Να προσέχεις γιατί ο σκύλος καμιά φορά την κυνηγάει την ουρά για αυτό να φυλάς τα νότα σου επειδή μας βλέπω με τον Στέλλιο να ερχόμαστε κατά πάνω στην ουρίτσα σου. gigglepitbull said:Καλα τραγουδα giggle.
Μαλλον θα βαλω και εγω το μαυρο να κανει την ουρα driv2
Εσύ παλληκάρι μου τι έπαθες και δεν μπορείς να μπεις στα μέγαρα. Θα λήψεις τώρα που θα μαζευτούμε πολλές??scorpion said:εγώ γελάω που με υπολογίζεται![]()
![]()
και δεν μπορώ να μπω Μέγαρα..... :'( :'( :'(
δες εδώ πατέραStuparArt said:Εσύ παλληκάρι μου τι έπαθες και δεν μπορείς να μπεις στα μέγαρα. Θα λήψεις τώρα που θα μαζευτούμε πολλές??
Την ακριβή ημερομηνία θα πρέπει να την ορίσει η οργανωτική , όπως και την λίστα (γιατί δεν μπορώ να κάνω άλλη αλλαγή και να συμπληρώσω ονόματα). Με το που οριστεί η ημερομηνία θα πρέπει να γίνει η συνεννόηση με εμάς για το πόσα σκέλη θα κάνουμε και μετά να ενημερώσουμε την πίστα!ilias86 said:Αυτο που λετε ειναι για καποια συγκεκριμενη ημερομηνια?
ααα...κ μην τα λες μόνο σε εμένα...στον "φανταστικό" WOLF να τα πεις με τις ιδέες του που με έχει βρει μικλό κ με παρασέρνει!!!xristina said:ξεμυαλιστρα Στέλιο qq driv2
lookmimis said:ρε παιδες κι εγω απο εξω :'( καλα ρε κανεις δεν θα μου δωσει να whistling να ξεμουδιασω λιγο ?
ε Στελακο ,ε Μπαμπινο ,ε φανταστικε Νικολα ????
Μην ανγχώνεσαι τη βολτούλα σου θα την πας εδώ είμαστε εμειςlookmimis said:ρε παιδες κι εγω απο εξω :'( καλα ρε κανεις δεν θα μου δωσει να whistling να ξεμουδιασω λιγο ?
ε Στελακο ,ε Μπαμπινο ,ε φανταστικε Νικολα ????
Πάραυτα δεν βλέπω να κινούμαστε καθόλου !scorpion said:Οκ Στέλιο,συμφωνώ με αυτά που λες αλλά δεν μπορώ να βλέπω μόνο την θετική εικόνα αλλά και την αρνητική
Και για αυτό προσπαθώ να μας προστατεύσω και να κινηθούμε σωστά![]()
.....
Κώστα τι ώρα πρέπει να είμαστε στην πίστα;kostg said:Ωραία Στέλιο, άρα περιμένουμε και από τα υπόλοιπα μέλη (της λίστας και όχι μόνο) να μας πουν τις προθέσεις τους γι' αυτή την ΚυριακήEύχομαι μόνο να μας έχει σχετικά καλό καιρό (και όχι βροχές ή χιόνια) για να το ευχαριστηθούμε.