Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

pt1986

Original poster
Pro Member
Jul 5, 2013
446
3
18
37
Παιδια καθως καθαριζα το fiesta του πεθερου και τωρα δικο μου μου ειχε πισω κατι σακουλες με εργαλεια και διαφορα αλλα πραγματα επειδη ειχα το αλλο για ψωνια και διαφορες μεταφορες ανακαλυψα ενα συναγερμο της cobra τον 3868 σφραγισμενο στο κουτι του με ολα τα υπαρχοντα οδηγιες τοποθετησης λειτουγιας ολα και συμπτωση θα εβαζα την αλλη εβδομαδα συναγερμο viper. Τωρα το προβλημα ειναι τωρα οτι εχω βρει ενα manual τοποθετησης για το fiesta 2002 επειδη βλεπω οτι μπορει να εχει διαφορετικη gem μην γινει κανενα βραχυκυκλωμα το μονο που συνδεσα ειναι την σειρινα με τρυπανι μετα την παροχη, την γειωση και τα φλας τωρα θελω να συνδεσω τις πορτες αλλα λεει για ενα διαγραμμα c και ειδα κατι με διοδους που πρεπει να αγορασω?
 

Aggelos Mpa

Member
May 10, 2010
182
2
0
40
λογικα δεν θα εχει καποιο προβλημα με την gem γιατι πιστευω πως με τον συναγερμο απλα την παρακαμπτης και ο συναγερμος κανει την ιδια διαχειριση που κανει η gem με το δικο της χειριστηριο. ισως να μπορεσω να σε βοηθησω σε λιγες μερες που θα κανω μετατροπη ταμλο στο δικο μου μιας  και  εχω και εγω cobra συναγερμο να σου πω σε ποια καλωδια τον εχουν συνδεσει.
 

pt1986

Original poster
Pro Member
Jul 5, 2013
446
3
18
37
Aggelos Mpa said:
λογικα δεν θα εχει καποιο προβλημα με την gem γιατι πιστευω πως με τον συναγερμο απλα την παρακαμπτης και ο συναγερμος κανει την ιδια διαχειριση που κανει η gem με το δικο της χειριστηριο. ισως να μπορεσω να σε βοηθησω σε λιγες μερες που θα κανω μετατροπη ταμλο στο δικο μου μιας  και  εχω και εγω cobra συναγερμο να σου πω σε ποια καλωδια τον εχουν συνδεσει.
Σε ευχαριστω αγγελε θα περιμενω. τωρα εχω τοποθετησει τον συναγερμο αλλα αποσυνδεμενο απο ταση θελει και δεματικα και τακτοποιηση το μονο που εχω κανει ειναι οι αισθητηρες στις κολωνες και η τρυπα με το λεντακι και το κουμπι.
 

pt1986

Original poster
Pro Member
Jul 5, 2013
446
3
18
37
λοιπον μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα pdf για την τοποθετηση του συναγερμου στα γαλλικα παλι καλα ξερω λιγα  γαλλικα  :D τον τοποθετησα ηθελε διοδους 1Ν4004 λογικα να μην καψω τον συναγερμο στο κλειδωμα/ξεκλειδωμα τον προγραμματισα και απο σημερα εχω συναγερμο και εκανα και μια εκαθαριση ολα κομπλε.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread