Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

jonic

Member
Mar 6, 2011
205
0
0
ωρα της γης κ π@π@ριες , αυτοι που εχουν ξεκινησει την ολη ιστορια περι ταχα μου ευαισθητιποιησης για το περιβαλλον ειναι αυτοι που ριχνουν τα περισσοτερα αποβλητα κτλ στο περιβαλλον
 

pitbull

Original poster
Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
40
παντού και πουθενά
Παιδια μια παγκοσμια συμβολικη κινηση ειναι.Οποιος θελει συμμετεχει και οποιος οχι παει για καφε και αφηνει τα φωτα στο σπιτι ανοιχτα.Εδω εχουμε μαθει σε καθε δωματιο να εχουμε απο  μια τηλεοραση και να βαριομαστε να σβησουμε το φως οταν μεταφερομαστε απο το ενα στο αλλο.Δεν μας φταινε παντα οι αλλοι(οχι οτι οι μεγαλοι δεν φταινε),φταιει η νοοτροπια που εχει αναπτυχθει παγκοσμια και αν καρο αλλα πραγματα που αν κατσω να τα γραψω θα βγει ολοκληρη εκθεση.Οπως και να εχει η ωρα της γης και για φετος εφτασε στο τελος της.Μπραβο σε οσους ειχαν την ορεξη και το οραμα να συμμετεχουν,ποιος ξερει του χρονου μπορει να ειναι αλλιως τα πραγματα.......
 
Σήμερα ξημέρωσε άλλη μέρα !!

Μήπως το «πάση θυσία» κύριε Υπουργέ σημαίνει ότι θα έχουμε τώρα πια και νεκρούς;
27/03/2011

Απάντηση του Δήμου Λαυρεωτικής  στις δηλώσεις Ραγκούση  σχετικά με την πρόθεσή Â να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής ΧΥΤΑ στην Κερατέα «πάση θυσία»,  παρά τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.
....  
http://lavreotiki.com/archives/1850



http://lavreotiki.com/archives/1855
 

Lucifer

Hero Member
May 14, 2010
3,282
1
0
θα δείξει...
Τώρα θέλουν και τη Σαμοθράκη

Σε νέες διεκδικήσεις θαλάσσιων συνόρων προχωρά η Τουρκία. Στο στόχαστρο, η βραχονησίδα Ζουράφα ή Λαδοξέρα, κοντά στη Σαμοθράκη. Η Τουρκία κατήγγειλε παρενόχληση τριών τουρκικών αλιευτικών από δύο σκάφη του ελληνικού Λιμενικού την περασμένη Πέμπτη. Χρυσός η βραχονησίδα. Ενδείξεις για ύπαρξη υδρογονανθράκων και κρίσιμο σημείο για την ΑΟΖ.

Μετά το Καστελόριζο και τις υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών το τελευταίο διάστημα, η Τουρκία επαναφέρει τις διεκδικήσεις της για την άλλη άκρη των θαλάσσιων συνόρων με την Ελλάδα, τη βραχονησίδα Ζουράφα ή Λαδοξέρα, 6 μίλια βορειοανατολικά της Σαμοθράκης.

Αμφισβητώντας την ελληνική κυριαρχία στη Ζουράφα, η Τουρκία κατήγγειλε παρενόχληση τριών τουρκικών αλιευτικών από δύο σκάφη του Λιμενικού ανατολικά της Ζουράφας την περασμένη Πέμπτη.

http://news247.gr/ellada/nea_toyrkikh_proklhsh_sto_aigaio.819190.html
 

giannis_suzuki

Pro Member
Oct 17, 2010
384
0
0
καταρχας εχει βγει νομος απο την ευρωπαικη ενωση π λεει πως σε 2 χρονια οι ΧΥΤΑ θα απαγορευονται....

για πιο λογ ντε και καλα θελουν να το κανουν τοσο??

οι ανθρωποι στην περιοχη εχουν φαει τοσο καιρο τοσα χημικα π πραγματικα απορω πως την παλευουν...
επισης τα παιδακια με αυτα π βλεπουν μετα πως περιμενουν να συμπεριφερθουν οταν μεγαλωσουν??
 

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
43
Βόλος
mk1 Stelios said:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=erUqYcwetAU[/youtube]

...και όλα αυτά για να ανοίξουν ένα κομμάτι του δρόμου το οποίο σήμερα το βράδυ έκλεισε ξανά..!!
ρε Στέλιο έχω μια απορία.....
τι είναι αυτό που πετούσαν οι κάτοικοι στο βίντεο και έκανε μεγάλο κρότο και είχε και φωτιά?
μολότοφ πάντως δεν ήταν.....
 
giannis_suzuki said:
καταρχας εχει βγει νομος απο την ευρωπαικη ενωση π λεει πως σε 2 χρονια οι ΧΥΤΑ θα απαγορευονται....

για πιο λογ ντε και καλα θελουν να το κανουν τοσο??

οι ανθρωποι στην περιοχη εχουν φαει τοσο καιρο τοσα χημικα π πραγματικα απορω πως την παλευουν...
επισης τα παιδακια με αυτα π βλεπουν μετα πως περιμενουν να συμπεριφερθουν οταν μεγαλωσουν??

...έχουν πάρει τις μίζες για αυτό δεν μπορούν να κάνουν πίσω!!
....δεν ξέρω για τα παιδάκια να σου πω ..ξέρω όμως για τα ενήλικα παιδάκια 18 κ άνω που κρατάνε με νύχια κ δόντια τους πατεράδες κ τους παππούδες τους να τους για να μην είναι στην πρώτη γραμμή κ πάθουν κάτι!!
Οι μανάδες από την άλλη μεριά να βοηθάνε όσο μπορούν ενθαρρύνοντας τα παιδιά τους... φέρνοντας ότι χρειάζονται ..ακόμα κ φάρμακα κατά των χημικών!!  

Πάνο δεν "ξέρω" τι πετάνε!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xSO3EW9mB0w[/youtube]
 
ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ «ΠΑΓΩΝΟΥΝ» ΤΟ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (ελπίζουμε να μην είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!)
01/04/2011
ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ «ΠΑΓΩΝΟΥΝ» ΤΟ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
Την απόφαση να σταματήσουν, τουλάχιστον προσωρινά, οι εργασίες για την κατασκευή του ΧΥΤΑ Κερατέας έλαβε σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η κυβέρνηση. Κι αυτό γιατί αφενός η κατάσταση έχει πάρει τέτοια τροπή ακόμη και κυβερνητικά στελέχη θεωρούν ότι «μπορεί να φτάσουμε να θρηνήσουμε θύματα» και αφετέρου το πρόβλημα με τα σκουπίδια της Αττικής θεωρείται ότι μπορεί να λυθεί με τα υπόλοιπα τρία εργοστάσια (Φύλη, Λιόσια, Γραμματικό), δυναμικότητας 1,125 εκ. τόνων ετησίως.
Η απόφαση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ελήφθη σε μυστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο υπουργείο Εσωτερικών με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου και των υπουργών Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή και Περιβάλλοντος, Τίνας Μπιρπίλη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη σύσκεψη εκτιμήθηκε ότι «το εργοστάσιο της Κερατέας που είναι δυναμικότητας μόλις 175.000 τόνων λίγα μπορεί να προσφέρει στη συνολική λύση του προβλήματος», καθώς μόνο της Φυλής, όπου δεν υπάρχουν αντιδράσεις, μπορεί να επεξεργαστεί 700.000 τόνους ετησίως.
Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη πρόταση για «πάγωμα» το εργοστασίου στην Κερατέα είχε καταθέσει την Τετάρτη ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης (ΣΕΒΙΑΝ)
Με αυτή την απόφαση η κυβέρνηση επιχειρεί να «ηρεμήσει» τα πνεύματα στην Κερατέα πριν οδηγηθούμε στα χειρότερα, ενώ παράλληλα, προκειμένου να προχωρήσει η λύση για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Αττική να πραγματοποιήσει το Διεθνή Διαγωνισμό μόνο για τα υπόλοιπα τρία εργοστάσια.
Με αυτό τον τρόπο συμπλέει εν μέρει και με την πρόταση που έχουν καταθέσει από κοινού ΠΟΕ-ΟΤΑ και Οικολόγοι για κατασκευή λιγότερων από τέσσερα εργοστάσια.

http://lavreotiki.com/archives/2057
 

BillMk7

Pro Member
Feb 2, 2011
600
4
18
36
Πειραιάς (Καλλίπολη)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PprGqUkOf_k&feature=related[/youtube]

τι να πω γι αυτο το κράτος....όλο και πιο πολύ στα σκατα μας βουλιάζει...έχω αρχίσει και ντρέπομαι να νιλωθω έλληνας με την σημερινή έννοια της λέξης...ήδη έχω αρχήσει και ακούω στους δρόμους, να το θεωρούν βρισία..."άντε ρε έλληνα"...ύμαρτον....όποια πέτρα και να σηκώσεις θα βρείς μίζα και σκάνδαλο από κάτω...και ύστερα λένε ότι φταίει ο κακομοίρης ο λαός που τπυ έχουν πιεί το αίμα τόσα χρόνια...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη φωτογραφία, περιπολικό με συμβατικές πινακίδες; Και ΙΜΖ-xxxx που κυκλοφόρησε πριν από 2-3 χρόνια; Μάλλον για πρωταπριλιάτικο αστείο το κόβω...
 

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
33
Peiraeus
καταλαβα....Μ αρεσει που πηρανε και evo...δεν τα δινανε καλυτερα τα λεφτα να παρουν κατι καλυτερο απο τα αθλια i30 που εχουν παρει τωρα???
 
BillMk7 said:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PprGqUkOf_k&feature=related[/youtube]

τι να πω γι αυτο το κράτος....όλο και πιο πολύ στα σκατα μας βουλιάζει...έχω αρχίσει και ντρέπομαι να νιλωθω έλληνας με την σημερινή έννοια της λέξης...ήδη έχω αρχήσει και ακούω στους δρόμους, να το θεωρούν βρισία..."άντε ρε έλληνα"...ύμαρτον....όποια πέτρα και να σηκώσεις θα βρείς μίζα και σκάνδαλο από κάτω...και ύστερα λένε ότι φταίει ο κακομοίρης ο λαός που τπυ έχουν πιεί το αίμα τόσα χρόνια...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

...πόσα ακόμα έχουν γίνει κ δεν τα έχει πει κανένας!!!

Το βιντεάκι με τον αγιασμό που έχεις βάλει μου θύμισε τον παπά Σταμάτη ( η αλλιώς Παπαφλέσσα όπως τον έχουμε ονομάσει ) . Έκανε αγιασμό κ στους αναρχικούς που ήταν μαζεμένοι!! Όταν το΄δε αυτό ο διοικητής των ΜΑΤ του λέει "μα καλά παπά...κ αυτούς?? " ...όταν έφτασε η σειρά του διοικητή των ΜΑΤ πήγε να φιλήσει το χέρι του παπά κ ο παπάς κατευθείαν αντιδράει κ του λέει "μην με φιλήσεις σε αυτό το χέρι γιατί πριν από λίγο ευλόγησα με αυτό τους αναρχικούς!! 

Αυτές τις μέρες έχουν πάει πολλά παιδάκια στον παιδίατρο με αναπνευστικά λόγο των χημικών που έριχναν τα ΜΑΤ στην προχθεσινή εισβολή τους μέσα στην Κερατέα και έχουν ξεκινήσει θεραπεία για να γίνουν καλά!!! ..κανείς δεν έχει μιλήσει ακόμα για αυτά!  :-X
Έναν κ μοναδικό που έπιασαν να πετάει πέτρες τον είχαν στο κρατητήριο κ τον ρώτησαν με πιο χέρι της πέταγε... κ όταν τους απάντησε, του το έσπασαν κ τον σακάτεψαν στο ξύλο! (τον είδα χθες που το έχει στον γύψο! )
Εγώ Βασίλη πραγματικά νοιώθω χαρούμενος που μπορώ να στηρίξω με τον τρόπο μου αυτόν τον αγώνα!  Ένα μεγάλο μπράβο είναι λίγο για τους γονείς των παιδιών που δεν αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους για να αντισταθούν στην αδικία του τόπου τους ...και όχι απλά δεν αρνούνται... είναι εκεί κ τα βοηθάνε(!)
Δεν υπάρχουν χρώματα..δεν υπάρχουν κόμματα...υπάρχει η αγάπη για μια ποιότητα ζωής που δεν θα τους την στερήσει κανένα συμφέρον!!
112 ημέρες στους δρόμους κ συνεχίζεται... 
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread