Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

tsambion

Original poster
Member
Jul 26, 2017
117
3
18
39
Αθηνα
Σημερα μετα απο μια διαδρομη 100χλμ περιπου ξαφνικα ενιωθα το τιμονι να εχει ενα τρεμουλο απο ταχυτητες 100 κ πανω κ οσο αυξανει η ταχυτητα τρεμει παραπανω :mad:, το δοκιμασα μεχρι τα 160.
1. Το αυτοκ δεν επεσε ουτε σε λακουβα ουτε πουθενα.
2. Η πιεση των ελαστικον φαινεται καλη χωρις βεβαια να το ξερω σιγουρα μιας κ δεν μπορεσα να περασω απο καποιο βενζιναδικο για τσεκ.
3. Λαστιχα κ ζαντες καινουργια εδω κ 2-3 μηνες
4. Το αυτοκ ειναι ζυγοσταθμησμενο κ ευθυγραμισμενο
Απο τι θα μπορουσε να ειναι?
 

Spel

New member
Dec 25, 2013
68
0
0
35
Αθήνα
Καλημερα, αν κ κατοχος μκ6 απο προσφατη εμπειρια μου με το ιδιο προβλημα ειχα τρελαθει!!! Με καινουργια λαστιχα ζαντες οκ κτλ οπως αναφερεις... ξεκινα με το ρουλεμαν του δεξιου μακριου ημιαξονιου (κοστος ανταλακτικου οχι απο τη ford 40€), εμενα εκει ηταν το προβλημα το αλλαξα κ βρηκα την υγεια μου! Οποτε ισως με ενα τσεκ απο καποιον μαστορα σοβαρο να σε οδηγησει εκει..!
 

rallistas77

New member
Aug 23, 2016
74
3
8
6
Βόλος
Μια ζυγοστάθμιση για αρχή είναι το πρέπων. Το τι θα μπορούσε να το έχει προκαλέσει ..... Πολλά. Απο λακουβα που αν και δε σου φάνηκε ήταν αρκετή για τις ζάντες σε συνδυασμό με τη σκληρότητα της ανάρτησης, χτύπημα απο άλλο όχημα με παρκαρισμένο το αυτοκίνητό σου, πλύσιμο με πιεστικό που έβγαλε κάποιο βαρίδι απο τη ζάντα έως κατιι σοβαρότερο όπως ρουλεμάν ημιαξονίου που είπε και ο φίλος νωρίτερα ή στραβωμένοι δίσκοι. Βέβαια τα τελευταία θα συνοδευόντουσαν και από αλλα συμπτώματα!
 

tsambion

Original poster
Member
Jul 26, 2017
117
3
18
39
Αθηνα
Καταρχην ακουσα τις συμβουλες σας ευτυχως γιατι εμενα το μυαλο μου πηγε σε κατι πιο σοβαρο κ οχι σε ζυγοσταθμιση. Το παραξενο ηταν οτι το αμαξι ηταν μια χαρα κ το τρεμουλο παρουσιαστηκε κατα την διαρκεια της διαδρομης στην εθνικη αθηνων-λαμιας γι αυτο κ δεν πιστευα οτι θα ειναι αυτο.
Χτες σαββατιατικα στις 23:30 περασα απο τον οικονομου στην θηβων και ηθελαν κ οι 4 τροχοι ζυγοσταθμιση. Το ακομα πιο παραξενο ειναι οτι δεν εφυγε κανενα βαριδιο απ τα παλια. Μετα απο ερευνα στο διαδίκτυο εμαθα οτι μ αυτα τα ανεξηγητα φαινομενα της θερμοαεροδυναμικης τριβης επι των αξονων που μαμιεται ο διας εχε ασχοληθει κ ο Αϊνστάιν κ επειδη δεν εβγαζε ακρη ασχοληθηκε με την θεωρια της σχετικοτητας.
Τελος καλο ολα καλα. Το αυτοκινητο φυσαει οπως πρωτα, ουτε ιχνως απο τρεμουλο.
Ευχαριστω πολυ
 

Spel

New member
Dec 25, 2013
68
0
0
35
Αθήνα
Τελικά είχαν δίκιο τα παιδιά!!! Σημαντικό πολύ να βρίσκουμε σωστούς μαστόρους για την κάθε δουλειά για να γλυτώνουμε τα πεταμένα λεφτά και τις παραπάνω και τις πιο σοβαρές βλάβες! biggrin
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread