Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
Είναι ένα δύσκολο πρωινό και ήθελα να δω και ένα ευχάριστο νέο. Γούσταρα να διαβάσω για κοντρίτσα μιας και απέχω αρκετό καιρό από αυτές. giggle giggle

Staros

Pro Member
Apr 13, 2011
819
0
0
39
Αθηνα
Αντε ας γραψω και εγω την δικια μου χθες...Καβουριου αργα βρεθηκα αντιμετοπος με VW Bora μετατροπη σε 1.8T 150ps δεν ανοιξε ουτε 1ες ουτε 2ες που τον τζιγλαγα φορτασα λοιπον 3η και τον περιμενα παταει παταω αλλαγη σε 4η και 4 αμαξια μπροστα το ST! Να πω οτι το Bora ητανε δικαβαλο και εγω μονος.

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
ανοιγματακι εχτες το βραδυ με peugeot 207 και εαν κρινω απο τα απολεσμετα πρεπει να ηταν τον τουμπακι με τα 160 αλογα!!!απο σταστη στο φαναρι,ξεκιναμε και ριχνει μιση καροτσα ο φιεσταρος μ,μετα αλλαγη σε δευτερα και μεχρι τα τελιωματα της 1 αμαξι και κατι ψιλα ο φιεσταρος μ μπροστα,αλλαγη τριτη και μεχρι και της 3.500-4.000 στροφες δικες μ ο φιεσταρος διατυρισε και ανοιξε την διαφορα μεχρι 1.5 αμαξι,μετα αλλαξε σχεση το peugeot(το ειδα γιατι του πεταχτηκε αλλα δεν ξερω τι εβαλε 3 ή 4) και με μαζεψε για πλακα και μεχρι να βαλω 4η ηταν διπλα μ και μετα φυσικα ανοιξε την διαφορα σε 2 αμαξια οπου κοψαμε γιατι πεσαμε σε φαναρι!!!!!πιστευω οτι ο φιεσταρος σταθηκε πολυ καλα διπλα σε τουρμπακι και με 160αλογα :)

giannis_suzuki

Pro Member
Oct 17, 2010
384
0
0
απο αλλαγη σε 3η απο 2ερα στις ποσες στροφες πεφτει??

τα 207 βγαζουν 150 και το rc 175-180 αν θυμαμαι καλα....
αλλα να ξες απο σταση εχουν θεμα γιατι σχεδον κανενα δεν κουμπωνει την 2ερα.....γνωστο προβλημα για τον συγκεκριμενο γαλλο...

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
εγω εχω κοφτη 6600 ΠΕΡΙΠΟΥ και την αλλαγη την κανω στης 6500....οσο για την δευτερα του γαλλου δεν το ηξερα αλλα φανικε να την κουμποσε και καλα γιατι πεταχτηκε παλι το αμαξι του...εκτος και αν ηταν τοσο κουλος!!!το παλικαρι δεν το ηξερα και ουτε καν που μιλησαμε,απλα μαρσαμε στο φαναρι και φυγαμε!!

giannis_suzuki

Pro Member
Oct 17, 2010
384
0
0
ωραιος....αλλο ρωτησα....οταν αλλαξεις την 2ερα απο τις 6500 και βαλεις 3 στις ποσες στροφες θα πεσει??

στις 4000?? 4500?? 5000??
γιατι αν θυμαμαι καλα εχετε αρκετα κοντο σαζμαν...

giannis_suzuki

Pro Member
Oct 17, 2010
384
0
0
τωρα π κοιταγα βιντεακια στην αλλαγη πεφτει λιγο πριν τις 5000.....
αρα η αλλαξες πολυ πιο νωρις η καπου μπερδευεσε....

παντως το αποτελεσμα ειναι λογικοτατο γιατι ειναι κασες με ολη την σημασια της λεξης....ειναι αρκετα βαρυ το 207 και ψηλα μετα τις 5500  ψωφαει η turbina του....

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
σιγουρα αλλαξα στης 6.500 γιατι 1) το κοιταγα και 2) εχω και το dashhawk σαν shiftlight...πολυ πιθανων μπερδευτηκα...οποτε ξαναλεω KAI ΔΙΩΡΘΩΝΩ οτι μεχρι τα μισα της τριτης μ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ 3.500-4.000

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
nos7 said:
ανοιγματακι εχτες το βραδυ με peugeot 207 και εαν κρινω απο τα απολεσμετα πρεπει να ηταν τον τουμπακι με τα 160 αλογα!!!απο σταστη στο φαναρι,ξεκιναμε και ριχνει μιση καροτσα ο φιεσταρος μ,μετα αλλαγη σε δευτερα και μεχρι τα τελιωματα της 1 αμαξι και κατι ψιλα ο φιεσταρος μ μπροστα,αλλαγη τριτη και μεχρι και της 3.500-4.000 στροφες δικες μ ο φιεσταρος διατυρισε και ανοιξε την διαφορα μεχρι 1.5 αμαξι,μετα αλλαξε σχεση το peugeot(το ειδα γιατι του πεταχτηκε αλλα δεν ξερω τι εβαλε 3 ή 4) και με μαζεψε για πλακα και μεχρι να βαλω 4η ηταν διπλα μ και μετα φυσικα ανοιξε την διαφορα σε 2 αμαξια οπου κοψαμε γιατι πεσαμε σε φαναρι!!!!!πιστευω οτι ο φιεσταρος σταθηκε πολυ καλα διπλα σε τουρμπακι και με 160αλογα :)

καλη κοντρα. στις αλλαγες έχει αβανταζ το 207 λόγω της ροπής.

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Γιαννη εχτες τσεκαρα αυτο που μου ειπες,δλδ σε ποσες στροφες πεφτει η αλλαγη απο 2α σε 3η και εχεις δικιο,πεφτω καπου στης 4.700...

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
σήμερα έκανα ένα ανοιγματάκι με t-get grande punto από στάση μέχρι και κόφτη τρίτης δική μου

η διαφορά ήταν 1,5 αμάξι μπροστά εγώ όπου ήταν σταθερή από το ξεκίνημα
αυτά....

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
scorpion said:
σήμερα έκανα ένα ανοιγματάκι με t-get grande punto από στάση μέχρι και κόφτη τρίτης δική μου

η διαφορά ήταν 1,5 αμάξι μπροστά εγώ όπου ήταν σταθερή από το ξεκίνημα
αυτά....
άρα καλα λεω οτι τα t-jet δεν πανε!

εγω προ ολιγου σταματω στο φαναρι χαλαρος και σκαει ενα ραλλακι(το 8βαλβιδο) που φοραει ενα καζανακι γκρουπ ν,16αρες και τιποτα αλλο!και επειδη το ξερω το αυτοκινητο,αυτος που το χει,το χει 3ο χερι οποτε εχει στην καλυτερη περιπτωση απο 150000χλμ!τελοςπαντων σκαει διπλα μου,και ψιλομαρσαριζε μεχρι την ωρα που εναψε το κοκκινο για τους πεζους οπου μαρσαρε πιο εντονα!εγω χαλαρος βγαζω το esp διακριτικα,κουμπωνω 1η(ουτε μαρσαρισματα ουτε τπτ) και... πρασινο... το ανοιγμα ηταν της ταξης 1ες,2ες γιατι μετα στενευε ο δρομος... το αποτελεσμα το φιεστα μπροστα και το ραλλυ απο πισω!!!

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
ποσο μπροστα εσυ?

ανοιξα το πρωι με φιεστα μκ7 1.6 135 αλογα 1ες 30 ως 4αρτες και κατι ψηλα απο τεταρτες εκεινος φορουσε 14αρες ζαντες ομως...το αποτελεσμα ηταν ακριβως κοπιες..απο σταση ανοιξαμε παλι στα ιδια μετρα που πατησαμε και στην πρωτη κοντρα,εκκινηση του φυγα αλλα μετα μαζεψε και το αποτελεσμα και εδω κοπια...

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
moican said:
εγω προ ολιγου σταματω στο φαναρι χαλαρος και σκαει ενα ραλλακι(το 8βαλβιδο) που φοραει ενα το αποτελεσμα το φιεστα μπροστα και το ραλλυ απο πισω!!!
Το εχω ξαναπει και το λεω παλι!!! τα saxoralla ειναι πλεον πεσμενα, λιγα ειναι αυτα που βρισκονται σε καλη κατασταση και γαζωνουν ακομα...

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
μπα μην το λες οταν ειμουν μαμα ειχα φαει απο 8βαλβιδο τον αμαζευτο στις 3ες...μεχρι σπασμενες 2ες ειμασταν πολυ κοντα μετα 3ες........................................................................................σκουπα εξατμιση ηταν το ραλυ..

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
Ισως να τα προσεχουν εκει κατω, δυο φορες που εχει τυχει να "παιξω" με rallye την πρωτη τον περασα με τεταρτη (αγνωστο τι φοραγε) και την δευτερη πηγαιναμε κοπιες 2α-3η-4η το οποιο φορουσε φιλτρο-εξατμιση...

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread