Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,937
82
48
44
Ιωάννινα
τωρα με το όχι θα αποδειχθει καλύτερα οτι οι κυβερνήσεις των κρατων της ΕΕ είναι μαριονέτες και οτι αυτοι που βρισκονται πίσω απο αυτούς όχι μόνο δεν σέβοναται την δημοκρατία αλλα θέλουν να εξαθλιωθεί ο κόσμος μέχρι ταπείνωσης, χωρις κανενα προσσχημα.

η ΕΕ είναι μια δικτατορία οικονομικής ελιτ που βρήκε τους κατάλληλους ηλίθιους (βλεπε ελληνικές κυβερνησεις) σαν εξιλαστήριο θύμα για να εφαρμόσει τις επιδιώξεις οικονομικού ηγεμονισμού των ελίτ και της εξαθλίωσης των μαζων.΄

Όχι η Ναι, δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα, αυτοι θα κανουν την δουλειά τους ούτως ή άλλως, δυστυχώς για εμας

Απο την άλλη, δεν είχαμε άλλη επιλογή, έπρεπε να ψηφίσουμε όχι για την ιστορία μας και ας είναι τωρα περισσότερες οι πιθανότητες για επιταχυσνση των δυσμενών εξελίξεων (το ίδιο πράγμα θα γινότανε και με το ναι απλά ομαλότερα) . Ποιος ξέρει όμως, μπορεί ο Μεγάλος να έχει διαφορατική άποψη απο τις ελίτ.
 

flintmagic

Pro Member
Aug 20, 2010
406
0
16
44
Αθήνα
www.flintmagic.gr
Βοήθεια μας ...

Αλλάζουν τα πάντα αναφορικά με τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων που θα πληρώσουν φέτος οι φορολογούμενοι, σύμφωνα με σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών και αποκαλύπτει το capital.gr.

To υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη σχεδιάσει τα επόμενα βήματα και απλά εκκρεμεί η παρουσίασή τους στο κουαερτέτο προς τα μέσα Οκτωβρίου, προκειμένου να λάβει και την τελική έγκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες για να υπολογιστούν πλέον τα τέλη κυκλοφορίας θα μπουν κριτήρια.

Πιο συγκεκριμένα, εξετάζεται:

- η εισαγωγή κριτηρίου συνολικού αριθμού ΙΧ ανά νοικοκυριό. Τα νοικοκυριά με δυο ενήλικες που έχουν τρίτο ή και τέταρτο ΙΧ θα επιβαρυνθούν σε σχέση με όσα καταβάλλουν σήμερα. Αντίστοιχα το νοικοκυριό με έναν φορολογούμενο και περισσότερα από ένα ΙΧ επίσης θα επιβαρυνθούν.

- η εισαγωγή κριτηρίου αθροίσματος κυβικών των ΙΧ κάθε νοικοκυριού. "Όποιος έχει ένα οικογενειακό ΙΧ και ένα "χιλιάρι" για δεύτερο δεν θα επιβαρυνθεί", λένε αρμόδια στελέχη του ΥΠΟΙΚ που επεξεργάζονται τις σχετικές προτάσεις. "Γιατί όμως να μην πληρώσει περισσότερα το εύπορο νοικοκυριό που διαθέτει δύο ή τρία οχήματα μεγάλου κυβισμού.

- η εισαγωγή κριτηρίου εμπορικής αξίας κυρίως για τα οχήματα που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2010 και μετά και σήμερα τα ύψος των τελών υπολογίζεται αποκλειστικά με βάση τους εκπεμπόμενους ρύπους. Τονίζουν στο υπουργείο Οικονομικών ότι αυτός ο υπολογισμός ευνοεί σημαντικά φορολογούμενους που αγοράζουν ακριβά ΙΧ σε σχέση με φορολογούμενους που έχουν ΙΧ με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά αλλά είναι μοντέλα πριν το 2010.

Τα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας ανήλθαν το 2014 στα περίπου 1,1 δις. ευρώ και με τις παραπάνω παρεμβάσεις εκτιμάται ότι θα υπάρξει αύξηση των κρατικών εσόδων, αλλά με επιβάρυνση, όπως υποστηρίζουν στο υπουργείο Οικονομικών, των νοικοκυριών που διαθέτουν φοροδοτική ικανότητα.

capital.gr
 
xristina said:
http://www.bikerspirit.net/main/atyxima-se-track-day-aytokiniton-sta-megara-kai-den-ypirxe-asthenoforo/
Δυστυχώς πάντα έτσι χύμα ήταν και ειναι η ενασχόληση με την σπορ οδήγηση στην πίστα. Σε ελάχιστες εκδηλώσεις υπάρχουν ασθενοφόρα. Εδώ σε επίσημους αγώνες ψάχνεις να τα βρεις και δεν υπάρχουν!

Συγχώνευση διπλών μηνυμάτων:[time]1449159196[/time]
Αφιερωμένη στα άτομα με αναπηρία είναι η σημερινή μέρα (3 Δεκεμβρίου). Το δικό τους μουσικό μήνυμα στέλνουν 28 φωνές που ερμήνευσαν το τραγούδι “TραγούδΑ.Μ.Ε.Α.πό ψηλά” που είναι ένα εγχείρημα αφιλοκερδούς συνεργασίας αφιερωμένο στους ανθρώπους με αναπηρίες (Α.μεΑ.).

Πανελλαδικά το τραγούδι ακούσθηκε για πρώτη φορά στις 3/12/15 από το Κανάλι ΈΝΑ του Πειραιά στους 90,4 στην εκπομπή “ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ” του Ανδρέα Ρηγόπουλου.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=73bxOfAUcNE[/youtube]

http://www.kalimera-arkadia.gr/elli-nes/item/44418-tragoyda-m-e-a-po-psila-28-fones-gia-tous-anthropous-me-anapiries-vd.html
 

WOLF

Hero Member
May 10, 2010
1,561
0
0
49
Κορυδαλλος
Απάτη με λάδια “μαϊμού” στη Μόσχα

Η αστυνομία της Μόσχας αποκάλυψε μια μεγάλη απάτη με “μαϊμού” λάδια κινητήρα. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, κάποιοι Ρώσοι είχανε στήσει ένα εργοστάσιο παραγωγής λαδιών και στη συνέχεια τα συσκεύαζαν σε δοχεία της Shell, της ExxonMobil, της Castrol, της Elf και της Total, πουλώντας τα στην αγορά, επωμίζοντας τεράστια κέρδη. Μάλιστα προχώρησαν ακόμη παραπέρα μιας και έβαζαν το λάδι τους σε συσκευασίες που έμοιαζαν με τα εργοστασιακά (ΟΕΜ) λάδια των Ford, Mazda, Nissan, Toyota, Volkswagen, BMW και GM.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, οι απατεώνες κατάφεραν και έβγαζαν περίπου 12 δισ. ρούβλια κάθε χρόνο (147 εκατ. ευρώ περίπου), με την αστυνομία κατά την έφοδο της στο εργοστάσιο να βρίσκει 70 τόνους ψεύτικων λαδιών συσκευασμένα σε περισσότερα από 80.000 μπουκάλια. Τουλάχιστον πέντε άτομα συνελήφθησαν, ενώ ένα ακόμη άτομο, προσπάθησε να διαφύγει στην Κίνα με “ένα μεγάλο χρηματικό ποσό”, αλλά τελικά οι αρχές το έπιασαν στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας.

πηγή http://www.autoblog.gr/2016/01/08/massive-engine-oil-counterfeiting-ring-busted-in-moscow/
 

MadMan

Pro Member
Jun 1, 2018
513
1
18
Καλησπερα σε ολους και ολες  :)
Εν Οψη Σφοδρης κακοκαιριας που ηδη πληττει την Χωρα μας και θα συνεχισει μεχρι και την δευτερα με δυνατους ανεμους ως και 130χλμ την ωρα σε καποιες περιοχες δυτικες (πελλοπονησο και κυκλαδες πιο εντονα) και πολυ νερο
θα παρακαλουσα να προστατευσετε τους εαυτους σας και τις οικογενειες σας...αποφυγετε ασκοπες μετακινησεις οσο μπορειτε..και προστατεψτε και τις Fiestares σας !!! Οσοι εχουν Παρκιν κλειστο...οσοι δεν εχουν αποφυγετε να παρκαρετε κατω απο μπαλκονια με γλαστρες και οτι αλλο νομιζετε οτι μπορει να σας προκαλεσει καποια ζημια.
Μην παρκαρετε σε σημεια οπου λιμνιαζουν τα νερα...

Προσεχουμε...για να Εχουμε  ;) ;)
(Οσο Μπορουμε)

Μην απλωνετε ρουχα εξω.....Μαζεψτε Τεντες...κτλ..Ξερετε εσεις  :D :D
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread