικο γύρω από την εξάτμιση είναι! Στο δικό μου τουλάχιστον.
 

KARBY

Pro Member
Feb 12, 2015
318
3
18
Εμενα ξαφνικα χθες απογευμα ,ζεστο το αυτοκινητο,αρχισε να βαραει ρυθμικα κατι σιδερενιο.
Οχι τοσο συνχρονισμενο με τον κινητηρα ,και ακουγεται εμπρος δεξια μεσα στο ταμπλο.
Το κανει ,σταμματαει για λιγο και παλι.
Το μυαλο μου το αρρωστο πηγε σε κολλημενο ωστηριο ,αλλα παλι το εχω προσεξει πολυ στο στρωσιμο και ειμαι τυπικος στα σερβις και με το παραπανο.
Ο ηχος του κινητηρα ειναι γενικα στρωτος.
Παντως ανησυχω.
 

fiesta77

Pro Member
May 9, 2014
331
9
18
Πειραιας
Βγάλε το ντουλαπάκι του συνοδηγού και έλεγξε τι κτυπάει εκεί μέσα, έχει ένα σωρό φίσες και εξαρτήματα. Το ωστήριο γιατί να χτυπάει; Χτυπάνε μόνο τα υδραυλικά και μόνο όταν είναι κρύα. Ο ecoboost δεν έχει υδραυλικά ωστήρια.
 

KARBY

Pro Member
Feb 12, 2015
318
3
18
Μαλλον η διαγνωση εγινε.
Ο μεταλλικος ηχος προερχεται απο την μοναδα του ABS  ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΜΠΡΟς ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.
Ειναι ακριβως πισω απο το Ντουλαπακι του ταμπλο αλλα στο χωρο του κινητηρα.
Εκει λοιπον ακουγεται μεταλλικος ηχος και μονο στο ριλαντι.
Αλλαζει καπως οταν καποιος πατησει το πεταλ του φρενου.
Υπαρχει ενα ενδεχομενο να ειναι η ηλεκτροστατικη βαλβιδα του abs.
Εκανα μια μικρη εξαερωση στο δοχειο διαστολης των υγρων φρενου που βρισκεται στο θολο εμπρος και επανω του ,το θολο του οδηγου.
Σαν αν σταμματησε ,αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος.
Παντως αυτος ο ηχος δεν ειναι για καλο με την μοναδα του abs.
Αν αρχισει και παλι ,δεν εχει παρακατω ,ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.
 

diam84

New member
Dec 7, 2013
69
0
0
Τσέκαρε και τα βιδακια που είναι από κάτω και κρατάνε το προστατευτικο γύρω από την εξάτμιση. Που είναι σαν αλουμινοφυλο. Εμένα αυτό ήταν. Σφιχτικαν και ο θόρυβος πάει
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread