Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
DrA said:
Πολλα βαζεις νομιζω. Το δικο μου E30 318 ηταν 1070 μαζι με εμενα ζυγισμενο στο αμορτισερομετρο στο ΚΤΕΟ δηλ 1000 το αμαξι μονο του γεματο βενζινη! Αντε πες πιο βαρυ μοτερ το is κ να πηρε κ λιγο βαρος με το facelift αλλα τα 1150+ δν τα βλεπω.

για να το λετε, μαλλον θα χετε δίκιο. Ισως είμαι και επηρεασμενος απο το E36 που ναι βαρίδι..

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
Vasilis_250r said:
Παιδια το fiesta mk7 sport τι κανει στα 400 μετρα με ενα βαρυ αμαξι γυρο στα 150 με 160 αλογα? π.χ mercedes e200 or bmw 320.
Με E200 compressor τα ειχα βαλει το καλοκαιρι σε ψιλοανηφοριτσα κιολας, με την εκκινηση 2 καροτσες μπροστα το φιεστα το ιδιο και 2α και 3η δεν μου επαιρνε καθολου, με το που εβαλα 4η αρχισε και μαζευε και καπου στα 160χλμ (δικα μου) με περασε...

bmw5argolida

New member
Jan 6, 2011
78
0
6
41
ΝΑΥΠΛΙΟ
grigoris mk7 said:
Με E200 compressor τα ειχα βαλει το καλοκαιρι σε ψιλοανηφοριτσα κιολας, με την εκκινηση 2 καροτσες μπροστα το φιεστα το ιδιο και 2α και 3η δεν μου επαιρνε καθολου, με το που εβαλα 4η αρχισε και μαζευε και καπου στα 160χλμ (δικα μου) με περασε...
Πιστευω θα ηταν automatic το χιτλεραμαξο...Πολυ αργα αυτοκινητα αλλα αλλη αισθηση εντος...

panos.l

Pro Member
Aug 9, 2010
476
0
0
ΑΘΗΝΑ
www.fordliatiras.gr
Παιδιά έχει ανοίξει κανένας που έχει mk6 1600 ή mk7 1600 με leon tsi (αυτό με τα 125 άλογα)??
Αν ναι ποιος ήταν μπροστά και τι διαφορές?

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
δεν ξερω αν εχει ανοιξει κανεις, αλλα μας περναει χαλαρα εχω την εντυπωση... αν δεν κανω λαθος εχει και γυρω στα 20κιλα ροπη.....

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
panos.l said:
Ναι κάπου εκει είναι η ροπή που βγάζει 19-20.Αλλά υπάρχει και η διαφορά βάρους (δεν ξέρω ποσο είναι ακριβώς)!

ο μπακαλικος μετατροπεας λεει οτι μαμα tsi και μαμα fez είναι περιπου μιαμιση κενη μπροστα το φιέστα μεχρι τα 180. είναι βαρυδι το σεατ

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
σωπα ρε; δηλαδη με τα πολο τα 1.2 τσι ειμαστε λιγο πολυ κοπιες και με τα 1.4τσι ειμαστε μπροστα; παντως επειδη εχω οδηγησει και λεον τσι,μπορω  να πω οτι παει καλα!

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
Λοιπον σημερα εκανα ενα πατημα στο οποιο ομως δεν βγηκαν ξεκαθαρα συμπερασματα λογω αντιπαλοτητας..ανοιξα με φιεστα 16αρες ζαντες τελικο και βγαλμενο μεσαιο και φιλτρο(πιθανον)..οταν ειμουν μαμα μου εκανε ενα αμαξι και κατι ψιλα..σημερα καναμε δυο πατηματα εκ των οποιων στο 1ο ειμουν 1,5 αμαξι μπροστα και με εκκινηση δικια του νωριτερα και στο δευτερο πατημα εφυγε με τη δευτερη κορνα και στα 120 ειμουν μισο αμαξι μπροστα και του μεγαλωνα και αλλο τη διαφορα αλλα οι πισω που ακολουθουσαν ειπαν οτι επειδη τον ανοιγα πατησε φρενο για να τελειωσει η κοντρα...τα πατηματα γινανε με 2ες 50 στα 400 μετρα...ξεκαθαρα συμπερασματα απο οτι καταλαβατε και εσεις δεν βγηκαν λογω οτι και στα δυο πατηματα τα σαλια που εκανε ο αλλος στις εκκινησεις κοντεψαμε να γλιστρησουμε  ολοι..αυτα..

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
κοιτα μιχαλη σκεψου μονο οτι με τα δεδομενα της κοντρας αυτης σε σχεση με το μαμα που ειμουν πριν η ολη μοντα που εκανα μου δινει το αμαξι που με περναγε πριν συν αλλο εναμισι δηλαδη 2,5 αμαξια και ποιος ξερει ποσο ακομα και αλλο αν δεν εκανε τα σαλια που εκανε...

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Ειλικρηνα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι θεωρουν υποτυμιτικο-ασχημο  να ειναι πισω,αντι να κατσουν να δουν τι φταιει και τι μπορουν να κανουν βρησκουν ενα καρο δικαιολογιες,τεσπα στο θεμα μας!!2,5 αμαξια μπρωστα φιλε εισαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
το παλικαρι με το φιεστα δεν φταιει απλα η παρεα μου με την δικια του εχουν μια αντιπαλοτητα και οι αλλοι του βαζουν ψηρες στα αυτια για μλκιες στο πατημα οπως κανουν και οι ιδιοι αλλα παλι πισω ειναι και αυτοι...ειναι τοσο ειδικη η περιπτωση εδω πανω που οσο και να σας εξηγω δεν μπορω να σας κανω να καταλαβετε στο 100% το τι γινετε..εγω θα πω κατι και οποιος καταλαβει..τα φιεστα μας ειναι τα πιο αργα αμαξια εδω ολοι οι αλλοι εχουν πολλα αλογα και οι "τσακωμοι" μετα τα πατηματα τους επηρεαζουν τελικα απο οτι φαινεται και πατηματα οπως το δικο μας σημερα..

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
moican said:
σωπα ρε; δηλαδη με τα πολο τα 1.2 τσι ειμαστε λιγο πολυ κοπιες και με τα 1.4τσι ειμαστε μπροστα; παντως επειδη εχω οδηγησει και λεον τσι,μπορω  να πω οτι παει καλα!

ΤΟ 16ΑΡΙ TO φιεστα ΜΚ7 είναι κόπιο με λεον 1.2 tsi με τα  105 άλογα? Αν είναι έτσι το tsi δεν είναι 105 άλογα αλλα πολλά παραπάνω, όπως και το 14αρι tsi που υποτίθεται οτι βγάζει 125 άλογα

akridas07

Pro Member
Jul 21, 2010
343
0
0
42
panos.l said:
Παιδιά έχει ανοίξει κανένας που έχει mk6 1600 ή mk7 1600 με leon tsi (αυτό με τα 125 άλογα)??
Αν ναι ποιος ήταν μπροστά και τι διαφορές?

Ο αδερφός μου έχει ανοίξει. Το ΜΚ7 είναι πολύ μπροστά. Ο Αλέξης έχει δίκιο είναι αρκετά βαρή το Leon.

GiannisZetec

Pro Member
Jun 4, 2011
571
0
16
ανοιξα με bmw 116 130 αλογα και απο σταση και απο ρολ 2ες 50 και δικαβαλος εγω,η διαφορα ηταν κατι παραπανω απο κολωνα...

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread