Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Mormagor

Original poster
New member
Mar 28, 2011
53
0
0
Λοιπον για να μην πολυλογω, (που μάλλον θα το κάνω) τις προάλλες πήγαμε με ένα φίλο το 370z του  στη nissan γιατι το αμάξι σε καποια φάση τα έπεξε. Αφού το ψιλοξεποπιάσαμε και οι δύο στο τιμόνι (μιλάμε για εντυπωσιακά απίστευτο αμάξι αλλα μη βγω off-topic) το αμάξι μετά απο μια εκίνηση με πολλές στροφες, δεν έλεγε να περάσει κάμποσα rpm ούτε μια συγκεκριμένη ταχύτητα, και ήταν σαν να σερνόταν κυριολεκτικά. Εκ τω υστερων στην αντιπροσωπία μας είπαν οτι δεν έχει κάτι το αμάξι, απλά είχε ανέβει πάρα πολύ η θερμοκρασία και το εκέφαλος αποφάσισε να μας μετριάσει τις στροφες για να μην πάθει καμια μεγαλήτερη ζημιά. Ψάχνοντας αργότερα αυτό λέγετε limp mode και το έχουν αρκετά αυτοκίνητα. Τελικά παραγκειλαμε σημερα απο την ae performance ένα ψήκτη λαδιού.

Μετα απο αυτην την περιπέτεια (είχα ψιλοτρομάξει μιας και είχε περάσει και απο τα χέρια μου αυτος ο εξακίληνδρος) εγώ αναροτιόμουν αν το fiesta μας έχει και αυτο καποια μέθοδο προστασία απο πολύ ψηλές θερμοκρασίες, γιατι μαμίσιο δείκτη θερμοκρασίας δεν έχει... Ξέρει κανείς τίποτα; Φαντάζομαι δε θα μας άφηναν χωρις δείκτη θερμοκρασίας αν δεν το είχαν προνοήσει. Ή μήπως το φιέστα απλά δεν θα ζεσταθεί ποτέ τόσο πολύ ωστε να δημιουργήσει πρόβλημα;
 

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
37
για το 7αρι δεν ξερω γιατι δεν εχω καποιο θεμα. με το 6αρι που ειχα(1400cc) επειδη ειχε μεινει απο παραφλου, βαρεσε κοκκινα ο δεικτης αλλα δουλευε κανονικα.δεν μου περιορισε κατι δηλαδη. Επισης εχω να σημειωσω κατι. ο πατερας μου εχει το μοντεο 1800 κυβικα, 2000 μοντελο. σε ενα προσφατο ταξιδι του στην αθηνα, πριν την πατρα ενω, ο δεικτης της θερμοκρασιας ήταν στα κανονικα επιπεδα, ξαφνικα το κλιμα αρχισε να βγαζει ζεστο αερα και ο δεικτης της θερμοκρασιας πηγε στα κοκκινα,μπαμ.μπαινει πατρα,παει στο συνεργειο και του λενε οτι θελει αλλαγη το air condition και οτι ειχε τρυπησει το δοχειο διαστολης του ψυγειου.το αποτελεσμα 700ευρω με ιμιτασιον air condition.
που θελω να σταθω; 1ον: λεει ο πατερας μου στον μηχανικο . πως ανεβηκε ετσι μπαμ η θερμοκρασια;και του απανταει οτι τα καινουργια αυτοκινητα ετσι δουλευουν.οτι δηλαδη ο δεικτης δεν ανεβοκατεβαινει συνεχεια,αλλα θα ανεβει μονο οταν θα ειναι ετοιμο να καει!!!!!!λολ
2ον:προσεχετε τα αιρ κοντισιον. θελουν συντηρηση καθε 2-3 χρονια(αλλαγη ψυκτικου δηλαδη και καποιων λαδιων που εχει ο κομπρεσσορας του.
 

Mormagor

Original poster
New member
Mar 28, 2011
53
0
0
μαλιστα... ασχημα τα πράγματα δηλαδη... παω να παρω dashhawk τελικά! AR15firing
 

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
27
48
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
  • #5
οπως επισης εαν δεν κανω λαθος το dashhawk δεν βγαινει πια σε παραγωγη(εκτος και εαν βρεις καποιο στοκ)...υπαρχουν αλλα το ιδιο αξιοπιστα+με ιδιες ενδηξεις αρκει να ψαχτεις λιγο!!
 

VASSOS

Pro Member
Aug 2, 2012
560
0
16
49
marousi
καλησπερα!θα ηθελα τι γνωμη σας σε κατι,τι γινεται με τις θερμοκρασιες?τι θερμοκρασια ανεβαζει?
 

panos.l

Pro Member
Aug 9, 2010
476
0
0
ΑΘΗΝΑ
www.fordliatiras.gr
Δεν έχει ψυγείο αλλά ψύκτρα λαδιου οπού περνάει το ψυκτικό υγρό του κινητήρα και μειώνει την θερμοκρασία του λαδιού!Η ψύκτρα αυτή είναι πίσω από το φ λαδιού!
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread