Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Mitsos88

Original poster
Rookie
Dec 31, 2014
23
0
1
Γεια σας αγαπητοι συμφορουμιτες. Βρισκομαι κατα την περιοδο των διακοπων μου και χθες την νυχτα, προσπαθωντας να περασω απο ενα στενο περασμα που θεωρειται παρκινγκ ξενοδοχειου και στην ουσια ειναι θεοσκοτεινο γηπεδο μπασκετ εγδαρα βαθια το πισω δεξι φτερο. Η γραζουνια ειναι λεπτη και σε μακρος περιπου 20 ποντους και βαθια ως την λαμαρινα στο μεγαλυτερο μερος της. Οπως καταλαβαινετε χαλαστηκα πολυ ασχημα γιατι το αμαξι το διατηρω σε αριστη κατα τα αλλα κατασταση. Που προτεινετε να απευθυνθω για να αποκαταστησω την ζημια; Κατα τη γνωμη μου ειναι κριμα να βαφτει ολοκληρο το φτερο απο την αρχη για μια γρατζουνια.Τι γνωμη εχετε για τη λυση τυπου chipsaway; Μηπως να ρωτησω πρωτα στην αντιπροσωπεια να δω τι θα μου πουν ή παει πολυ ακριβα το μαλλι; Με συγχωρειτε στην περιπτωση που παραθετω το θεμα σε λαθος topic.
 

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,309
182
63
50
Αθήνα
Αντιπροσωπεία βάφουν μόνο ολόκληρα κομμάτια, άρα υπολόγιζε minimum 100-120€ για φτερά και >150-200€ για τα πιο μεγάλα, όπως καπώ και ουρανό). Chipsaway είναι πλέον τριγύρω στα 70-80€, και βάφουν μόνο τοπικά τη ζημιά. Συνήθως πετυχαίνουν 100% το χρώμα, και δίνουν και εγγύηση.
 

alpapahr

New member
May 23, 2015
66
0
6
34
www.zygos-artas.gr
Σε πρόσφατη αντίστοιχη ζημιά (είχε χτυηθεί και το νευρο του πίσω φτερού) όταν ρώτησα σε chipsaway και paintbull μου έδωσαν τιμή για 120-130 ευρώ για τοπικό βάψιμο και 2 μέρες το αυτοκίνητο εκεί. Σε επίσημο αντιπρόσωπο μου είπαν πως η επισκευή είναι στα 150 ευρώ και βάφεται όλο το φτερό. Εγώ προσωπικά επέλεξα την δεύτερη λύση.
 

Mitsos88

Original poster
Rookie
Dec 31, 2014
23
0
1
Σας ευχαριστω πολυ.Μαλλον στην αντιπροσωπεια θα το φτιαξω τελικα, γιατι καπου αλλου διαβασα οτι ατομα που το διορθωσανε με τοπικη βαφη, μετα απο τα δυο χρονια επισκευης, αντιμετωπισαν προβληματα  φθορας των υλικων. Σας ευχαριστω και παλι.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread