Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by Garbakos

  1. G

    Ford Audio Update

    Τελικα ακυρο!!Δουλευει κανονικα το update! Ειχε προβλημα το φλασακι μου και γιαυτο σταματουσε η διαδικασια.. Το εκανα με αλλο φλασακι και το εκανε κανονικα σε χρονο 15 λεπτων περιπου.
  2. G

    Ford Audio Update

    Κατέβασα τα αρχεία, εκανα όλη την διαδικασία που λεει αλλα ενώ αρχιζει να κανει το update μετα απο ενα λεπτό βγάζει error και σταματάει.. Δεν ξέρω τι παίζει..Η κανω καποιο λαθος εγω η πρεπει να το παω μια και καλη στην αντιπροσωπεία για να το δουν αυτοί αμα παίρνει καποιο καινούριο update.
  3. G

    Ford Audio Update

    Μηπως ξερει κάποιος απο που μπορούμε πλέον να κατεβάζουμε τα update; Κανενα link απο τα παραπάνω δεν δουλευει.. Στο επίσημο site λεει οτι για να τα κατεβάσεις πρεπει να κανεις λογαριασμό αλλα οταν πας να τον δημιουργήσεις απο το δευτερο βήμα και μετα δεν σε αφήνει να συνεχίσεις. Μηπως εχει...
  4. G

    Alarm Announcement στην οθόνη..

    Καλησπερα. Χθες το βραδυ ενώ άκουγα μουσική μου έβγαλε αυτο το μήνυμα στην οθόνη του αυτοκινήτου.. Ξερει κανενας τι ειναι και πως σβήνετε;
  5. G

    Βελτίωση μπροστινών φρένων MK7

    Γιατι θελω να βάλω  ολο το πακέτο απο Fiesta ST του 2016 μπροστά και πίσω δισκόφρενα χωρις μετατροπές κτλ.Θελω να ειναι τα γνήσια οπως τα βγάζει η Ford.
  6. G

    Βελτίωση μπροστινών φρένων MK7

    Σαν συνολο ολα μαζι μου πήγαν πάνω απο 700 ευρώ γιατι έβαλα ακριβά πραγματα πάνω.Μονο οι δίσκοι Brembo έκαναν 200+ ευρώ..Σκεφτομαι να τα αλλάξω όμως με αυτα του Καινούργιου St.
  7. G

    Πίσω δισκόφρενα MK7

    Σε ευχαριστω πολυ φιλαράκι.Θα επικοινωνήσω μαζι του.
  8. G

    Πίσω δισκόφρενα MK7

    Μηπως ξερει κανενας αμα η Sico μπορει να σπάσει το σετ για τα πίσω δισκόφρενα; Δηλ να μου στείλει το σετ χωρις δίσκους,τακάκια.. Η έστω χωρις δίσκους για να βάλω brembo τρυπητους που δεν το εχει σαν επιλογή..
  9. G

    Βελτίωση μπροστινών φρένων MK7

    Μετά απο καιρό είπα να ανεβάσω και εγώ. Δαγκάνες από Focus ST 170 Τρυπητοί δίσκοι Brembo 300mm Πλακάκι-Αντάπτορες σε μηχανουργείο Τακάκια Ferodo Μαρκούτσια φρενών απο Focus ST 170
  10. G

    Angel eyes MK7,5

    Να ξέρετε πως αμα δεν τον ειχα στο απέναντι ρεύμα της Θηβων θα τον ειχα πάρει απο πίσω να τον ρωτήσω πως το είχε κανει   :D Ναι όντως πρεπει να ειναι 4300 λογικα ο φωτισμός τους γιαυτο έχουν πιο κίτρινο χρώμα απο τα συνηθισμένα Daylight των άλλων αυτοκινήτων. Aftermarket δεν ξέρω αμα ήταν γτ δεν...
  11. G

    Angel eyes MK7,5

    Καλησπέρα παιδια. Εχω στο αυτοκίνητο μου τα φαναρια με το daylight. Ειναι αυτά εδω: Λογικα όσοι τα έχουν θα έχουν παρατηρήσει οτι τα led δεν ειναι τελείως άσπρα όπως σε ολα τα αλλα αυτοκίνητα που έχουν daylight αλλα λίγο πιο κιτρινοπα.. Μια απο αυτές τις μερες είδα εξω στον δρόμο ενα Mk7.5...
  12. G

    Αλλαγή χρώματος στις ζάντες μας

    Οχι δεν τις πήρα αυθημερόν γιατί ειχα άλλες ζάντες πάνω στο αυτοκίνητο μου για να κανω τις δουλειες μου, αρα δεν βιαζομουνα και του ειχα δώσει χρόνο.Αμα όμως εχεις πρόβλημα χρόνου νομίζω οτι μπορείς να μιλησεις με τα παιδια για να κανονισεις να τις πάρεις αυθημερόν.
  13. G

    Αλλαγή χρώματος στις ζάντες μας

    Ναι είναι pre-facelift το δικό μου,άσχετα που το άλλαξα. Mπαίνουν κανονικότατα οι μασπιέδες και ότι άλλο θέλεις να βάλεις απο το facelift γιατι η καρότσα ειναι ακριβώς η ίδια. Αν θυμάμαι καλά πάνε κάτι πιο λίγο απο 200 ευρώ ο καθένας.
  14. G

    Αλλαγή χρώματος στις ζάντες μας

    Στον Στέργιο έβαψα και ίσιωσα τις ζάντες.Είδα πιο πάνω να λένε διάφορα παιδιά ότι δεν ηταν και τόσο ικανοποιημένα αλλα εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα. Μετά τους έβαλα.Είναι οι γνήσιοι μασπιέδες απο το ST του 14" και μετά.
  15. G

    Αλλαγή χρώματος στις ζάντες μας

    Είπα να ανεβάσω και εγώ  redface