Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Nordvinden

Original poster
Pro Member
Dec 15, 2013
362
0
0
59
Αθήνα
Ανήκει σε φίλο φυσικά - πού η τύχη να 'ταν δικό μου...  ssorry

004.jpg


Με μόνο 900 κ.εκ. και 140 άλογα από Honda Fireblade, πλην όμως, με 440 κιλά βάρος, σειριακό (και σωστό) κιβώτιο, ξηρό κάρτερ, μπλοκαδουράτο, διπλοψάλιδο γύρω-γύρω και γενικά πούπουλο κωλοστημένο, το Δυτικολίβαδο, αλλά και τα παρεμφερή συγγενάκια του (Caterham, RobinHood, κτλ.), πολύ μικρή σχέση έχουν με τα γνωστά υπερκάρα από Γερμανο-Ιταλίες, τόσο σε αίσθηση, όσο και σε ρυθμούς. Ειδικά στο δεύτερο...  ;)

Ο κιτρινόμαυρος Γιαγκούλας, απόλυτος, επιθετικός, χειρουργικός, ταχύς τόσο, όσο μια 911S να φαντάζει ένα απλό Γκρουπ Βαγκ, δεν πιάνει αιχμαλώτους. Απαιτεί Τέχνη, Γνώση, Cojones και -κατόπιν αυτών- ανώριμη ψυχή, ώστε ν' αντέξεις τους τόνους vaflas, που εξαπολύει προς οιαδήποτε κατεύθυνση, άπαξ και πιεστεί...

Και πιέστηκε, λέμε, στις 10.000 σ.α.λ., αντιβουίζοντας με την ελεύθερη εξάτμισή του σ' όλη τη Βαριά Μπόμπη, διχοτομώντας το τοπίο, για να δανειστώ την έκφραση από το Νίκο Δήμου, προκαλώντας εγκεφαλικά σε μελίσσια κι έγκυες φοράδες από τα γύρω ιπποφορβεία.... Ρυθμοί στα όρια του βάναυσου, παραμορφωμένα πρόσωπα από τις βίαιες επιταχύνσεις από Κ σε Κ και σβέρκοι και αυτιά στα όρια των ανοχών τους - για τους δικούς τους λόγους το καθένα...  ::)

Φκιάχτηκε το Δυτικολίβαδο για εκεί μέσα, ενώ μια 911S, ας πούμε... απλά λειτουργεί και εκεί μέσα. Το δε Κούπρα Ρω μου.... συγκριτικά δεν είχε καμιά δουλειά εκεί μέσα. Ελπίζω να απόδωσα τις σχετικές ειδοποιούς διαφορές.

Δε θα μπορέσω ν' αποκρύψω το τι πανικό δημιουργεί στο δρόμο το Δυτικολίβαδο... Στο γυρισμό, στην "Εθνική", καθώς πλάκωνε τη μια 200άρα μετά την άλλη, με αλλαγές σε χρόνο δt και ταχύβολες μπαλωθιές από το μυδράλλιο που του 'χουν βάλει στην Αγγλία για εξάτμιση, έκανε τους ομοαίματους μηχανόβιους να το ακολουθούν, θαυμάζοντάς το, και κάτι -τάχα μου- (ευθειο)γρήγορους αυτοκινητόβιους να δείχνουν ιδιαίτερα ενοχλημένοι που τους αποκεφάλιζε στυγνά μέσα στο ίδιο τους το "παιχνίδι" - όντας αυτό έξω από το δικό του...  tease

Είχα κατορθώσει σε κείνη τη Βαρυμπόμπα, κουτσά-στραβά, να τραβήξω ένα βιδεάκι της κακιάς ώρας με το τότε Ίφωνο ανά χείρας. Νομότυπο σε ρυθμό για ευνόητους λόγους.

http://youtu.be/qszJ5sB1CJk
 

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
27
48
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
  • #2
Απλα ΕΥΡΩΤΕΥΣΗΜΟ ok234 ok234

Πολυ προσεγμενο και φυσικα να συνεχησει να το εχει τοσο "πενα" ο φιλος σου και να το χαρει οσο περισσοτερο !!!
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread