Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
pitbull said:
Καλα τραγουδα  giggle.
Μαλλον θα βαλω και εγω το μαυρο να κανει την ουρα  driv2
Να προσέχεις γιατί ο σκύλος καμιά φορά την κυνηγάει την ουρά για αυτό να φυλάς τα νότα σου επειδή μας βλέπω με τον Στέλλιο να ερχόμαστε κατά πάνω στην ουρίτσα σου. giggle

Υ.Γ πάντως έχω φτιάξει μια φωνή όλο χάρη δεν σου λέω τίποτα άλλο. :-*

scorpion said:
εγώ γελάω που με υπολογίζεται :D :D :D
και δεν μπορώ να μπω Μέγαρα..... :'( :'( :'(
Εσύ παλληκάρι μου τι έπαθες και δεν μπορείς να μπεις στα μέγαρα. Θα λήψεις τώρα που θα μαζευτούμε πολλές??

ilias86 said:
Αυτο που λετε ειναι για καποια συγκεκριμενη ημερομηνια?
Την ακριβή ημερομηνία θα πρέπει να την ορίσει η οργανωτική , όπως και την λίστα (γιατί δεν μπορώ να κάνω άλλη αλλαγή και να συμπληρώσω ονόματα). Με το που οριστεί η ημερομηνία θα πρέπει να γίνει η συνεννόηση με εμάς για το πόσα σκέλη θα κάνουμε και μετά να ενημερώσουμε την πίστα!

xristina said:
ξεμυαλιστρα Στέλιο  qq driv2
ααα...κ μην τα λες μόνο σε εμένα...στον "φανταστικό" WOLF να τα πεις με τις ιδέες του που με έχει βρει μικλό κ με παρασέρνει!!!  :eek:

...είναι καιρός λοιπόν για το 2o επίσημο trackday!!  ok234

ilias86

Hero Member
Vip Team
MK7.5
May 28, 2011
1,200
24
38
39
Γλυφάδα
Μοντέλο
MK7.5
Παντως αν ειναι και γινει σαββατο η κυριακη ψηνομαι και εγω να ερθω για τη βολτα (οχι για να βαλω το δικο μου στην πιστα  :D)

lookmimis

Member
May 13, 2010
216
0
0
54
αθηνα
ρε παιδες κι εγω απο εξω  :'( καλα ρε κανεις δεν θα μου δωσει να  whistling να ξεμουδιασω λιγο ?
ε Στελακο ,ε Μπαμπινο ,ε φανταστικε Νικολα ????

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
lookmimis said:
ρε παιδες κι εγω απο εξω  :'( καλα ρε κανεις δεν θα μου δωσει να  whistling να ξεμουδιασω λιγο ?

Εσύ είσαι επικίνδυνος… έχω μάθει ότι βγάζεις τις κρεμαριερες off πολύ εύκολα giggle

WOLF

Hero Member
May 10, 2010
1,561
0
0
51
Κορυδαλλος
lookmimis said:
Μην ανγχώνεσαι τη βολτούλα σου θα την πας εδώ είμαστε εμεις ;)

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
Παιδιά για ξέρετε,έχει γίνει ήδη κουβέντα με τον υπεύθυνο Γ. Λαζαράκο για μπούμε σαν club στην Πίστα των Μεγάρων και δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται

Καταρχήν πρέπει να γίνει Κυριακή ώστε να μπορούμε όλοι αφού η Κυριακή είναι αργία για τους περισσότερους (αυτό είναι το εύκολο)
Τα δύσκολα είναι τα εξής :
όταν κανονιστεί αυτή η ημερομηνία θα πρέπει να γίνει η πληρωμή της συμμετοχής μέσω κατάστημα τραπέζης και όχι εντός της πίστας,γιατί αν την μέρα που θα πάμε έχει πολύ καλό καιρό θα έχει και κόσμο.Αυτό σημαίνει ότι αν πάμε χύμα μπορεί να έχει γεμίσει και να μην μπορούμε να τρέξουμε
Επίσης αν κανονίστει το track day και εμείς έχουμε πληρώσει και βρέξει εκείνη την μέρα και κάποιο μέλος δεν θέλει μπει επειδή φοβάται χάνει τα λεφτά του,αν όμως ακυρωθεί όλο το track day τα λεφτά δεν χάνονται και μπορούμε να μπούμε στο επόμενο

Εγώ πάντως την τελευταία φορά που ήμουνα εκεί Κυριακή όταν ήρθε ένα club που κανείς δεν είχε δηλώσει συμμετοχή συνεννοήθηκαν  με τον Λαζαράκο και μπήκαν όλοι τους κανονικότατα. Επειδή είναι γεμάτες οι ημερομηνίες από tracdays δεν γεμίζουν ποτέ τα μέγαρα ότι καιρό και να έχει. Έχω πάει σχεδόν σε όλα που γίνονται Σ/Κ και ίσα ίσα που ενώνουν ομάδες αφού δεν συμπληρώνονται αυτοκίνητα!

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
Οκ Στέλιο,συμφωνώ με αυτά που λες αλλά δεν μπορώ να βλέπω μόνο την θετική εικόνα αλλά και την αρνητική
Και για αυτό προσπαθώ να μας προστατεύψω και να κινηθούμε σωστά ;) ;)
Αν το club αυτό ήταν το swiftclub να ξέρεις ότι τον Λαζαράκο τον γνωρίζουν πολύ καλά επειδή ο ίδιος είχε swift ;)

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Προσωπικά πάντως τρώγομαι να κάνω μερικούς γύρους στην πίστα. Θα ακολουθήσει κανείς για παρέα; Για την Κυριακή μιλάω, 13/1...

Εγώ προσωπικά και ένας από εσάς να πάει όποτε παει εγώ θα είμαι εκεί! Αυτή τη φορά Κωστή παρέα θα είμαστε , μαζί με τα παιδιά της λίστας (όχι λαγκάρντ) Μεγάρων ...έστω κ ανεπίσημα!  ;D

scorpion said:
Οκ Στέλιο,συμφωνώ με αυτά που λες αλλά δεν μπορώ να βλέπω μόνο την θετική εικόνα αλλά και την αρνητική
Και για αυτό προσπαθώ να μας προστατεύσω και να κινηθούμε σωστά ;) ;)
.....
Πάραυτα δεν βλέπω να κινούμαστε καθόλου !  ;)
Κάθε φορά που πηγαίνω πίστα εκείνη την στιγμή αποφασίζω το αν θα μπω!
Εκτός από το 1ο  του Οκτωβρίου (το ξαναλέω) σε όλα τα υπόλοιπα trackday υπάρχει συγχώνευση ομάδων λόγο έλλειψης αυτοκινήτων!

Όπως και να έχει η πίστα είναι πίστα και έχει να κάνει με την αυτοκίνηση, δηλαδή με το αντικείμενό μας!
20 fiesta να σκάσουν μύτη τα 5  θα  μπουν! Οι άλλοι 15 θα μπουν έστω σαν συνοδηγοί σίγουρα και μην σου πω ότι οι μισοί από αυτούς θα μπουν πιο μετά!!  ok234

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Ωραία Στέλιο, άρα περιμένουμε και από τα υπόλοιπα μέλη (της λίστας και όχι μόνο) να μας πουν τις προθέσεις τους γι' αυτή την Κυριακή  ;)  Eύχομαι μόνο να μας έχει σχετικά καλό καιρό (και όχι βροχές ή χιόνια) για να το ευχαριστηθούμε.

Επειδή πάνω από όλα μετράει η ασφάλεια θα πω με λίγα λόγια τι θα πρέπει να έχουμε όλοι στον νου μας!

1. Το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι όσο το δυνατόν σε άριστη κατάσταση από πλευράς αναρτήσεων και φρένων!
2. Έλεγχος σε πίεση ελαστικών (για πολιτικά ελαστικά κατά προτίμηση 36psi+)
3. Να μην υπάρχουν αντικείμενα σε ταζιέρες, τσέπες, μπουκαλάκια... σκόρπια πράγματα κτλ κτλ γιατί υπάρχει περίπτωση να χωθούν στα πετάλια (!) στην χειρότερη των περιπτώσεων! Το πατάκι του οδηγού πρέπει να βγει κατά την διάρκεια της δοκιμής γιατί μπορεί να μπλέξει στα πετάλια (αν δεν έχει κλιπ στερέωσης).
4. Άδειο πορτμπαγκάζ και καλά στερεωμένη ρεζέρβα
5. Πυροσβεστήρας κατάλληλος και σωστά στερεωμένος (!)
6. Κλειστό παράθυρο (!)
7. ΠΑΝΤΑ κράνος
8. Αθλητικό πνεύμα!!

Για την λιγότερη καταπόνηση των ελαστικών θα πρέπει να κάνουμε το πολύ 5 γύρους "δυνατούς" και μετά να αφήσουμε το αμάξι να κρυώσει με 2 γύρους χαλαρούς γιατί είναι δώρο άδωρο όταν είσαι με πολιτικά λάστιχα σε μια πίστα, να προσπαθείς να πας καλύτερα από την στιγμή που το ελαστικό έχει μειωμένη απόδοση ύστερα από το πολύ 5 γύρους!

Να θυμάστε πως καλός οδηγός δεν είναι ο ταχύτερος οδηγός...είναι αυτός που έχει γίνει "ένα" με το αμάξι του μέσα στην πίστα. Θα μπείτε στην πίστα για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να ξεπεράσετε μονάχα τον εαυτό σας!  Έχω τον τρόπο μου να σας "δείξω τον δρόμο" για αυτά που προανέφερα...αρκεί να υπάρχει θέληση και ανοιχτό μυαλό!

Montoya

Member
Mar 7, 2011
206
0
0
75
ΑΘΗΝΑ
kostg said:
Ωραία Στέλιο, άρα περιμένουμε και από τα υπόλοιπα μέλη (της λίστας και όχι μόνο) να μας πουν τις προθέσεις τους γι' αυτή την Κυριακή  ;)  Eύχομαι μόνο να μας έχει σχετικά καλό καιρό (και όχι βροχές ή χιόνια) για να το ευχαριστηθούμε.
Κώστα τι ώρα πρέπει να είμαστε στην πίστα;

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread