Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
To fsi ειναι αλλο...Αυτο που λεω εγω ειναι mpi απλα εκανα λαθος και εβαλα h  αντι για i.... giggle sorry...

christos pap

Hero Member
Σεπτ. 25, 2010
988
0
0
35
Οι κινητηρες mpi εβγαζαν 102-105 ιππους και ηταν εμμεσου ψεκασμου
οι fsi εβγαζαν 115 και ηταν αμεσου ψεκασμου..

GiannakissXs

Member
Jan 5, 2012
145
0
0
35
δεν ξερω καθολου...σκεψου οτι δεν τον ειδα καν απο πισω για να ξερω!απο τον κρουστα περιπου μεχρι μια εκο που εχει ηταν το "ανοιγμα" παντως!

spithas

Member
Feb 6, 2011
162
0
0
vouts said:
Μηπως ηταν 115???Γιατι με 105 εχω ανοιξει εγω και πεταχτηκα ενα αμαξι μπροστα αν θυμαμαι καλα και μετα τριτες ημουν μισο φτερο μπροστα εγω και τεταρτες με περασε μισο φτερο...Μετα κοψαμε γιατι ειχε κινηση....

Φιλικο πατημα με corolla 1.4 76-80 αλογα 6ταχυτο(απ οτι μου πε το παιδι)...Ξεκινησαμε απο πρωτες ρολ και μου πεταχτηκε μισο φτερο μπροστα...Μεχρι κουμπωμα τεταρτης του ειχα ανοιξει 1-1,5 αμαξι (απ οτι ειδα εγω...) στο δευτερο πατημα τα αποτελεσματα ηταν σχεδον ιδια...Παλι 1,5-2 αμαξια εγω μπροστα...

PS: στο car.gr που εψαξα λιγο το corolla ειναι καπου στα 90 αλογα...Ισως δεν ακουσα καλα τα κυβικα και μπερδευτηκα...Παντως το αποτελεσμα ηταν αυτο...

φιλε μου το αμαξι σου παει καλα απο το συμπερασμα που βγαζω για 1.25. εμεις οι μκ6(1.25) μας περνανε και τα χιλιαρακια!!

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
σκεψου οτι τα αλογα που βγαζει το 1.25 μκ7 ειναι πανω κατω τα ιδια με το 14αρι μκ6!αν κανω λαθος διορθωστε με!

spithas

Member
Feb 6, 2011
162
0
0
moican said:
σκεψου οτι τα αλογα που βγαζει το 1.25 μκ7 ειναι πανω κατω τα ιδια με το 14αρι μκ6!αν κανω λαθος διορθωστε με!

πολυ σωστα μοικαν.αλλα υπολογισε αλλη ροπη (δεν θυμαμε νουμερο αλλα γυρο στα 12.5 κιλα) και  στα μκ6 το ευρος ωφέλιμης ισχυος ειναι πολυ μικρο(μεχρι στις 4.500 μετα ψωφαει).

AN7

Member
Oct 2, 2010
241
1
0
38
Βάρκιζα
Μαύρο Μκ7 με τελικό που ψευτοπατήσαμε βουλιαγμένης λίγο μετά την βούτα μπας και είναι από εδώ?

Staros

Pro Member
Apr 13, 2011
819
0
0
39
Αθηνα
Απο εδω ειναι..ο Χρηστος σε ειδα που πατησες στο φαναρι μια 1η 2αρα και απο πισω ηρθανε τα 7αρια....

AN7

Member
Oct 2, 2010
241
1
0
38
Βάρκιζα
Ήσουν καντίνα?
Εγώ πήγαινα village με ένα φίλο να δούμε το The Avengers :p

Δεν πάτησε εκεί το παιδί.
Στο προηγούμενο φανάρι έγινε σκηνικό
Ήταν και 1 άσπρο με το οποίο περίμενα μπας και πατήσει αλλά μετά είδα το μαύρο να έρχεται με φόρα και μέχρι να καταλάβω τι έγινε πάτησα λίγο πριν έρθει δίπλα μου με αποτέλεσμα μέχρι 3ες ψηλα που έκοψε μου είχε ανοίξει καλά.

Απλά μιας και είδα μάχιμο το παιδί έλεγα μπας και κάναμε κανένα κανονικό πατηματάκι

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
Staros said:
Απο εδω ειναι..ο Χρηστος σε ειδα που πατησες στο φαναρι μια 1η 2αρα και απο πισω ηρθανε τα 7αρια....
Τα καλυτερα εχασα οταν εφυγα... Ο Χρηστος ηταν, πηγαιναν καντινα...

Staros

Pro Member
Apr 13, 2011
819
0
0
39
Αθηνα
AN7 said:
Ήσουν καντίνα?
Εγώ πήγαινα village με ένα φίλο να δούμε το The Avengers :p

Δεν πάτησε εκεί το παιδί.
Στο προηγούμενο φανάρι έγινε σκηνικό
Ήταν και 1 άσπρο με το οποίο περίμενα μπας και πατήσει αλλά μετά είδα το μαύρο να έρχεται με φόρα και μέχρι να καταλάβω τι έγινε πάτησα λίγο πριν έρθει δίπλα μου με αποτέλεσμα μέχρι 3ες ψηλα που έκοψε μου είχε ανοίξει καλά.

Απλά μιας και είδα μάχιμο το παιδί έλεγα μπας και κάναμε κανένα κανονικό πατηματάκι
Χαχαχα! Α ρε τρελε με το ποδι στο γκαζι παντα! Θα κανονισουμε πατιματακι αν ειναι με τα 7αρια

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
Staros said:
Χαχαχα! Α ρε τρελε με το ποδι στο γκαζι παντα! Θα κανονισουμε πατιματακι αν ειναι με τα 7αρια
εγώ να δω πότε θα κανονίσεις μαζί μου :( :(

Staros

Pro Member
Apr 13, 2011
819
0
0
39
Αθηνα
Δεν ειναι στο χερι μου αγορινα και το ξερεις....Μακαρι να μπορουσα καθε μερα! Αλλα κατι θα γινει ισως με αλλο ατομο στα ιδια αλογα...Θα εισαι οκ?

AN7

Member
Oct 2, 2010
241
1
0
38
Βάρκιζα
GiannisZetec said:
εσυ an7 τι φορας?
Φ-Π-1/2Ε + ΚΠ

Staros said:
Ε τι να κάνουμε, την λιγοστή βενζίνη που έχουμε την καίμε για να ξεκα@λωσουμε.
Άμα είναι και κανονίσετε τπτ στείλτε πμ.

Staros

Pro Member
Apr 13, 2011
819
0
0
39
Αθηνα
AN7 said:
Φ-Π-1/2Ε + ΚΠ
Ε τι να κάνουμε, την λιγοστή βενζίνη που έχουμε την καίμε για να ξεκα@λωσουμε.
Άμα είναι και κανονίσετε τπτ στείλτε πμ.
Οκ εγεινε μαν...μιλαμε

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
christos pap (φίλτρο-τελικό-17ρες) vs scorpion (φίλτρο-τελικό-πρόγραμμα-πολλαπλή-16ρες) εχθές το βράδυ,δικάβαλοι και οι 2 μας
πρώτο πάτημα : 1ρολ με 30χιλ (δικά μου)
- στις 1τες μισό αμάξι εγώ μπροστά
- στις 2ρες 1 αμάξι εγώ μπροστά
- στις 3τες ήρθε δίπλα μου και
- στις 4 τες άρχισε να ανοίγει,έφτασε 1 αμάξι ο Χρήστος μπροστά και κόψαμε

δεύτερο πάτημα : 2ρολ 50χιλ (δικά μου)
- πήγαιναμε δίπλα-δίπλα μέχρι και τις 3τες
- στην 4τη άνοιξα 1 φτερό μπροστά εγώ,μετά κόψαμε πάλι

Χρήστο διόρθωσε αν υπάρχει κάτι φίλε

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread