Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
giannhs-x said:
nos7 ειναι 6000κ εχω βαλει μονο μεσεα σκαλα και περιμενω λαμπες led για τα προβολακια. επισεισ εβαλακαι στιν πινακιδα ψιρακια led. να και η φοτο
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150407289795486&set=a.331079115485.343145.83618005485

καλοριζικα και απο εμενα γιαννη,πολυ ομορφα

nos7 said:
Υ.Γ Ιακοβε το διωρθωσα!!!
οκ,το εφτιαξα

giannhs-x

Rookie
Feb 9, 2011
27
0
1
hrakleio
ευχαρισω παιδια!!!! αυτα ειναι τα led
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-x-68-H11-SMD-1210-LED-Car-Lights-Fog-Bulb-White_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZalgoQ3dLVIQ26ituQ3dUCIQ26otnQ3d5Q26poQ3dLVIQ26psQ3d63Q26clkidQ3d6996814868318239366QQ_trksidZp5197Q2em7QQcategoryZ33713QQitemZ160473951711

περιμενω την γνωμη σας!!!!!

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Ομορφο ειναι..Λιγο offtopic αλλα θελω να πω στον Γιαννη οταν ανεβαζει φωτογραφιες γενικα στο internet καλο θα ειναι να αποφευγει να δειχνει την πινακιδα του...Ο κοσμος δεν ειναι παντα καλοπροερετος γυρω μας... ;)

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Ωραια φαινονται αντε να δεις πως θα ειναι και στην πραξη. Περιμενουμε φωτος

Alekoukos_FF

Rookie
Nov 8, 2010
31
0
6
40
Ρε παιδια μπορει να εχετε ξανααπαντησει σε αυτο αλλα πειτε μου σας παρακαλω!!!Τελικα εχει can bus το φιεστα mk7???θα παραγγειλω xenon απο γνςστο και με ρωτησε!ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ::) ::) ::)

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Εγω εχω βαλει με canbus και δεν μου εχει βγαλει προβλημα...Νομιζω η διαφορα τους ειναι καπου στα 20 ευρω...

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
Και εμένα είναι χωρίς can bus και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα  . Όταν τα έβαλα νόμιζα ότι δεν έχει αλλά στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι έχουν τελικά. Αν θυμάμαι καλά μόνο τα Sport έχουν.

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
δεν εχει καν μπας, οποτε βαζεις κ απλα. με 50γιουργια τα βρισκεις. εχουν πεσει οι τιμες!!!

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Αντρεα εχει can bys!!οταν ειχα καποιο προβλημα με το esp και μπηκε στο διαγνωστικο εβγαλε 2 βλαβες....η μια ηταν για αναποδη ποληκοτητα στο δεξι και η αλλη ηταν αναποδη πολικοτητα στο αριστερο οταν τα ειχαμε προτοβαλει οντως ειχε αναποδη πολικοτητα!!αρα εχει can bus(ελεγχει το συστημα των φωτων ΑΛΛΑ δεν το θεωρει κατι σοβαρο και δεν βγαζει ενδειξη)

Alekoukos_FF

Rookie
Nov 8, 2010
31
0
6
40
Παιδια παραγγειλα με can bus!!! Ο Θεός βοηθός!!! ssorry
Όπως και να εχει ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντήσεις!!!

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
μηπως μονο τα σπορ η ολα τα 7αρια??? :question: :question:

Συγχώνευση διπλών μηνυμάτων:[time]1298320687[/time]
Alekoukos_FF said:
Παιδια παραγγειλα με can bus!!! Ο Θεός βοηθός!!! ssorry
Όπως και να εχει ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντήσεις!!!

ποσο πηγαν αν επιτρεπετε?? με καν μπας??? craz

fanakias

Member
Feb 10, 2011
155
0
0
40
Αρτα
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδία! Στο καινούριο το fiesta (2010) παίζει πρόβλημα με τα χενον???? Δεν τα διαβάζει ο εγκέφαλος???? Όσο για την τοποθέτηση στο παλιό είναι πολύ απλή αν και θέλει λίγο να κόψεις και να ράψεις! Κάτι τάπες και γενικά ψιλοκαλώδια!

Edit: το ποστ σου διορθώθηκε! Γράφουμε πάντα με μικρά ελληνικά..

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
fanakias said:
Όσο για την τοποθέτηση στο παλιό είναι πολύ απλή αν και θέλει λίγο να κόψεις και να ράψεις! Κάτι τάπες και γενικά ψιλοκαλώδια!

Δε θέλει κόψε-ράψε καλωδίων σε καμία περίπτωση το παλιό fiesta (mk6) για να μπουν xenon. Μόνο από μία τρύπα σε κάθε τάπα του φαναριού για να περάσουν τα καλώδια, πράγμα που απαιτείται να γίνει σε κάθε αυτοκίνητο, είτε αυτό είναι ford fiesta είτε οποιοδήποτε άλλο.
Παιδιά προσέχτε, μην αφήνετε στον καθένα (επαγγελματία ή όχι) να κόβει ή να τροποποιεί τις εργοστασιακές καλωδιώσεις. Δεν υπάρχει λόγος, τα xenon kits είναι μελετημένα για να τοποθετούνται απευθείας και χωρίς μόντες.

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
kostg said:
Δε θέλει κόψε-ράψε καλωδίων σε καμία περίπτωση το παλιό fiesta (mk6) για να μπουν xenon. Μόνο από μία τρύπα σε κάθε τάπα του φαναριού για να περάσουν τα καλώδια, πράγμα που απαιτείται να γίνει σε κάθε αυτοκίνητο, είτε αυτό είναι ford fiesta είτε οποιοδήποτε άλλο.
Παιδιά προσέχτε, μην αφήνετε στον καθένα (επαγγελματία ή όχι) να κόβει ή να τροποποιεί τις εργοστασιακές καλωδιώσεις. Δεν υπάρχει λόγος, τα xenon kits είναι μελετημένα για να τοποθετούνται απευθείας και χωρίς μόντες.

+1000

fanakias

Member
Feb 10, 2011
155
0
0
40
Αρτα
τελικα στο καινουριο φιεστα μπαινουν ή υπαρχει θεματακι με τον εγκεφαλο???

ntontos

Pro Member
Dec 31, 2010
548
2
0
38
Dirty Athnz-Αιγαλεω
fanakias said:
τελικα στο καινουριο φιεστα μπαινουν ή υπαρχει θεματακι με τον εγκεφαλο???

Λοιπον φιλε μου στο mk7 δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τον εγκεφαλο!
Καλο ομως θα ηταν να βαλεις canbas διοτι ετσι ο εγκεφαλος σου θα τα αναγνωριζει ως κανονικες λαμπες σαν αυτες που φορας αυτη την στιγμη!
Ακομα και αν δεν βαλεις canbas και βαλεις τα απλα xenon παλι δεν θα χεις προβλημα το μονο που θα εχεις ειναι οτι οταν αναβεις τις λαμπες σου θα εχεις στο κντραν σου ενδειξη οτι εχεις καμενες λαμπες ενω η λειτουργια στα φωτα σου θα ειναι μια χαρα...
Τωρα αποφασιζεις canbas η οχι προτιμησε να δσεις 50 ευρω παραπανω και να βαλεις τα canbas και να μην εχεις κανενα προβλημα!
Οσο για το κοψε ραψε το μονο που χρειαζεται ειναι σε ενα σημειο μετα την λαμπα σε μια λαμτιτσα διοτι το καλωδιο ειναι πιο χοντρο και πρεπει να περασει η λαμπα σου H7...
Αυτο ειναι ολο!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread