Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Qverde

Original poster
Newbie
Aug 31, 2016
5
0
0
καλησπέρα στην παρέα...
επειδή είμαι νέος στην ομάδα και στο αυτοκίνητο (1,0 ecoboost titanium 100)και όσο και αν έψαξα δεν βρήκα λύση, θα ήθελα μια βοήθεια για δύο θεματάκια.

1. περιοχή καθαρισμού υαλοκαθαριστήρων. ειδικά τώρα με τις βροχές διαπίστωσα με θλίψη ότι αφήνουν μεγάλη περιοχή ακάλυπτη ειδικά στην πλευρά του συνοδηγού και στο πάνω μέρος του παρμπριζ. αν κάποιος φίλος έχει λύση θα το εκτιμούσα.

2. αν και δε με πολυενδιαφέρει διαπίστωσα ότι το κάθισμα του συνοδηγού "κάθεται" ψηλά.. μπορεί να μην έχει μεγάλη σημασία, αλλά οποιαδήποτε εύκολη λύση θα ήταν χρήσιμη..
 

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,311
182
63
50
Αθήνα
Και εγώ τα έχω παρατηρήσει και τα δύο που λες, ήθελα να παραγγείλω το 125αρι και να βάλω ρύθμιση ύψους για το συνοδηγό (εγώ 1,87 η σύζυγος 1,80 δεν χωράμε), αλλά λόγω εκπτώσεων έβγαινε μεγάλη διαφορά από τα 100αρια που ήταν διαθέσιμα.

Για το μπροστινό parebrise, το μοναδικό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις κάποιο υδροαπωθητικό τύπου rain-x για να φεύγει εύκολα το νερό. Για το κάθισμα συνοδηγού, ή να βρεις ρυθμιζόμενο (υποθέτω γίνεται και παραγγελία καινούριου) ή να βρεις τρόπο (ποιον όμως ??) να κατεβάσεις λίγο τις βάσεις.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread