vouts said:Μηπως ηταν 115???Γιατι με 105 εχω ανοιξει εγω και πεταχτηκα ενα αμαξι μπροστα αν θυμαμαι καλα και μετα τριτες ημουν μισο φτερο μπροστα εγω και τεταρτες με περασε μισο φτερο...Μετα κοψαμε γιατι ειχε κινηση....
Φιλικο πατημα με corolla 1.4 76-80 αλογα 6ταχυτο(απ οτι μου πε το παιδι)...Ξεκινησαμε απο πρωτες ρολ και μου πεταχτηκε μισο φτερο μπροστα...Μεχρι κουμπωμα τεταρτης του ειχα ανοιξει 1-1,5 αμαξι (απ οτι ειδα εγω...) στο δευτερο πατημα τα αποτελεσματα ηταν σχεδον ιδια...Παλι 1,5-2 αμαξια εγω μπροστα...
PS: στο car.gr που εψαξα λιγο το corolla ειναι καπου στα 90 αλογα...Ισως δεν ακουσα καλα τα κυβικα και μπερδευτηκα...Παντως το αποτελεσμα ηταν αυτο...
moican said:σκεψου οτι τα αλογα που βγαζει το 1.25 μκ7 ειναι πανω κατω τα ιδια με το 14αρι μκ6!αν κανω λαθος διορθωστε με!
Τα καλυτερα εχασα οταν εφυγα... Ο Χρηστος ηταν, πηγαιναν καντινα...Staros said:Απο εδω ειναι..ο Χρηστος σε ειδα που πατησες στο φαναρι μια 1η 2αρα και απο πισω ηρθανε τα 7αρια....
Χαχαχα! Α ρε τρελε με το ποδι στο γκαζι παντα! Θα κανονισουμε πατιματακι αν ειναι με τα 7αριαAN7 said:Ήσουν καντίνα?
Εγώ πήγαινα village με ένα φίλο να δούμε το The Avengers
Δεν πάτησε εκεί το παιδί.
Στο προηγούμενο φανάρι έγινε σκηνικό
Ήταν και 1 άσπρο με το οποίο περίμενα μπας και πατήσει αλλά μετά είδα το μαύρο να έρχεται με φόρα και μέχρι να καταλάβω τι έγινε πάτησα λίγο πριν έρθει δίπλα μου με αποτέλεσμα μέχρι 3ες ψηλα που έκοψε μου είχε ανοίξει καλά.
Απλά μιας και είδα μάχιμο το παιδί έλεγα μπας και κάναμε κανένα κανονικό πατηματάκι
εγώ να δω πότε θα κανονίσεις μαζί μουStaros said:Χαχαχα! Α ρε τρελε με το ποδι στο γκαζι παντα! Θα κανονισουμε πατιματακι αν ειναι με τα 7αρια
Φ-Π-1/2Ε + ΚΠGiannisZetec said:εσυ an7 τι φορας?
Ε τι να κάνουμε, την λιγοστή βενζίνη που έχουμε την καίμε για να ξεκα@λωσουμε.Staros said:Χαχαχα! Α ρε τρελε με το ποδι στο γκαζι παντα! Θα κανονισουμε πατιματακι αν ειναι με τα 7αρια
Οκ εγεινε μαν...μιλαμεAN7 said:Φ-Π-1/2Ε + ΚΠ
Ε τι να κάνουμε, την λιγοστή βενζίνη που έχουμε την καίμε για να ξεκα@λωσουμε.
Άμα είναι και κανονίσετε τπτ στείλτε πμ.