Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

pumaspeed

Original poster
Member
Σεπτ. 20, 2010
278
0
0
34
moican said:
Προσωπικ αν ειχα λεφτά για βενζίνες κ λάστιχα, θα το παιρνα! αλλά θα ξερα πως αν κ έχει 192άλογα είναι πίσω κ από gti κ από κουπρα! οπότε πάλι πίσω θα ήμουν! από άποψη στήσιμάτος πιστεύω πως ένα 7άρι με αναρτήσεισ είναι πολύ καλύτερο μιας κ το πλαίσιο είναι πολύ καλύτερα! αντίθετα τα ρεκάρο δεν παίζονται!
ζαφειρη οτι μπορει να ειναι πισω  2 αυτοκινητα  απο cupra i gti δε με ενοχλει !αντιθετα με χαροποιει οτι εχει ενα υπεροχο 6ταχυτο κιβωτιο ,δε θα την παλευα με αυτοματο για πολυ καιρο! τωρα ειπαμε το στησιμο απαιτει λεφτα τα οποια ποτε δε ξερεις αν θα πιασουν τοπο ,και μετα που θα θελεις και περισσοτερα αλογα ?τι θα κανεις ?θα πας στο καρανικολα να δωσεις 3 χιλρικα?και μετα αλλαξε του και τα φρενα ?και τλκ ακομα εισαι πιο αργος στο δρομο απο αυτα τα τουρμπατα?και ενω εχεισ χαλασει τουλαχιστον 5000 ?? εκει που θελω να καταλειξω ειναι οτι το φιεστα το αγαπαω ,ειναι ενα πανερμορφο αμαξι αλλα δε ειναι το καθαροαιμο σπορτιφ αμαξι που στα προσφερει ολα !
 

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
moican said:
Προσωπικ αν ειχα λεφτά για βενζίνες κ λάστιχα, θα το παιρνα! αλλά θα ξερα πως αν κ έχει 192άλογα είναι πίσω κ από gti κ από κουπρα! οπότε πάλι πίσω θα ήμουν! από άποψη στήσιμάτος πιστεύω πως ένα 7άρι με αναρτήσεισ είναι πολύ καλύτερο μιας κ το πλαίσιο είναι πολύ καλύτερα! αντίθετα τα ρεκάρο δεν παίζονται!
αν δεν κανω λαθος το Opc εχει ιδιο πλαισιο με το δικο μας...
 

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2020
Είχα το opc ενός φίλου μου για 2 μέρες!! είναι ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο αλλά τα άλογα που υπόσχεται δεν τα δείχνει στο δρόμο!! από στήσιμο εγώ απογοητεύτηκα πλήρως αφού σε όποια στροφή έμπαινα (με χλμ που μπαίνω και με το fiesta) έχανα τα μούτρα...σαν εμφάνιση είναι αρκετά όμορφο!! το μόνο που δεν μου αρέσει στο αυτοκίνητο είναι το ότι είναι opel!!
 

pumaspeed

Original poster
Member
Σεπτ. 20, 2010
278
0
0
34
παραξενο ??? εμενα μου εδωσε μεγαλη σιγουρια στο πατημα του, δεν εχανε πουθενα ..με οσα ειχε εμπαινε . οσον αναφορα το γκαζι του ειναι αρκετα γραμμικο χωρισ ξεσπασματα ,αν και το ηλεκτρογκαζο του ειναι καπως αργο!
 

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
43
Βόλος
παίζουν ρόλο τα λάστιχα και ο δρόμος παιδιά μην το ξεχνάτε. λογικό είναι μα μην κρατάει στη στροφή αν είναι γυαλί ο δρόμος ή φιτιλιασμένα τα λάστιχα.
 

assombracao

Member
Mar 12, 2012
103
0
0
45
ΑΘΗΝΑ
Απλα τα πραγματα θελεις να κ@νεις την κ@υλα σου ... καντο!!!
Αλλα να εχεις στο πισω του μυαλου σου φιλτατε το αυριο μεθαυριο του χρονου κλπ
Η βενζινα σε 1 χρονο απο τωρα θα βρισκεται στα 2.5 ευρω περιπου.
Εαν νομιζεις οτι μπορεις μην ρωτας.
Υποψιν ολα τα αυτοκινητα στριβουν αναλογα τον οδηγο κατα ποσο μπορει να σεταρει το αυτοκινητο πριν τη στροφη και να μπορει να την μετρησει. Και εγω ειχα ραλλακι στα 173 μουλαρακια αλλα ηθελα βουλιαγμενης  ανεβασμα κατεβασμα 10 ευρω σχεδον καποια στιγμη ειδα το εργο και το εδωσα ... Κριμα αλλα οκεικ!! Καλο ξεμπερδεμα!!
 

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2020
Το ηλεκτρόγκαζο φτιάχνεται με ένα boosterακι ;)


όσο για τις στροφές τι να πω....ίδιες στροφές και ίδια λάστιχα με διαφορά 2 εβδομάδων πιο καινούρια τα δικά μου όταν το είχα πάρει!! πάντως για μένα το αυτοκίνητο δεν πάταγε  ::)
 

WOLF

Hero Member
May 10, 2010
1,561
0
0
49
Κορυδαλλος
Εγώ θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των 2 αυτοκινήτων και σε στήσιμο  και σε δύναμη!!!Το  opc θεωρώ έχει πιο σφιχτή ανάρτηση οπότε ίσως να είναι πιο απόλυτο στις στροφές και επίσης με την τουρμπίνα η δύναμη βγαίνει πιο βιαία στο  δρόμο έτσι αν και ο δρόμος όπως είπε και ο Πάνος πιο πάνω είναι γιαλί λογικό είναι να γλυστράει πιο πολυ σε σχέση με το φιεστα...
 

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2020
Δεν ήταν ούτε είναι το πρώτο τούρμπο αυτοκίνητο που οδηγάω και που έχω στρίψει οπότε έχω μια χ εμπειρία πάνω στην στροφή και θα καταλάβαινα αν ήταν από τούρμπο ή από οτιδήποτε άλλο!! έχω οδηγήσει polo gti που παίζει στην ίδια κατηγορία και πραγματικά το αμάξι βίδωνε κάτω λες και ήταν πάνω σε ράγες και ακολούθαγε πορεία!! άποψη μου, άποψη αρκετών περιοδικών  όπως και άποψη μερικών φίλων και γνωστών μου που έχουν το opc είναι ότι χάνει τα μούτρα του σε "καλές στροφές"!! και γω τώρα πια έχω μια σφιχτή ανάρτηση (kw) στο fiesta αλλά και πάλι δεν χάνει ούτε μούτρα ούτε ουρά!! τα συμπεράσματα δικά σας!!
 

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
34
Όσο για τα άλογα του και το αν παει,επειδή εχω οδηγήσει ένα μια φορά θα έλεγα οτι παει πολυ καλα απλα σε σχέση με ένα Gti υστερεί σε κυβισμο,να μην ξεχνάμε όμως πως πάντα θα υπάρχουν πιο γρήγορα και πιο αργά αυτοκίνητα απο αυτο που εχουμε.σκοπος δν ειναι να τους περνάμε όλους.επισεις κατα την προσοπικη μου άποψη στρίβει παρα πολυ καλα και εχει ωραία αίσθηση.σαν σύνολο ειναι πιο πάνω απο το φιέστα κακά τα ψέματα.και επισεις ειναι τρελό deal αυτο που σου είπε ο φίλος σου να κανείς.γιαυτο προχωρά το και μην το πολυ σκέφτεσαι γιατι θα το μετανιώσει.φιλικα πάντα σου λέω τι θα έκανα στην θέση σου.(και εγω φιέστα εχω κι το γουσταρω πολυ.αλλα σου είπα)
 

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
34
Λαμία
To opc το εχει ενας καλος μου φιλος και το εχω οδηγησει και σε εθνικη και σε στροφιλικι. Εχει δυναμη, πολυ παραπανω απο το φιεστα και φαινεται, ενα μετριο κιβωτιο ταχυτητων και ενα τιμονι χωρις καθολου πληροφορηση. Σαν το φιεστα στο δρομο ΔΕΝ ειναι._ Μουριαζει ευκολα χωρις να το πιεσεις και πολυ. Τα καθισματα οπως αναφερθηκε ειναι πολυ σκληρα αλλα και πανεμορφα. Θα δεις ευκολα 240 στο κοντερ και γενικως ειναι σφαιρα. Εχω ακουσει οτι εχουν ενα θεματακι με τα ψυγεια τους. Εγω προσωπικα ζηλευω την δυναμη του και την εμφανιση του (μεσα - εξω) αλλα μεχρι εκει. Η αποφαση ειναι δικη σου.
 

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
κοιτα να δεις ψευδαισθηση της δυναμης σου δινει αυτο το αμαξι...οπως και να το κανεις αυτο που ειπαν μερικοι οτι στη στροφη ειναι και ο οδηγος πως οδηγαει συμφωνοι αλλα οτι πεταει μουτρακια ειναι χαρακτησριστικο οσο καλος να ειναι και ο οδηγος...απο κει και περα αποψη μου ειναι οτι το αμαξι ειναι πολυ ωραιο και οταν ειχε βγει ψαρωνες πλεον εχει γινει σουπα οπως και το φιεστα φυσικα μην κρυβομαστε και πισω απο το δαχτυλο μας αλλα στα ματια μου ειναι αδιαφορο τελειως σαν αμαξι...
 

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
34
Λαμία
Γιαννη συμφωνω απολυτα μαζι σου. Παντα μιλαμε με τον ιδιο οδηγο (εμενα), στις ιδιες στροφες (προς Δομοκο), ενα τεταρτο το ενα αμαξι μετα το αλλο. Λαστιχα ειχαν και τα δυο σε καλη κατασταση.
 

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
το θεμα δεν ειναι μονο ενας τομεας το στριψιμο πχ αλλα το συνολο....αμα το παιδι το θελει το αμαξι δεν μενει παρα να κανει την ανταλλαγη...αν το οδηγησε και του αρεσει σαν συνολο μπορει να προχωρησει στα διαδικαστικα χωρις να το κουραζει αλλο γιατι μπορει και να το μετανιωσει ο κατοχος του οπελ...
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread