Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

ecoboost100

Original poster
Newbie
Σεπτ. 13, 2014
5
0
1
Καλησπέρα σε όλους.εδω και μια εβδομάδα άρχισε να τρίζει η πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού.Αυτο παρατηρειται όταν κάθεται καποιος στο κάθισμα η όταν επιταχύνω απότομα.εχει κάποιος καποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?
 

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
45
ΑΘΗΝΑ
Το έπαθα όπως το λες, στην βδομάδα πάνω, αλλά στο κάθισμα του οδηγού. Τόσο όταν απομάκρυνα την πλάτη μου από το κάθισμα, όσο και σε επιταχύνσεις, αισθανόμουν το τρίξιμο...ήχο που με παρέπεμπε στα ελατήρια του καθίσματος. Το πήγα στο συνεργείο (συγκεκριμένα στο carcenter) και αφού το άκουσαν και αυτοί, μου είπαν ότι καλά έκανα και τους το πήγα και να το φέρω μια μέρα για να το κρατήσουν να το φτιάξουν. Απόγευμα θα πάω να το πάρω.
 

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
45
ΑΘΗΝΑ
Πήγα χθες να το πάρω. Άλλαξαν μέρος της βάσης. Με το που μπήκα μέσα, λέω ας το τσεκάρω για καλό και για κακό. Το τρίξιμο υπήρχε πάλι. Τους το είπα πριν φύγω και αφού μπήκε ο μηχανικός μέσα και το άκουσε κανονικά, μου είπε ότι θα παραγγείλουν όλη τη βάση και από εβδομάδα θα με καλέσουν να τους το ξαναπάω. Με διαβεβαίωσαν ότι έκαναν δοκιμή με κάποιον που προσπαθούσε να κάνει διάφορες κινήσεις και δεν ακούγονταν τίποτα.
Ξενέρωσα αρχικά διότι νόμιζα ότι ξεμπέρδεψα (δε με βολεύει ιδιαίτερα να το αφήνω για μια ολόκληρη ημέρα χωρίς να το χρησιμοποιώ). Από την άλλη, επειδή οι άνθρωποι μου φάνηκαν να ακούνε τι τους λέω και να μην έχουν υπεροπτικό ύφος αλλά ανθρώπινο, θα κάνω λιγη υπομονή ακόμα.
Μου είπαν ότι δε συνηθίζεται αυτό το πρόβλημα γενικώς.. δεν τους έχουν έρθει Fiesta με τέτοιο θέμα.
 

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
33
Peiraeus
Το κανει και σε μένα αυτο...τρίζει κάποιες φορές αλλα δεν μπορω να καταλάβω ποτε... Να το ετοιμάζω κι εγω αν ειναι γιατι απο κοντά εχω service..
 

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
45
ΑΘΗΝΑ
Προσωπικά τρίζει πάντα. Αφαιρώντας την πλάτη μου από το κάθισμα και το ανάποδο + στις επιταχύνσεις και στροφές.
Το θέμα είναι να το κάνει πάντα ώστε όταν πας εκεί, να είσαι σε θέση να του το δείξεις κιόλας.. οπότε παρατήρησε υπό ποιές συνθήκες συμβαίνει, ώστε να μπορείς να το "αναπαράγεις" όταν πας εκεί.
 

ecoboost100

Original poster
Newbie
Σεπτ. 13, 2014
5
0
1
Εγώ πάντως προς το παρόν θα το αφήσω μιας και είναι στο κάθισμα του συνοδηγού και δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.υπαρχει και η περίπτωση επειδή δεν ξέρουν τι μπορεί να φταίει να το βγάλουν να το βαλουν να του βγαλουν το ύφασμα για να τσεκάρουν μέσα τα ελατήρια και γενικά να το ψιλοδιαλυσουν
 

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
45
ΑΘΗΝΑ
Χθες το παρέλαβα από το συνεργείο (Καρανικόλας). Περίμενα λίγο το ανταλλακτικό (βάση του καθίσματος) αλλά ήρθε και το άλλαξαν. Εξαφανίστηκαν οι τριγμοί! Ελπίζω για πάντα...
 

dj lepe

Rookie
May 16, 2011
37
0
0
ποσο στοιχιζει αν θες να μας πεις διοτι το κανει κ σε μενα επισης  :mad: αδυνατη η συμβιωση με τριγμο παντως!!!
 

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
45
ΑΘΗΝΑ
Δεν κόστισε. Μου το πέρασαν σε εγγύηση. Επομένως δε ξέρω πόσο θα κόστιζε σε εγγύηση..
 

Georgia89

Member
Oct 25, 2015
231
6
18
ΧΑΝΙΑ
Καλησπέρα παιδια επειδη κινουμαο μονη με το αμαξι και σπανια εχω συνοδηγο διπλα μου πριν κατι μηνες ακουσα κ εγω τρίξιμο στη πλατη του συνοδηγου και συγκεκριμενα σε σημειο που ακουμπαει η ωμοπλάτη (εκατσα να εντοπίσω το σημείο για αυτο). επειδη ομως δεν καθονται και πολλοι εγω το αφησα γιατι θεωρησα οτι ηταν τα ελατηρια με τις διαστολες συστολες του χειμωνα. επειδη θεσατε αυτο το θεμα προτεινετε να το παω σε καποιο συνεργείο?
 

Fiestaris

Hero Member
Mar 14, 2016
986
1
18
45
ΑΘΗΝΑ
Λογικά όλα τα συνεργεία των αντιπροσωπειών θα έπρεπε να το φτιάξουν. Προσωπικά πήγα στο Car Center (Καρανικόλας) και μου το έκαναν δωρεάν.
 

jiko_21

Rookie
Jun 28, 2016
16
0
0
Καλησπερα παιδια,
και σ εμενα υπαρχει αυτο το εκνευριστικο τριξιμο στο καθισμα του συνοδηγου.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread