Σε καταλαβαινω και σε ευχαριστω για την αποψη σου και το εκτιμω σημερα που περασα και ειδαν τα Led που εχω βαλει στο εσωτερικο στο αμαξι μου ξεκινησα το αν ποτε παθει κατι το αμαξι σου να ξερεις οτι για ηλεκτρονικα δεν ισχυει η εγγυηση , μου το ειπε ο πωλητης σαν συμβουλη, μου λεει να ξερει οτι οτι βαλεις μονος σου εστο και μια λαμπα η καθε αντιπρωσωπια θα στην πει χωρις πολλα πολλα , γιαυτο αποφασισα , να το κρατησω το αμαξι κανα 3-4 χρονια οπως ειναι να βαλω καμια καλυτερη λαμπα σε θεμα πιοτητας και φωτισμου και μετα βλεπουμε, ακομα και για το εσωτερικο αν ειναι θα παρω λαμπες αλογονου οπως ειναι απλα να ειναι λευκες . και οχι Led οπως εχω. σας ευχαριστω και παλι παιδιαnexus said:Κοίτα, καταρχήν όλα τα aftermarket xenon είναι κινέζικα. Και αυτό που έβαλα εγώ κινέζικο είναι. Όσον αφορά την αξιοπιστία του, δεν το έχω καιρό για να μπορώ να σου πω ότι είναι εντάξει. Σίγουρα βέβαια, προς το παρόν, δουλεύει χωρίς προβλήματα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των φώτων.
Επίσης έχε υπόψιν, μιας και είναι ενός μήνα το αμάξι σου, ότι πιθανόν να έχεις θέμα με την εγγύηση αν βάλεις xenon. Εμένα έχουν περάσει τα 3 χρόνια της (πραγματικής) εγγύησης, γιαυτό και το έβαλα χωρίς να με νοιάζει και πολύ.Νομίζω κρίμα είναι, σε περίπτωση που σου βγάλει κάποιο πρόβλημα το αμάξι, να μην σε καλύψουν επειδή έβαλες xenon.
Απλά τα αναφέρω αυτά για να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Αν εξακολουθείς να θέλεις να βάλεις το kit που έβαλα και εγώ, θα μπορούσα να σου στείλω με pm το μαγαζί, η ακόμα και να το αναφέρω εδώ αν δεν υπάρχει πρόβλημα από τους διαχειριστές.
το ξερω φιλε μου , εχεις δικιο για ολα αλλα αντε εσυ και ο καθενας να μπλεξει να βρει το δικιο του, ακομα και για βλακειες, γιαυτο αποφασισα οτι κανω , να το κανω με 'το νομο'. w5w θελει?The Ace said:Προφανώς και δεν ισχύει αυτό το "ότι βάλεις μόνος σου", ειδικά αν μιλάμε για λάμπες. Δηλαδή αν είσαι π.χ. στο χωριό σου και καούν οι λάμπες, πρέπει να έρθεις στην αντιπροσωπεία χωρίς φώτα, για να σου αλλάξουν τις λάμπες και να μην χάσεις την εγγύηση ? Δεν στέκουν αυτά τα πράγματα, ούτε φυσικά αν αλλάξεις τις μικρές W5W με Τ10 LED...
Τώρα, αν μιλάμε για παρεμβάσεις που φαίνονται, για extra καλωδιώσεις, για κοψίματα/ραψίματα σε φύσες, πλεξούδες κλπ, τότε προφανώς και θα σου πει ο αντιπρόσωπος "και που ξέρω εγώ αν η ηλεκτρική βλάβη δεν προκλήθηκε λόγω της τάδε μόντας που έκανες ?". Βέβαια για να αρνηθούν την εγγύηση, πρέπει να αποδείξουν ότι η βλάβη οφείλεται σε παρέμβαση δική σου ή τρίτου, οπότε και εδώ παίρνει πολύ νερό η βάρκα....
nexus said:Κώστα, να υποθέσω ότι ούτε εσύ έχεις κάποιο θέμα με το start/stop, η γενικά κάποιο άλλο θέμα με τα φώτα ε? Επίσης με τι λάμπες τα έχεις εσύ? Μήπως να έβαζες και εσύ καμιά φώτο να δούμε το αποτέλεσμα?
VaggPore said:Ερώτηση! Το ΜΚ7 φοραει προτζεκτορς? Σε τι βοηθαει αυτο στην εγκατασταση του ξενον?