Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Στο παρελθον ειχα βρει κι εγω την υγεια μου με την powerflex!!

Αν θες πες μας και ποσο σου πηγε ολη η μοντα?? ανταλακτικα και εργασια??

saratha said:
.....
Θέλετε τη σιγουριά του εργοστασιακού setting στην ανάρτηση;
Θέλετε να έχετε το κεφαλάκι σας ήσυχο σε περίπτωση συνάντησή σας με σαμαράκι πάνω σε στροφή;
Σας προβληματίζει το νωθρό και ασαφές τιμόνι του ΜΚ7 που δεν είναι "καρφωμένο" πάνω στους τροχούς;
Δεν νιώθετε καλά με το πάτημα του ΜΚ7 και λαμβάνετε ελλιπή πληροφόρηση απο το πλαίσιο;
.....

....παρατραβηγμένα λίγο τα λεγόμενα σου... αφού οδηγικά Â είναι άψογο στο δρόμο.
Τα μαμά σινεμπλόκ μπορεί να είναι λίγο πιο μαλακά αλλά εκτός από παραπάνω άνεση προσφέρουν και μεγαλύτερη απορροφητικότητα σε δυνατά χτυπήματα από λακκούβες και δεν μεταφέρουν τα χτυπήματα απευθείας στο σασί...

saratha said:
.....
ΣΥΚΛΙΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΤΡΟΧΩΝ: ΤΙΜΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ: + 1.00 ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ: + 2.00
.....

...η δική σου τιμή είναι αυτή αλλά μπορείς να αιτιολογήσεις ότι το +2.00 το έχεις ρυθμίσει έτσι για να κάνεις το αμάξι πιο υπερστροφικό(να διώχνει την ουρά)  κ ΟΧΙ για να βελτιώσεις την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου!  

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
Θα συμφωνησω με τον Στελιο, οτι τα aftermarket σινεμπλοκ ειναι πολυ σκληρα για καθημερινη χρηση, και προσωπικα θα ηταν το τελευταιο που θα εβαζα για την βελτιωση της συμπεριφορας του αυτοκινητου...

saratha

Member
May 23, 2010
100
0
0
61
Ι.Π. Μεσολογγίου
Παιδιά, νομίζω οτι δεν είναι παρατραβηγμένα τα γραφόμενά μου. Βλέπετε κάποτε, (απο το 2000 εως το 2004) είχα την τύχη να οδηγώ το αυτοκίνητο που απο ανυποψίαστο και χλιαρά γρήγορο ευθειάκεια με έβαλε -χωρίς μάλιστα να περνά καν απο το μυαλό μου οτι θα με τρέλαινε κάτι τέτοιο- στο μαγικό κόσμο του "στρίβειν". Και αυτό ήταν το -one and only- Fiesta MK5 Si 1.25 F/L του 2000 (την εποχή που η Ford έβγαζε ΑΜΑΞΙΑ βλ. Puma (respect) και SportKa. Μοιραία λοιπόν η σύγκριση του ΜΚ7 μου γίνεται με αυτά τα Αυτοκίνητα.

Εσείς βέβαια που δεν τα έχετε οδηγήσει και οδηγείται τα νέα ΜΚ7, και μάλιστα στην Αθήνα (δηλ. πολλές ευθείες και ανοιχτές καμπές - το στοιχείο του ΜΚ7), δικαιολογημένα σας φαίνονται λίγο υπερβολικά αυτά που γράφω.

Διευκρινίζω λοιπόν (κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχα κάνει και στο προηγούμενο post μου) οτι δεν αναφέρομαι ιδιαίτερα στο θέμα "οδηγική συμπεριφορά": εδώ το ΜΚ7 είναι by far ασφαλέστατο. Αναφερόμουν όμως στο θέμα "οδηγική απόλαυση" ένα τομέα στον οποίο το εργοστασιακό ΜΚ7 "leaves a lot to be desired"...

Επειδή απο τότε που αγόρασα το ΜΚ7 και κατάλαβα περί τίνος πρόκειται άρχισα την προσπάθεια να προσπαθήσω να το κάνω να πλησιάσει τα επίπεδα οδηγικής απόλαυσης που μου έδινε εκείνο το "ταπεινό" ΜΚ5. Και αυτό έπρεπε να το κάνω ΧΩΡΙΣ να επέμβω στην ανάρτηση λόγω ευαισθησίας που έχω στον αυχένα μου (πάει πολύς καιρός απο τότε που ηλικιακά ήμουνα 20αρης - αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι εικοσάρης).

Η λύση με τα silent blocks αξίζει πραγματικά τον κόπο. Το μόνο που μπορώ να γράψω τώρα (ήδη έχω γράψει ένα κατεβατό) οτι μόνο μετά την τοποθέτησή τους άρχισα να "νιώθω" και να παίρνω πληροφόρηση απο το πλαίσιο σε απαιτητικές καταστάσεις (π.χ. στροφές τύπου λιμανάκια) και επιτέλους να πώ οτι χαρτογράφησα (μόλις πρόσφατα) το ΜΚ7 ώστε να μπορώ να το πιέζω (αρκετά θα τολμούσα να πώ - μέχρι και ανάποδα τιμόνια ...) και να νιώθω οτι ελέγχω την κατάσταση. Πρίν βάλω τα silent blocks ούτε λόγος για τέτοια πράγματα.

Τέλος, το κόστος και των τεσσάρων κομματιών ανέρχεται σε 240 ευρώ και περίπου 80 ευρώ η τοποθέτησή τους. Το ΜΚ7 είναι καλό αλλά GTκοειδές. Κάποιος που θέλει να δεί και την GTi πλευρά του μάλλον πρέπει βάλει τα silentblocks ή να πάει σε coilover.

Επίσης, σε κάποιον που έχει ευαισθησία σε αυχένα και παρόλα αυτά απολαμβάνει τα αγωνιστικά silentblocks της Powerflex θα πεί οτι μάλλον δεν κάνουν το αμάξι πιο σκληρό....

Anyway επειδή για μένα το να κάνω το ΜΚ7 πιο fun to drive είναι συνεχής αναζήτηση στα όρια του .....πάθους θεωρώ οτι όποιος μπορεί να διαθέσει το ποσό που ανέφερα θα του συνιστούσα ΕΝΘΕΡΜΩΣ (μόνο πλεονεκτήματα - κανένα μειονέκτημα) να δοκιμάσει την τύχη του με αυτά τα silentblocks.

Και κάθομαι και γράφω τόσα πράγματα κατά βάση γιατί μου δίνει ευχαρίστηση οτι γεγονός οτι κάποιος φίλος του forum πιθανόν να οφειληθεί σε τυχόν παρόμοιες αναζητήσεις που έχει.

I Hope i helped.

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
Kαλα κανεις και γραφεις και εκφραζεις την αποψη σου, τις εντυπωσεις σου, γι αυτο αλλωστε ειμαστε εδω μεσα... Αλλα επειδη εχω μπει σε alfa 156 με σινεμπλοκ δεν μου αρεσε καθολου, ηταν πολυ κουραστικο (Μπορει να μην ηταν της συγκεκριμενης εταιρειας)

saratha said:
Εσείς βέβαια που δεν τα έχετε οδηγήσει και οδηγείται τα νέα ΜΚ7, και μάλιστα στην Αθήνα (δηλ. πολλές ευθείες και ανοιχτές καμπές - το στοιχείο του ΜΚ7),
Εγω προσωπικα μενω Λαμια και το αυτοκινητο το χαιρομαι σε στενες κλειστες επαρχιακες διαδρομες, με οχι και τοσο καλο οδοστρωμα στις πιο πολλες περιπτωσεις...

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
όπως είπε και ο Γρηγόρη ΜK7 καλά κάνεις και λες τις εντυπώσεις σου,είμαστε μία οικογένεια και μοιραζόμαστε ότι μπορούμε μεταξύ μας
και εγώ που έχω μκ5 δεν μπορώ να πω ότι τα λεγόμενα ισχύουν αλλά εγώ έχω μκ6 (αυτό είναi εκτός θέματος μιας και μιλάμε για μκ7)
και ο καθένας μας είναι πως το βλέπεις και το τι ζητάει από το αμάξι του

saratha

Member
May 23, 2010
100
0
0
61
Ι.Π. Μεσολογγίου
Ναι βρέ παιδιά. Σκοπός είναι να βελτιώσουμε αυτό που μας "τη δίνει".

Πάντως σημασία έχει το που μπαίνουν τα silentblocks. Στο ΜΚ7 μπαίνουν σε σημεία που απλά βελτιώνουν την απόκριση των τροχών/πλαισίου στο τιμόνι/οδηγό. Δεν μπαίνουν σε σημεία κατακόρυφης ταλάντωσης και έτσι δεν επηρεάζουν ΚΑΘΟΛΟΥ (ορκίζομαι) την άνεση του ΜΚ7.

Αγαπητέ Γρηγόρη εγώ βολτάρω κάτω στη μεγάλη Νήσο την Κρέτα οπότε ευθείες γιόκ. Μόνο στροφές έχει το μενού. Όλων των ειδών και των αποχρώσεων και απέξω απ'την πόρτα σου. Μιας κι εσύ μένεις επαρχία αν σου περισσεύουν 350 ευρώ τότε ..... PLEASE βάλτα.

Τελικά όμως αν κάποιος είναι οκ με το αμάξι του τότε όλα καλά. Γνώμες ανταλλάσουμε. Χαιρετώ τα εκλεκτά μέλη της παρέας. Καλό βράδυ.

dionpapad

Pro Member
Oct 1, 2010
373
0
0
ΠΑΤΡΑ
Αν και τα περισσότερα περιοδικά έχουν χαρακτηρίσει το ΜΚ7 "κοφτερό τιμόνι", για το επίπεδο πληροφόρησης που δίνει στον οδηγό, τα silentblocks σίγουρα ενυσχύουν την αμεσότητα του τιμονιού αλλά και του πλαισίου.
Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω από την εμπειρία σου, είναι αν έχεις διαπιστώσει μεγαλύτερα επίπεδα θορύβου στο εσωτερικό της καμπίνας?

dionpapad said:
....τα silentblocks σίγουρα ενυσχύουν την αμεσότητα του τιμονιού αλλά και του πλαισίου. ....

καλά τα λες (θα συμφωνήσω) αλλά μην ξεχνάμε πως αυτή η αμεσότητα του τιμονιού κ του πλαισίου σε περίπτωση που θα βρεθεί το αμάξι σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης έχεις σαν αποτέλεσμα το άμεσο ξεκόλλημα(!)

Το έχω πει κ το ξαναλέω πως έχει μεγάλη διαφορά σε ένα αμάξι η αίσθηση του ορίου από την ψευδαίσθηση ότι είσαι στο όριο. Όταν βρεθείς στο όριο με ένα απόλυτα στημένο αμάξι τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα (απ'ότι αν ήταν μαμά) για κάποιον που θα βρεθεί πραγματικά για πρώτη φορά!!!  Το Α+Ω στις στροφή είναι η πρόσφυση... από εκεί ξεκινάν όλα!!

saratha said:
Εσείς βέβαια που δεν τα έχετε οδηγήσει και οδηγείται τα νέα ΜΚ7, και μάλιστα στην Αθήνα (δηλ. πολλές ευθείες και ανοιχτές καμπές - το στοιχείο του ΜΚ7), δικαιολογημένα σας φαίνονται λίγο υπερβολικά αυτά που γράφω.

κάτι αντίστοιχο έχω γράψει κ για τα μκ6 σε ανθρώπους που έλεγαν πως θέλει βελτίωση ... http://www.fiestamaniacs.gr/forum/index.php?topic=48.180

Είναι νόμος στο αυτοκίνητο πως όταν "φτιάχνεις " κάτι ...σίγουρα χαλάς κάτι άλλο!
Ειδικά όταν οι ρυθμίσεις που κάνεις (όπως ανέφερα πιο πάνω) που μετατρέπουν το μκ7 από ουδέτερο σε υπερτροφικό...σίγουρα θα δυσκολέψουν το αμάξι και τον οδηγό όταν βρεθεί με πολλά χιλιόμετρα στα όρια του (!)

Εγώ προσωπικά..ακόμα κ να μου χάριζαν σινεμπλόκ(που αρκετοί σε διάφορα φόρουμ έχουν πει πως πέφτει γρήγορα η απόδοση τους) δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να τα βάλω ...γιατί ακόμα κ άν τα έβαζα η διαφορά σε μια πίστα όπως είναι τα Μέγαρα για παράδειγμα ...δεν θα μου έδινε ούτε 1/10 του δευτερολέπτου στον γύρο (!)
Το παν είναι να ξέρεις το αμάξι σου κ να μπορείς να προσαρμοστείς σε όλες τις συνθήκες που έχει η στροφή..κ η κατάσταση του αυτοκινήτου εκείνη την στιγμή(!).  

saratha said:
Τέλος, το κόστος και των τεσσάρων κομματιών ανέρχεται σε 240 ευρώ και περίπου 80 ευρώ η τοποθέτησή τους. Το ΜΚ7 είναι καλό αλλά GTκοειδές. Κάποιος που θέλει να δεί και την GTi πλευρά του μάλλον πρέπει βάλει τα silentblocks ή να πάει σε coilover.

Δίνεις 100€ παραπάνω , βάζεις 4 κόνι...τα ρυθμίζεις όπως θες ...κ μετά να δεις τι διαφορά έχει το αμάξι στον δρόμο.. ;)

saratha

Member
May 23, 2010
100
0
0
61
Ι.Π. Μεσολογγίου
Αγαπητέ MK1 Stelios:
Οι αναφορές σου περιγράφουν τη συμπεριφορά του ΜΚ6. Το ΜΚ6 δεν το έχω οδηγήσει. Έχω διαβάσει όμως οτι είναι ιδιαίτερα οδηγοκεντρικό και το μόνο που μπορούσε να σταθεί επάξια δίπλα στα mini cooper. Ιδιαίτερα το ST θεωρείται μαζί με τα Clio RS, και το mini cooper S, σαν πραγματικό driver's car. Το ίδιο ίσχυε και για το ΜΚ5 και ακόμα περισσότερο για το ΘΕΙΚΟ Puma.

Το ΜΚ7 όμως, ταπεινά νομίζω οτι, δεν φτάνει το επίπεδο οδηγικής ευχαρίστησης που σου έδινε το ΜΚ5 και το Puma. Είναι ιδιαίτερα εμπροσθοβαρές (ενδεικτικές είναι οι προτεινόμενες τιμές πίεσης στα λάστιχα του εργοστασίου: 32 εμπρός και 26 (!) πίσω που μετά απο πολλές δοκιμές συμφωνώ και επαυξάνω οτι είναι και οι καλύτερες όταν στοχεύεις σε οριακές καταστάσεις) ενώ το τιμόνι του μου φαινόταν "νωθρό" δηλ. η απόκριση των τροχών είχε (ή τουλάχιστον μου φαινόταν οτι είχε) lag...

Πώς να γίνει ρε παιδί μου αυτή την αίσθηση οτι το αυτοκίνητο "το φοράω" που μου έδινε το ΜΚ5 δεν την ένοιωσα μόλις άρχισα να βολτάρω το ΜΚ7 Sport.

Το 2010 αγόρασα έναντι 1.110 ευρώ (παχιές αγελάδες) την KW Variant 1 Inox αλλά όπως έχω γράψει πια δεν είμαι εγώ για τέτοια (κοντεύω τα 50!!! ούτε εγώ δεν το πιστεύω .....). Την είχα 3 μήνες και τελικά την πούλησα μισοτιμής σε κάποιον τυχερό - φυσικά ολοκαίνουργια. Εγώ λοιπόν δεν μπορώ να παίξω με οτιδήποτε κάνει πιο σκληρό/σφιχτό το αμάξι απο την εργοστασιακή του διάταξη. Πιθανότατα λοιπόν τα Koni να κάνουν καλύτερη δουλειά απο τα silentblocks. Απλά δεν είναι για μένα και για όποιον άλλον δεν επιθυμεί να αλλάξει ανάρτηση για λόγους κόστους/άνεσης.

Όπως έγραψα λοιπόν τα silentblocks προτείνονται σαν ΕΝΑΛΛΑΚΤΚΗ (αλλά αρκετά αποτελεσματική) λύση στο να γίνει το ΜΚ7 περισσότερο άμεσο και συνεπώς "παιχνιδιάρικο" (όπως το εννοεί ο καθένας αυτό).

Τώρα το ζητούμενο για μένα δεν είναι το 1/10 καλύτερου χρόνου σε μια πίστα. Το ζητούμενο είναι οτι πρίν την τοποθέτηση των silentblocks και έχοντας οδηγήσει το ΜΚ7 για περίπου 13.000 Km εξακολουθούσε να είναι "ημι-άγνωστος κόσμος" με αποτέλεσμα να μου στερεί (τώρα πια που βρήκα τη λύση μπορώ να το φωνάξω - γιατί μέχρι τώρα δεν τολμούσα να το ξεστομίσω ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό) την οδηγική ευχαρίστηση που εκείνο το ΜΚ5 με καταδίκασε να ψάχνω να βρώ απο τότε που (εξ-ανάγκης) το πούλησα (αν ήξερα τι έκανα τότε ....)

Τώρα με τα silentblocks έχω καταφέρει να παίρνω πληροφόρηση απο το αμάξι ώστε να τολμώ να πω οτι πια "το έχω μάθει" (edit: Να συμπληρώσω οτι, βεβαίως, τα silentblocks δεν έκαναν το αμάξι πιο καλοστημένο - απλά μου έδειξαν το δρόμο στο να το καταλάβω με τη μεγαλύτερη πληροφόρηση που παίρνω απο το πλαίσιο - "καθάρισαν" δηλ. τις γραμμές επικοινωνίας) με οτι συνέπειες έχει αυτό στον τρόπο που του συμπεριφέρομαι.
Και ναί, αυτό το οφείλω στα silentblocks (αλλά σημ. και στις σωστές πιέσεις στα λάστιχα 31-26. Στην αρχή έβαζα 30 παντού - ΜΕΓΑ λάθος - το ΜΚ7 είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ επιρρεπές στις πιέσεις των ελαστικών).

Θέλω τέλος να πώ (πέρα απο το προφανές οτι τα παραπάνω αποτελούν ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ απόψεις) οτι τα silentblocks προσφέρουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τουλάχιστον δύο βελτιώσεις:
1ον Αντικαθιστούν το ελαστικό παρέμβυσμα της αντιστρεπτικής το οποίο αν το πιάσετε στα χέρια σας και το πιέσετε θα δείτε οτι είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ (ξέρετε πόσο μειώνεται το body-roll με απλή αντικατάσταση αυτού του μικρού κυλινδρικού πράγματος και πόσο συμβάλλει αυτό στο να γεμίζεις εμπιστοσύνη όταν αλλάζεις απότομα κατεύθυνση στα στροφιλίκια) ;)
2ον Επιτρέπουν τη ρύθμιση της γωνίας Caster η οποία με το εργοστασιακό silentblock είναι fixed. Η ρύθμιση της γωνίας αυτής στη μέγιστη επιτρεπόμενη τιμή απο τη Ford +4,26 θεωρώ οτι είχε, overall, μεγάλη συνεισφορά στην αρκετά βελτιωμένη εικόνα της οδηγικής ανταπόδοσης (και όχι συμπεριφοράς) που λαμβάνω απο το ημι-GTiειδές πια ΜΚ7 μου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς στους συμπάσχοντες του forum.
Αθανάσιος.

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Από σήμερα ο Fiestaros φοράει πλέον ελατήρια από το αδερφάκι του, το sport!!!! Οι διαφορές μέχρι  στιγμής είναι πιο σκληρή ανάρτηση αλλά όχι ενοχλητική στις λακκούβες, καλύτερο κράτημα στις στροφές (τέλος η βαρκάδα που είχε πριν) και χαμήλωμα 0,5 πόντους μπροστά και πίσω μέχρι στιγμής!!
Υ.Γ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον NΟS7 για την χορηγία των μαμά ελατηρίων!

saratha

Member
May 23, 2010
100
0
0
61
Ι.Π. Μεσολογγίου
Μιας και σε προηγούμενο post εκθείαζα τα ΜΚ5, Puma και SportKa παραθέτω το παρακάτω κατατοπιστικότατο βιντεάκι απο την εκπομπή Fifth Gear όπου ο Tiff Needell συγκρίνει το SportKa με το C2 GT (οδηγούσα για περίπου 8 μήνες το C2 VTR πρίν το .... κλωτσήσω για να επιστρέψω στη μεγάλη των Fiesta σχολή αγοράζοντας το ΜΚ7 Sport).

http://www.youtube.com/watch?v=jns0QBl5X4s

Προσέξτε:
1) Το μηδενικό body roll του SportKa. Σμειώστε πως επανέρχεται το αμάξωμα μετά τις κλίσεις: "σφιχτά και γεροδεμένα"
2) Το "γλυκό", ελεγχόμενο, άνοιγμα της τροχιάς του πίσω μέρους του SportKa όταν αυτό πιέζεται στο όριο (σε αντίστοιχη περίπτωση το ΜΚ7 συμπεριφέρεται και αυτό, λιγότερο απο το C2, υπερστροφικά - για όποιον του αρέσει αυτό και ας μου συγχωρεθεί η διαπίστωση οτι μόνο το SportKa θα χαρακτήριζα "ουδέτερο" κάτω απο συνθήκες οριακής πίεσης - δηλ. γλυστράει "με τα τέσσερα" και δεν διώχνει -όχι άτσαλα βέβαια- ουρές).
3) Τον έλεγχο του αυτοκινήτου χωρίς να χρειαστεί να γίνει γυρίσει το τιμόνι παρά μόνο στα πλαίσια μιας πλήρους περιστροφής (Ο Needell δεν αφήνει καθόλου το τιμόνι του SportKa - σε αντίθεση με το C2 που παίρνει κανονικότατα ανάποδα τιμόνια στο φούλ). (Ειδικά στο 0:54 φαίνεται όλο το μεγαλείο της ηδονικής οδήγησης του αυτοκινήτου - το αμάξι "κρέμεται" στο τιμόνι και υπακούει άμεσα - να τι θα πεί κοφτερό και άμεσο τιμόνι κύριοι...)
4) Τα σχόλια του οδηγού για την ποιότητα "handling" του SportKa.
5) (κάτι που δεν φαίνεται στο video): Η απίστευτη ποσότητα πληροφόρησης που δέχεται ο οδηγός απο το πλαίσιο που όχι απλά του προφέρει πλήρη on-line "ενημέρωση" για το πού και πως πατά και τι προσδοκίες μπορεί να έχει πηγαίνοντας παρακάτω (πράγμα που σε γέμιζε σιγουριά ώστε να οδηγείς <<κάπως έτσι>> (όπως ο Tiff δηλ.) χωρίς να αγχώνεσαι), αλλά σε μένα ρε παιδιά εκεί που ήμουνα εντελώς ανυποψίαστος, βλέποντας το τρόπο που έστριβε αυτό το ηδονικό ΜΚ5 το ερωτεύτηκα ....
Λοιπόν το ΜΚ7 δεν έχει τη συμπεριφορά του SportKa. Έχοντας οδηγήσει και τα 3 αυτά αυτοκίνητα θα έλεγα οτι το ΜΚ7 τοποθετείται κάπου στη μέση.
Προσωπικά εμένα θα μου άρεσε να ήταν ένα πιο μεγάλο, πιο ποιοτικό και πολύ πιο όμορφο SportKa (αυτά τα 3 χαρακτηριστικά τα έχει άπλετα το ΜΚ7).

Συνοψίζοντας θα αναφέρω το moto που χαρακτηρίζει τελικά αυτές τις δύο γενιές Fiesta:

"Το ΜΚ7 σε κάνει οδηγό,  γιατί εκείνο το ΜΚ5 σ'έκανε ΜΑΓΚΑ._"

http://www.youtube.com/watch?v=LYJqbyQJ7K8&feature=related

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Πριν λιγο καιρο ανεφερα οτι με την αλλαγη των μαμα ελατηριων με αυτα του sport το αμαξι κατεβηκε 0,5 εκατοστα μετρημενα παντα! Σημερα μετα απο δεκα μερες σχεδον το αυτοκινητο ''καθησε'' αλλο 1 ποντο, αρα συνολο 1,5 ποντοι πιο κατω!! τωρα πλεον εχει διαφορα και στο ματι

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
παιδια σκεφτομαι να περασω στο αυτοκινητο την αναρτηση της ap..εχει κανενασ απο εσς αποψη για την συγκεκριμενη αναρτηση???????

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Εαν διαβαζω καλα(εαν οχι διορθωστε με γιατι τα αγγλικα μ δεν ειναι και τοσο καλα) ειναι ρυθμιζομενη,και μπορεις να παιξεις απο 3 ποντους χαμηλωμα μεχρι και 8;;;

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
Απο αυτον που πηρα τα ελατηρια γ το φιεστακι, ειχε αγορασει τη συγκεκριμενη αναρτηση (coilover)... Στα λιγα χιλιομετρα που ειχε κανει μου ειπε οτι ηταν ευχαριστημενος...

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread