Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,937
82
48
44
Ιωάννινα
θα πρεπε να ντρεπεστε που ευχεστε το κακο του αγαπημένου μας υπουργού υγείας. Θα είναι μεγαλη απώλια να χάσουμε έναν υπουργό τόσο σχετικό και καταρτισμένο με το εθνικό σύστημα υγείας όσο οι εσκιμώοι με το σερφ.

Ντροπή σας και πάλι!!!
 

faidra7

Pro Member
May 1, 2012
834
2
18
Γαλατσι-Πειραιας
turbomaniac said:
θα πρεπε να ντρεπεστε που ευχεστε το κακο του αγαπημένου μας υπουργού υγείας. Θα είναι μεγαλη απώλια να χάσουμε έναν υπουργό τόσο σχετικό και καταρτισμένο με το εθνικό σύστημα υγείας όσο οι εσκιμώοι με το σερφ.

Ντροπή σας και πάλι!!!

Φτού μας, φτού μας!!!
 

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,937
82
48
44
Ιωάννινα
Τελικά μούφα η υποθεση με την μικρή μαρια.. Μας είχαν ζαλίσει 1 μήνα για αυτην την υπόθεση, η οποια είναι (αναλογικά) ανεφ σημασίας.

Με το οτι λενε στις μανάδες οι γυναικολόγοι οτι τους πεθανε τα παιδι και το πουλάνε 10.000 ευρω το κεφαλι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

Αυτή η Δημοκρατία του ανεξαρτητου τύπου που ζούμε είναι απόλαυση!
 

Swordman

MK7
Member
Nov 7, 2011
234
0
16
44
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
Μοντέλο
MK7
Για τα καινούρια τελη τα μάθατε;...
http://www.madata.gr/epikairotita/economy/307940.html
Προσπαθώ να καταλάβω δλδ, όσοι πληρώναμε λιγότερα μέσω ρύπων, τη πατήσαμε;
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Swordman said:
Άρα Κώστα, μάλλον μένουμε στα ίδια. (ευτυχώς...)

Nαι, απ' ότι βλέπω είναι πιο ενημερωμένο το site zougla. Bέβαια στη χώρα που ζούμε δεν τους κάνει και τίποτα τους κυβερνώντες να φέρουν τα πάνω-κάτω από τη μία μέρα στην άλλη.  :(
 

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
43
Βόλος
να ένας λόγος που πρέπει να κρατάμε απόσταση ασφαλείας από τα φορτηγά στην εθνική οδό......

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/603741/ki-omos-oi-epivates-vgikan-zodanoi-/
 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i-6IptF2XRE[/youtube]

"χθες" έφυγαν οι  Χ... "προχθές" ο Φ...
Σε έναν εμφύλιο πόλεμο που προσπαθούν να μας βάλλουν όλους μέσα για να μας αποπροσανατολίσουν από την πραγματικότητα...
και όλα αυτά για να μην στραφούν τα "όπλα" που είναι η ψήφος μας επάνω τους!!
 

Riordian

Hero Member
Dec 30, 2012
1,146
0
36
33
http://4drivers.gr/press-room/item/2137-omada-pegasus-is-back.html?fb_action_ids=10202681151456587&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210202681151456587%22%3A687493261269704%7D&action_type_map=%7B%2210202681151456587%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

Κοντράκιδες το νου σας!  ;)
 
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις επόμενες ημέρες, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. Ειδικότερα:
• Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια των κατοικιών, δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
• Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
• Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
• Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
• Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.
• Αν πρόκειται να μετακινηθούν να ενημερωθούν για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου.
• Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα πεζοί ή με το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς επίσης και για αρκετές ώρες μετά το τέλος εκδήλωσής τους.
• Αν κατά τη διάρκεια της καταιγίδας βρίσκονται στο αυτοκίνητο, να το ακινητοποιήσουν στην άκρη του δρόμου και μακριά από δέντρα που ενδέχεται να πέσουν πάνω του. Επίσης να μείνουν μέσα σε αυτό με αναμμένα τα προειδοποιητικά φώτα στάσης, μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα.

:exclaim:  Αύριο Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν το Ιόνιο (εκτός της νήσου Κέρκυρας), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις  Κυκλάδες, την Κρήτη και σταδιακά το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Πάντως, τα έντονα καιρικά φαινόμενα γρήγορα θα εξασθενήσουν στο Ιόνιο, ενώ, σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν και στις ηπειρωτικές περιοχές και στις Σποράδες και τη νύχτα στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.   :exclaim:
 

Lucifer

Hero Member
May 14, 2010
3,282
1
0
θα δείξει...
Αρχίζουν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κλειστοί δρόμοι

Aπαγορευμένη περιοχή θα είναι για τους οδηγούς το κέντρο της Αθήνας λόγω των μέτρων που θα πάρει η Τροχαία για την 40ή επέτειο του Πολυτεχνείου.

Τα μέτρα θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται την Παρασκευή και το Σάββατο στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο ως την πλατεία Κάνιγγος, ενώ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στους παράλληλους και κάθετους δρόμους.

Ακόμη, σύμφωνα με απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και στις στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς από την Παρασκευή ως και την Κυριακή να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και γύρω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=539384
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread